Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Scary Movie 4

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 39
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.9.2008
Tak přesně takhle má   pořádná parodie vypadat.   Film je vtipný, některé   scény jsou opravdu nechutné.   Dobré herecké výkony které   nikdy nedostanou Oskara.
Steawi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2010
I kdybych to viděl třeba   100x dokola,vždy mě to bude   bavit a vždy se nad tím   pousměju.Samozřejmě tu   nesmí chybět nesmrtelná   Brenda a výborný výběr   filmů,který tento díl   paroduje.Těším se,až se   natočí 5,která doufám bude   stát za to,jako všechny   předešlé díly.
Fugas16
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.7.2008
good parodie
Scary movie I II III Byli   bezevšeho dobré a jak se   říká u trojky by se mělo   přestat ale u Scary movie je   to vyjímka Scary movie 4 byla   dobrá (hlavně   Mahalik)propojit Saw a válku   světů dobrej nápad doufám   že to tak pude dál.
xmafianx
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.9.2008
Výborný nápad, jak   parodovat americký filmy.   Jelikož si víc vážím   našich filmů a nemám rád   usa filmy s dialogama. Sakra,   bouchne to.. Co budeme dělat.   Aspoň, že to někdo   paroduje.. Skvělý..
261972
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.12.2012
Další parodie na různé   filmy. Opět zazářil Charlie   Cheen a jeho zvětšovací   scéna a posléze smrt.   Nicméně parodie na Nenávist   byla fakt povedená. A ta   babča :D nebo ten duch   malýho kluka. Taky dobrý :D
Markst
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Řelů bych že je lepší jak   původní díl,skvěly Charlie   Sheen, ale hlavně je tohle   už jenom směs kravin, ale   mě se to prostě líbí   hlavně že se pořád bavím.
Laila
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.1.2010
vsechny tyto filmy se mi moc   libily,akorat 4 je dobra tak   prvni pulka pak uz mi tak   dobry nepride
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.3.2010
Opět pěkně natočená   parodie.Jsem rád,že tvůrci   pokračují sérii v podobném   duchu jako doposud.Např.   parodie na Nenávist.To je   pěkně hnusný horor u   kterého se bálo spousta   lidí.Já jsem byl z pohledu   Scary Movie na Nenávist   hotový smíchy - pěkná   práce :-)
Také se tu   objevuje spousta známých   herců v malých   roličkách,což je jenom   dobře.
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.7.2009
Scary movie at jedna nebo pět   jsou opradu skvělé komedie a   parodie proto zasebe   doporučuji všem kteři se   rádi smnějí
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.10.2007
Latka bola predchadzajucimi   dielmi nastavena vysoko,ale   reziser David Zucker sa   nenechal zahanbit a opat   vytvoril zabavny film so   sirokym zaberom parodovanych   filmov a navrch pridal   politicku satiru.Scenka   nerozhodneho prezidenta v   podani Leslie Nielsena bola   vyborna.Uvodne intro tiez   skvele v podani Shaqa a Dr   Phila.Pre   nesportovcov:Premienanie   sestiek v podani NBA star   Sh.O´Neala je v lige este   tragickejsie ako vo filme   :)))Pre nefanusikov zanru o   stupen nizsie hodnotenie.
Tom_Hardy
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.4.2007
Po debilní dvoje a nudné   trojce příjemné   překvapení. Opět je to sice   "pouhý" slepenec   scének odjinud, ale   nepostrádá to vlastní   nápady (Detroid rulez!) a   klasické ZAZ fórky. S elitou   žánru se to srovnávat nedá   (na to je to až příliš   závislé na parodovaných   filmech), ale pokud máte   nakoukáno, tak se rozhodně   budete dobře bavit...
Tristan_
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.10.2007
Co může být ještě   neuctivější, vtipnější a   děsivější než Scary Movie   3? Samozřejmě Scary Movie 4!   Jaké jsou ale skutečné   dojmy?
kcobain
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.1.2008
No co dodat, pokud bych to   viděl poprvý tak bych se asi   z chutí zasmál, ale po   čtvrtý už vím co od filmu   můžu čekat, takže sem k   tomu tak přistupoval, nijak   zvlášť mě to nezaujalo,   jediný co mě se líbilo je   vynikající L.Nielsen,   ostatně jako vždy, takže   závěrem S.M.4 ani nepobaví   ani nenudí, takovej lepší   průměr.Má to sice jeden   příběh,ale těch kladů je   minimum.
MovieAtom
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.9.2007
Tento čtvrtý díl byl podlé   mého názoru ze všech asi   nejhorší. Říkám to   opravdu nerad ale je to tak.   Jednička byla opravdu   skvělá , dvojka byla nic   moc, ale dala se, trojka byla   opravdu super a podle mého   názoru nejlepší ze všech   čtyř, ovšem čtyřka se   zařadí asi po boku dvojky   jako koukatelná ovšem   strašně kýčovitá a   nedotažená. Dřímá ve mě   ten pocit, že scénář byl   skvělý ovšem herci   vyhořeli. nezdáli se mi   jejich výkony a od toho se   také vyvíjí mé hodnocení   filmu a to 7/10.
hvezdyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.10.2009
Oproti předešlým filmům z   této série zde tvůrci   poněkud ztratili dech. Nemá   to ten správný šmrnc.   Vtípky jsou spíše trapné,   než humorné. Celý film   vypadá jako rychle   spíchnutý dohromady. Takové   zbrklé dílko.
enejčel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.4.2011
Srandy bylo o hodně více   než v jedničce. Ale stejně   si myslím, že dělat parodie   na horory je hodně riskantní   záležitost, protože ta   strašidelná atmosféra   zůstává.
Škoda, že   Nielsen dostal nevýraznou   roli. Těšilo mě, že se tu   objevil i známý Jigsaw (tedy   dva).
Ten konec byl ale   zbytečnej a trapnej a ta   narážka na Jacksona také.   Kvůli tomu dám ještě o   hvězdičku míň čili   6/10

Díly 2 a   3 jsem neviděl, protože se   mi od začátku zdály blbý a   ani jsem je nedokoukal, jenom   mě zklamalo, že i v těch   dílech se objevil Scheen.
shadowdark
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.2.2016
Už tomu chybí trochu ten   šmrnc a zápal, který měly   předchozí díly, ale   celkově je to pořád   koukatelné.
CHiPoun
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.8.2008
Pobaví a o to jde na prvním,   druhém, třetím, ...   místě! To že děj   pokulhává, nedává úplně   smysl ... někdo by řekl, že   děj to nemá žádný, ale   nevadí. Stále se smějící   plný sál v kině, to bude   jistě inspirovat tvůrce i k   dalšímu pokračování.   Určitě se bude na co   těšit!
Agostino
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.6.2009
Celkom slušná paródia na   pobavenie. Dosť veľa veci je   tu nelogických a nereálnych,   pri ktorých som sa len   zasmial.
Duri86
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.2.2013
Už je to nejspíš zbytečně   natahované, druhý díl ze   série Scary movie byl   nejlepší. Tady se hlavní   dějová linka chytla Války   světů s Cruisem.
T2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.12.2018
║Rozpočet   $45miliónov║Tržby USA   $90,710,620║Tržby   Celosvetovo $178,262,620▐   Tržby za predaj DVD v USA   $22,361,778 //počet   predaných kusov 1,588,386║   /videl v kine: 55%/
goranchorvat
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.10.2008
5/10
Osobně se přiznám že jsem   čekal daleko více 3 díl   nebyl ideální ale byl   příslibem tento čtvrtý byl   opět nesourodou parodii   občas vtipnou ale většinou   spíše předpokládanou   posledných 10 min vysoce   trapnou podívanou, kterou   nezachránil ani stárnoucí   Leslie Nielsen.Smutně už jen   budeme vzpomínat na   Bláznivé střely apod.škoda
netopir55
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.7.2009
Co na to říci.Další   nesmyslne natočená parodie   tentokrát na Saw nebo Válku   svetů,od Stevena   Spielberga.Bohužel,ani   tentokrát s toho nic   nebylo,baví me to,no nikdy   bych si to nekoupil,nebo   mnohokrát pustil.
johnny-rk
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.12.2008
To uz neni Scary movie...   myslim, ze horory uz jsou   vyzdimane a zadne ftipky uz   nejsou takove... toto   pokracovani me velice   zklamalo, ani jsem ho   nedokoukal. Jedine, co me   zaujalo byla strelba na kos,   hnedkon ze zacatku.. jinak e-e
johnatan15
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.11.2007
videl som to a stačilo mi to   pozriet raz. myslim si ze   tieto parodie su už o nicom.   tato štvrta čast bola zo   všetkých častí najhoršia.   Aspon podla mna.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.12.2012
Draci vlkmi na červov
Kedysi som videl v kine trojku   a páčilo sa, ale neviem   zaručiť či odstupom času a   rokmi by sa páčilo tiež.   Ale táto štvorka mi moc   nesadla. Priznávam, že   podobné vyložene absurdné   trapošiny ma niekedy   dostanú, ale tu sa to stalo   tak napol. Na jednej strane   niektoré fakt vydarené veci   sú dehonestované   neuveriteľnými   sprostosťami, ktoré   nechápete. Asi za 4   hodnotenie, 20 % sa tak zhruba   dalo, 10 % super, zbytok o   ničom a trapas. Čo bolo   dobré tak paródia Charlieho   na seba samého, niektoré   ťahy prezidenta, chudák   malá, čo stále schytávala   údery, nadržaná   černošská kamarátka a   ešte by sa niečo našlo.   Taký rozpačitý priemer
Snura
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.6.2007
Tohle zkrátka nikdy nebude   můj šálek. Tyhlety parodie   poslepované z kousků   různých jiných filmů,   prošpikované směsicí   všelijakých gagů až do   absurdnosti jsou tak cíleně   přeplácené, že se u   nebavíte, ale nudíte. Je tu   sice malounko znát snaha dát   tomu nějaký příběh,   jenže se to nedařilo a tak   je ton sbírka nesmyslných   skečů.
sluníčko
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.8.2006
Scary Movie 4
Co může být ještě   neuctivější, vtipnější a   děsivější než Scary Movie   3? Samozřejmě Scary Movie 4!   Scénárista a režisér David   Zucker se znovu sešel se   scénáristy Craigem Mazinem a   Jimem Abrahamsem, aby v tomto   pokračování velmi   úspěšné série opět   posunul hranice komediálního   žánru. Žádný blockbuster   ani popkulturní ikona nejsou   před jejich zběsilým   humorem v bezpečí: oběťmi   nemilosrdné parodie se   stávají Válka světů,   Nenávist, Vesnice, Hra o   život, Million Dollar Baby,   Zkrocená hora a celá řada   dalších filmů.

Tentokrát osud zavane   naivní Cindy Campbellovou   (Anna Faris), která se   snaží budovat kariéru v   oblasti péče o nemohoucí,   do domu podivné staré paní   (Cloris Leachman). Jako by   nestačilo, že dům je   ještě podivnější než ona   obskurní důchodkyně a   zjevně v něm straší,   bydlí hned vedle skvěle   vypadající kluk (Craig   Bierko) a svět navíc sužuje   akutní hrozba globální   mimozemské invaze.   Neohrožená hrdinka se však   znovu vrhá do víru   událostí a snaží se   rozluštit hrůzné zprávy ze   záhrobí, najít lásku na   velmi zvláštních místech a   zachránit svět před   totální zkázou. Během   hledání indicií, které   mohou zachránit život nejen   jí, ale i celému lidstvu, se   setká s hrůznými leteckými   katastrofami, pozoruhodnými   nevidomými dívkami,   vesnickými idioty, nedbale   oblečenými rappery,   psychotickými lidmi, kteří   se připravují na přežití   globální katastrofy,   mimozemskými svěrači a   dokonce i s populární   televizní hvězdou Oprah!
skladacka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.4.2014
nic moc
rači se koukněte naděsnej   biják ten se mi líbil a   myslim si že vám kteří to   viděli tak vědí o čem   mluvím
hledaseniki
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Scary Movie 4
Co divákovi může nabídnout   Scary Movie 4, na to je velmi   jednoduchá odpověď.   Nemůže nabídnout nic. SM 4   je směsice trapnosti,   přehnanosti, stupidity a   čekat od tohoto filmu něco   je obrovská chyba,   samozřejmě jedná se o   parodii, ale i přesto dle   mého, film by se neměl i   když je parodie stát   totální nesmyslnou   podívanou, která byla   vecpána do 90 minut.
Předchozí díly mohli   diváka rozesmát, to ovšem   nejde říct o tomto   veledíle. Jestli mě tam   pobavili cca 2 věci, tak to   možná bylo moc.
Slova, která by vystihla   tento film snad ani   neexistují.
bobo336
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.4.2013
Scary Movie 4 (2006)
prehnane,a velmi trapne ked   tam daju po 10 krat ten isty   vtip,asi tazko sa budete   smiat.parodie na najlepsie   filmy sice su ale,reziser a   scenar to cele pokazil.
AshT
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.3.2010
Jelikož se mi to od   ostatních dílů nelíbylo a   nedokoukal jsem to.Dávám   hodnocení 2 body.
Kanystr
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.9.2011
Návrat k prvním dvoum   dílům, čili laciný   prdící fóry + soutěž kdo   udělá nejznechucenějjší   obličej. Bojim se trojku   nazvat Scary movie protože   mezi tyto ostatní díly   nepatří, minimálně svou   hodnotou.
Berny.GB
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.6.2007
Scary Movie 4 je jedna z   nejslabších a zároveň   nejtrapnějších parodií.   Podle mě kultovní první   díl,nahradila dodrá dvojka a   potom sledovatelná trojka.   Ale to co předvedli   producenti ve čtverce si   nezaslouží název Scyry   Movie.Filmu chybí jakýkoliv   nápad a hlavně humor.
Nikitka
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.4.2007
Divák se kolikrát nestačí   divit, co všechnou jsou lidé   schopni natočit. Dávám 2b   za scénku s iPodem jinak   ODPAD! Filmy s názvem Scary   Movie měly skončit druhým   dílem a doufám, že tento   čtvrtý byl poslední. Z   rádoby zábavných scének se   stávají scénky trapné. OMG   na co budeme chodit do kina za   5let?!
Karius
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.11.2012
Docela přemýšlim na jakým   intelektuálním levelu bych   musel bejt abych se u tohohle   filmu zasmál. Jestli jsem se   zasmál,tak párkrát za film.   Anna Faris jestli něco je,tak   určitě ne herečka. Ještě   mě nepřesvědčila a   nejspíš už ani   nepřesvědčí a asi nebudu   sám,protože jsem jí ještě   v pořádným filmu neviděl.   90% rádoby vtipných scének   je předvídatelných už   minutu předem a herecké   výkony zralé tak maximálně   do okresního divadla   českého maloměsta! Tohle je   prostě ztráta času! 10%
BlackElvis
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.12.2007
Jestli existuje dementnější   komedie, tak jsem ji asi   neviděl. 4 nemá vůbec   žádný smysl. Zucker ztratil   smysl pro humor. Film je   trapný nepochopitelným   Sheenem počínaje a   nevtipným Nielsenem konče.
Mgb
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.4.2007
U pár vtípků jsem se   zasmál, ale opravdu jen u   pár. To je na parodii málo.   Jednička byla něčím   "novým" a líbila   se mi, dvojku jsem po   špatných recenzích   neviděl, trojka mě   příjemně potěšila a je z   celé séria pro mě   nejlepší a čtyřka je   zlamání. Čekal jsem lepší   film. Snad se pětka povede   :-)))
jet20
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.11.2009
Jednoznačně nejhorší ze   serie Scary movie,tenhle film   jsem ani nebyl schopen   dokoukat, protože blbost   filmu nebrala   konce,neuvěřitelná nuda.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih45021minih45021Poslední obrněný vlak (2003) 
Polsednij pojezd n
minih27466minih27466Nevěsta na útěku (1999) 
Runaway Bride n
minih43085minih43085Divočáci (2007) 
Wild Hogs n
minih43375minih43375Prokletí domu slunečnic (2007) 
The Messengers n
minih43295minih43295The Gravedancers (2006) 
The Gravedancers n
minih98511minih98511Pach krve 5: Krvavý masakr (2012) [Video] 
Wrong Turn 5: Bloodlines n
minih44741minih44741Manowar Hell on Earth (2005) [DVD] 
Manowar Peklo na zemi n
minih41250minih41250Křest ohněm (2005) 
American Soldiers n
minih124835minih124835Pod zemí (2014) [2k digital] 
As Above, So Below n
minih8006minih8006Pistolníci (1993) 
Gunmen n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Scary Movie 5 (2013) [2k digital]

 Scary Movie 5 (2013) [2k digital]
Scary Movie 5 n
 
Žánr: komedie / parodie
Země: Spojené státy americké
Režie: Malcolm D. Lee

(pokračování)

Scary Movie 3 (2003)

 Scary Movie 3 (2003)
Scary Movie 3 n
 
Žánr: komedie / parodie
Země: Spojené státy americké
Režie: David Zucker

(pokračování)

Scary Movie 2 (2001)

 Scary Movie 2 (2001)
Scary Movie 2 n
 
Žánr: komedie / parodie
Země: Spojené státy americké
Režie: Keenen Ivory Wayans

(pokračování)

Scary Movie - Děsnej biják (2000)

 Scary Movie - Děsnej biják (2000)
Scary Movie - Děsnej biják n
Scary Movie
Žánr: komedie / parodie
Země: Spojené státy americké
Režie: Keenen Ivory Wayans

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376382
Obsahů a biografií: 178214

Poslední komentáře

In Nacht und Eis (1912)

In Nacht und Eis
První filmové   převyprávění   katastrofální události   Titaniku, na kterém se prý   začalo pracovat pouhé dva   měsíce poté, tedy v době, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann