Zari
ohodnotit

Sedmý terč

La 7éme Cible

Další název:
Siedmy terč (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
1984
Délka:
112 minut
„Den ode dne se stává štvancem a tak se rozhodne zjistit, kdo za tím stojí.“

Komentáře k filmu Sedmý terč

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.8.2014
Lino Ventura opět v roli,   která mu šla vždy nejlépe.   Výborný scénář je však   tentokrát zrealizován krapet   volněji, takže atmosféra   není zase až tak napnutá,   jak jsme byli u podobných   snímků zvyklí. Přesto se   jedná o podívanou, kterou   především táhne samotný   Ventura. Bez něj by to   prostě nebylo ono, takže   díky za to.
DIAWARA
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.10.2010
Závěr kariéry Lina Ventury   se nesl v poněkud monotóním   duchu. Převažovaly filmy, ve   kterých představoval typy   mužů, kteří se většinou   nešťastnou shodou okolností   dostali do nesnází, které   je ohrožovaly na životě.   Výčet takových filmů je   dlouhý: Mlčenlivý,   Ctihodné mrtvoly, Motýl na   rameni, 100 dní v Palermu. A   do této kategorie patří i   thriller Sedmý terč. I zde   se bývalý dopisovatel   tiskové agentury dostane do   hledáčku neznámých   zločinců a neví, jak z toho   ven. Stejně jako většina   ostatních Venturových   filmů 70. let je i tento   plně postaven na jeho   hereckém umění, či spíše   na jeho hereckém minimalismu.   Minimum gest, žádný křik,   jenom sem a tam pořádná   nakládačka. A především   úžasná mimika. Ten jeho   obličej řekne všechno.   Doporučuji shlédnout už   jenom kvůli možnosti   sledovat hereckou dokonalost.   Jenom škoda toho dabingu z   počátku 90. let. Jediný,   kdo mluví jednu roli, je   Jaromír Meduna jako Ventura.   Ostatní mužské role   namluvili už jenom tři herci   a ženské zase jenom tři   herečky. Takře tu máme   "pěkný"   sedmihlasý dabing.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.8.2024
Upřímně čekal jsem lepší   a promakanější scénář a   více napětí, dané téma si   o to říkalo. Film drží   hlavně Lino Ventura aje   vidět, že i později utáhl   skoro celý film. Zajímavý   nápad , ušlo to, ale velký   zázrak se nekoná i tak 60%.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Co naše babičky uměly a na co ...

06:00 - 06:25

9 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Zatajené dopisy

06:00 - 06:50

9 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

NOVA - Chuggington - Veselé vláčky (2...

06:05 - 06:55

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Jen počkej! (1969) [TV seriál]

06:05 - 06:25

4 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alan Crosland

Crosland Alan

Alain L'Yle

L'Yle Alain

Naposled navštívené:
Alan Crosland

Crosland Alan

Alain L'Yle

L'Yle Alain