reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Schůzka se smrtí

Appointment with Death

Další název:
Schôdzka so smrťou (SK)
Rok:
1988
Délka:
108 minut

Celkové hodnocení filmu Schůzka se smrtí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 91.5% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.8.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.6.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.10.2007
hledaseniki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.4.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.4.2014
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.1.2008
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.3.2008
nufik001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.11.2014
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.7.2015
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.10.2010
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.1.2010
Elí
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.8.2006
danavra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.9.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih85042minih85042Můj bratr ďábel (2012) 
My Brother the Devil n
minih25258minih25258Úsmev diabla (1987) 
Úsmev diabla n
minih60033minih60033Zlatá brána (2009) 
Falling Up n
minih39663minih39663Můj miláček Klementina (1946) 
My Darling Clementine n
minih25872minih25872Mickovy modré oči (1999) 
Mickey Blue Eyes n
minih49180minih49180Pod dozorem (2008) 
College Road Trip n
minih75221minih75221Áčko (1997) [TV pořad] 
Áčko n
minih8848minih8848Hvězdná brána (1994) 
Stargate n
minih51620minih51620Patty Hearstová (1988) 
Patty Hearst n
minih47100minih47100Daisy Kenyonová (1947) 
Daisy Kenyon n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

91.5 %
8   - cicis
10 - curil
9   - clara.bow
9   - hledasenik
9   - melakara
9   - dandysek
9   - brnvl2105
10 - nufik001
9   - michaldoko
10 - Johnny1
10 - Janinka73
8   - Elí
9   - danavra

TV Program

ČT1 - Johančino tajemství (2015) [TV...

20:05 - 21:30

45 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Zvířecí mazl...

20:00 - 21:00

50 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoční Kameňák (2015)

20:20 - 22:00

30 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

20:15 - 21:40

35 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139520
Osobností: 599362
Fotografií: 517118
Plakátů: 250296
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.599/0.572