Jeden svět
ohodnotit

Saw 3

Saw III

Žánr:
Rok:
2006
Délka:
107 minut, 121 min. režisérská verze
Premiéra v ČR:
4.1.2007
„Budete omdlévat hrůzou.“

Komentáře k filmu Saw 3

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 54
tonysoukup
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.6.2021
Stále kvalitní.
Vlnik
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.7.2019
Nemám rád filmy, které se   snaží zařadit do nějaké   série aniž by se drželi   alespoň její základní   podstaty. Saw přeci není jen   o zabíjení, o tom je každý   druhý horor, ne-li více. Saw   má nějakou logiku výběru   obětí, má účel, proč to   obětem dělá a to   nejdůležitější, dává   obětem reálnou (byť ne   zrovna velkou) šanci se ze   své situace vlastními silami   dostat. Tohle všechno třetí   díl naprosto ignoruje. O   životech všech   zúčastněných tu rozhoduje   jeden chlápek, který je   čirou náhodou asi   nejnerozhodnější člověk   na světě (protože jinak by   to už bylo úplně o ničem).   Oběti v podstatě jen byly ve   špatnou chvíli na špatném   místě, což je hodně   žalostné odůvodnění   vraždy.
Pokud by vám   to přecijen nepřišlo tak   špatné, tak je tu ještě   hlavní postava, která by asi   jediná za to zabití fakt   stála, ideálně ještě   před začátkem filmu.   Celkově asi nejhorší díl   celé série (čtvrtý jsem   neviděl, ale horší snad   nebude).
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.7.2018
║Rozpočet   $10miliónov║Tržby USA   $80,238,724║Tržby   Celosvetovo $164,874,275▐   Tržby za predaj DVD v USA   $47,129,341 //počet   predaných kusov 3,031,610║   __Tak toto už nie! -som si   povedal, keď som sledoval   jednu samoúčelnú scénu za   druhou, takto mi pokaziť   túto sériu fakt nemuseli, k   ďalším dielom už   nenachádzam optimistickú   chuť. /videl v kine: 45%/
mark120
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.7.2015
SAW 3
saw 3 další dobry díl byl   lepší než 2 ale horší   než 1 nenudil jsem se vubec   jako vždycky saw je dobry   horor 100%
cerfik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.12.2014
Ikdyž i zde měl scénář na   svědomí jako u prvních dvou   dílů Leigh Whannell, který   v jedničce hrál i jednu z   hlavních postav, tak tady se   buď zbláznil nebo pokud se   mu to ještě povedlo to   takhle podělal někdo jiný.   Po excelentním původním Saw   a silně nadprůměrné dvojce   tohle je strmý pád dolů,   kdy se jedná jen o krvavé   orgie beze smyslu. To jsem   tedy zvědav co ještě   strašnějšího se stane v   dalších dílech, moc   prostoru už opravdu   nezbývá.
bobo336
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.4.2014
SAW III
Moj ublúbený diel. Riadna   porcia krvy, coto z príbehu a   celkom príjemný herci.   Uvidíme co nám prinesie 4.
thejduk
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.3.2014
Další ze série hororů o   zvrhlém Johnu Kramerovi.   který si se svými obětmi   pohrává jak kočka s myší.   Tento druh filmu nemám pro   příliš naturalistické   scény příliš v oblibě i   když film jinak patří k   těm lepším.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.8.2013
Pila řeže,ale mně nudí...
Třetí díl v podstatě   zkouší jakoby nové věci a   zápletky.Teď Skládačce   pomáhá Amanda,zhoršuje se   mu zdraví,ale dál chystá   pasti a jede svoji zvrácenou   hru,na jejichž konci jsou   mrtví lidé.je to   brutální,má to napětí i   temnou atmosféru,ale vidět   my to stačilo jednou a   opakuji se,ale KULT je dle   mého SAW(2004).
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.2.2013
Třetí díl opět skvěle   propracovaný jak vizuálně   tak trikově.Tentokrát je   Jigsaw nemocný a proto si   najde pomocníka kterým se   stane jeho bývalá oběť   která se jako jediná ze   smrtící pasti dostala.Opět   připravý spoustu nových   pastí .
Houf
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.6.2011
To je jen krev, krev, krev,   krev, vnitřosti, mučení ,   přístroje a krev a krev. Už   to není, co to bývalo.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.4.2011
Klesající tendence kvality   filmu s rostoucí číslovkou   za názvem je zde dost   vysoká. Trojka zajímavé   ságy není sice nijak přímo   špatná, ale děj už nemá   takovou jiskru není tak   promyšlen a především   zaměření se na co   největší humosoviny filmu   dost ubírá. Ze zajímavého   studování pochodů myšlenek   Jigsawa se film přehoupl   spíše do jatek. Jednou   vidět stačí.
261972
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.4.2011
Ve třetím dílečku se   těšte na vrtání mozečku.   Jigsawa dostihla nemoc.   Nemůže se hýbat. Najme si   pro svou operaci doktorku   Lynn, která operaci provede v   továrně "na hry".   Opět tu také máme krvavé   hry, ale tentokrát je chystá   Jigsawůw pomocník. Proto   jsou oběti brutálně   zavražděni a nemají šanci   se dostat ven. Poprvé se zde   potkáváme s Jill -   Jigsawowou manželkou.   Brutalita stoupá a obětí   přibývá. Jigsaw nalezne   svou smrt třetí díl se   uzavírá. Je to   nebrutálnější díl z celé   série. Dle mě i ten   nejzajímavější, co se   týká dokonalé operace   Jigsawowa mozku. Tvůrci si na   tomto díle nejspíš nejvíce   "vyhráli". Operace   mozku byla velice zajímavá a   i přes vysokou brutalitu je   Saw 3 dalším pokleslým   dílem.
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.8.2010
Saw III
Po roce se vrací Saw 3 a   spolu s ním i režisér   předchozího dílu Darren   Lynn Bousman. Tobin Bell opět   exceluje v roli   Skládačkového vraha nebo-li   Jigsawa, jenže má   pomocníka. Příběh   třetího dílu se   soustřeďuje pouze na jednu   osobu, která musí projít   jistou zkouškou, takže co se   týče postav je to tu méně   rozmanité než na to co jsme   zvyklí, přesto pastí a   všemu co k Saw   neodmyslitelně patří tady   najdeme. Na můj vkus má film   celkem zbytečnou délku,   necelé dvě hodiny mi   přišlo trochu přehnané a   díky tomu je film na   několika místech nudný a   diváka obtěžují ony   zbytečné žvásty okolo. Na   druhou stranu se nám doplnila   skládačka především z   druhého dílu, kdy jsme mohli   vidět, jak se pomocník   činil, ostatně je tam i   trocha odhalení z dílu   druhého. Třetí   pokračování Saw není   vyloženě špatné, snaží   se o nějakou tu změnu a to   mu přičítám k dobru. Je to   poměrně dost brutální a   krvavé, ale řekla bych, že   nic jiného divák od Saw   nemůže čekat, pokud někomu   vadí tento druh násilí,   předpokládám, že si film   pouštět nebude, ale i když   já snesu poměrně dost, tady   mi to někdy přišlo vážně   trochu moc, postavy tedy jen   ta hrstka postav nepatří k   těm nejlepším a díky tomu   je divákovi tak nějak jedno,   jak to dopadne, zbytečná   délka film zabíjí stejně   jistě jako Jigsaw.
Robinson
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.6.2010
Mě se to hodně líbilo, po   bezkonkurenční jedničce pro   mě nejlepší díl. Brutality   výrazně přibylo, ale   nepovažoval bych to hned za   nejkrvavější díl, protože   i ty ostatní jsou zhruba na   stejné úrovni. Herecky už   není žádný díl obsazen   tak dobře jako první, ale i   tak jsou herci stále velice   přesvědčiví. Příjemná   byla role Anguse Macfadyena   (Jeff). Odsýpá to rychle,   Tobin Bell je stále skvělej.   Prostě film, kde se rozjedou   nádherný scény a za   doprovodu nádherný hudby,   kde se krví nešetří, mě   hodně baví. A   dovysvětlující koupelnovej   flashback byl výbornej :)
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.5.2010
Třetí pokračování je   stejně jako jednička   špičkový. I když   "skládačkovej   vrah" z posledních sil   bojuje s rakovinou, svý   "hry" si neodpustí.   Jeho "hru" je   tentokrát nucená hrát   mladá doktorka a muž, kterej   přišel o syna. Opět   nechybí napětí a   překvapivej konec. Povedený!
enejčel
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.4.2010
Saw III = stupidita
Hrůza! Jediné opravdu dobré   díly ze série Saw je   jednička a dvojka, pak   kvalita hodně poklesla.
Saw 3 je zatím   nejhorším dílem z této   série. V jedničce dával   Skládačka svým obětem   nějakou reálnou šanci na   přežití, zde už to tak   není. Mučení lidí je o   dost krutější a nedává to   žádný smysl a to se mi   hodně znelíbilo. Jako past,   která vám otáčí   končetiny o 360 stupňů je   hodně bolestivá až k   nevydržení a myslím si, že   člověk, který by takovéto   mučení podstoupil by omdlel   bolestí, protože lidské   tělo není schopno vydržet   takový nátlak bolesti.
Příběh je hodně   BÉČKOVÝ a konec zase   stejný. Ty zvraty se furt   opakují a opravdu nemá smysl   se na tento film koukat, nic   nového se divákovi   neodtají. Pořád to samé.   Jestli se takovýto způsob   filmů líbí Američanům,   tak si neumím představit   jejich životní úroveň.
hellercz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.12.2009
Díl hodně podobný tomu 2.   Zde se dozvíme, že   skládačkový vrah má   pomocníka (pomocnici), vše   se točí kolem jeho rakoviny   a osudu manželů. Jak to   všechno dopadne nebudu a   nechci říkat. Vy víte, nebo   se chcete podívat. Opět   brutální díl, i silná   nátura jako já má celkem   problémy, když toto vidí a   krčí trochu očima a říká   si v duchu "auu".
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.8.2009
.......a hra pokracuje......
Ano zase jsme ve hře o   život. Tady jde dokonce i o   Kramerův( Skládačka ), ale   hlavně o životy ostatních   účastníků a také   Amandy.
Opět jsou tady   ukázány důmyslné a hlavně   brutální pasti, které   dokážou s lidským tělem   udělat někdy opravdu   strašlivé věci.
Další pokračování je   tutovka.
marci22
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.7.2009
tady se už přitvrdilo a to   ihned na   začátku...nejhroznější z   pastí byly řetězy a   přístroj otáčecí   končetiny.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.7.2009
I na mou povahu je zde dost   krve jinak skvělá práce   nejen kamery ale i herecké   výkony zaslouží smeknout   skvělý horor
stanko
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.3.2009
Saw 3 bylo dosti krvavé,dalo   se na to dívat mělo to   slušný děj lepší než   dvojka v některých   záběrech dosti drastické   uvidíme další díl jak si   povede.
hvezdyn
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.10.2008
Tento díl už za prvními   dvěma filmy hodně   pokulhává. Více nelogiky a   více krve. Nicméně celou   řadu Saw hororů nebo   krváků považuji za   originální. Nedá se od ní   očekávat umělecký přínos   světové kinematografii, ale   rozhodně diváka pobaví.   Zvláštní. Nenapsal jsem   vystraší.
Co mi na   filmu vadí je, že si tvůrci   vůbec nelámou hlavu s tím,   jak divákovi vysvětlit,   jakým způsobem jsou   provedeny únosy obětí   skládačkového pachatele.   Přeci jenom, už jste někdy   zkoušeli přenášet   bezvládné tělo? Na to musí   být minimálně dva. Pak   zkuste někoho odněkud   únést, aniž by u toho byli   svědci. Co časová   náročnost při vyrábění   různých pastí? Prostě, o   takových skutečnostech je   lépe při sledování Saw   filmů nepřemýlet.
Cllementine
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.9.2008
Stále si říkám, proč   vůbec točit takové filmy?   Takové kde scénáři   ustupují uříznuté   končetiny a vybuchující   hlavy. Vždyť už jsme to   viděli tisíckrát. Nemám   nic proti thrillerům, i když   nevím jestli se něco z této   módní vlny vyvražďováků   dá nazvat thrillerem a   rozhodně si myslím, že   snesu mnoho nechutností,   když to ale poslouží   příběhu a ne je jeho   jediným základem. Sice nelze   tomuto filmu a vlastně celé   serií upřít jistou   kultovnost a nepopírám, že   první díly saw jsou asi   nejlepší ve svém žánru.   Tvůrci se tu alespoň snaží   schovat za logickou zápletku,   jenže to stejně nevyváží   debilnosti celé koncepce. Ale   alespoň se snažili a toho si   cením...
Papaja73
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.8.2008
Nevycházím z úžasu,k jaké   stupiditě,(promiňte mi to   slovo ale jinak se to snad   nazvat nedá),tvůrci nakonec   dopracovali.Strašný   scénář se filmaři snaží   vykompenzovat ještě větší   brutalitou,ještě větším   množstvím krve a   nechutnostmi.Je to stále   totéž,jde zkrátka jen o to   vymyslet jak postavy filmu   nechat co nejefektivněji   zemřít.Pro mě je to však   trochu málo.
Thomax
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.4.2008
A je to tu potřetí.   Tentokrát to není na lidech   samotných, jestli budou   žít, nebo zemřou. O jejich   osudu rozhoduje někdo jiný a   to ten co by je viděl   nejraději zemřít. A k tomu   všemu ještě doktorka,   která zachraňuje Jigsawa.   Musím přiznat, že zápletka   se mi líbila. Velké finále   tentokrát bylo opravdu velké   a s chutí jsem si ho   přehrál ještě   několikrát.
ja.rebel
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.3.2008
Nejbrutálnější díl z   celé trilogie. Hektolitry   krve a pár opravdu   brutálních záběrů však   kvalitu snímku opravdu   nezvedly.
Mary.Elwood
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.3.2008
Můj nejoblíběnejší ze   série Saw...nádherné pasti   pro masochistické   diváky,úžasný   příběh,charismatický   vrah,který nikdy nikoho   nezabil,psychicky nevyrovnaná   Amanda....hodnotím velmi   nadprůměrně.......
Cash89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.1.2008
No teď sem to dočučel a   musim říct,že jsem   příjemně překvapen.Po   nevydařené dvojce sem už   čekal jen takovou poslední   křeč,ale opak je   pravdou.Odvážím se   tvrdit,že to byl snad nej   díl ze všech Saw ... Hned ze   začátku na Vás zaútočí   velmi brutální úvodní   scéna vysvětlující,jak to   ve dvojce dopadlo s celkem   charismatickým   policistou.Napětí filmu se   dalo krájet,brutalita byla   místy až neúnosná...a   závěr byl asi na stejné   úrovni jako v   jedničce..Vážně ale   nechápu,co se chystá do IV.   dílu,to už bude nejspíš ta   poslední křeč,protože   kromě stále zvětšující   se brutality nemá Saw už co   nabídnout ..
Angelitos
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.1.2008
Na Saw 3 jsem se opravdu   těšila, po dvou   předcházejících   vynikajících filmech. Ale   musím říci, že trojku   opravdu nezvládli. Nechápu   to, protože všechny ostatní   díly, a to včetně 4, jsou   vynikající. Nedoporučuji,   spíše si to někde   přečtěte a vrhněte se   rovnou na 4! :))
saimon.1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.12.2007
Saw je nejlepší horor jaký   sem kdy viděl vynikající   scény ,příběh a   strhující děj divák se   dokáže dokonale vcítit do   utrpení obětí hry kterou   snimi jig saw hraje
Warden
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.12.2007
Větší pitomost bez ladu a   skladu člověk hned tak   nevidí.Tento film doporučte   svým nepřátelům .......
BlackElvis
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Naprostá demence, co se   týče scénáře (tohle   vymyslí snad každý),   režie, hereckých výkonů a   i celku. Mělo to skončit u   jedničky, neboŤ tohle jen   kazí dojem z té originální   a chytré number 1.
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.11.2007
I když to zní   neuvěřitelně tenhle díl je   rozhodně nejbrutálnější a   také nejslabší z krvavé   trilogie. Jediné čím film   překvapí je opět (docela   překvapivý) konec.
vendelin1
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Přidám se k názoru, čím   víc, tím horší.Jednička   něco nového
super   myšlenka a tím to i   skončilo.Dvojka a trojka je   jen pozměněnou kopií   jedničky.
petvos
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.10.2007
......
Myslím si, že čím více   dílů je tím více se   snižuje sledovanost a upadá   i na zajímavosti daného   filmu.
MovieAtom
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.9.2007
Po shlédnutí jedničky a   dvojky musím říct, že   trojka je oproti nim   absolutní trpaslík. Podle   mého názoru se trojka těmto   dvou dílům ani náhodou   nevyrovná. Přibylo brutality   až se někdy zvedal žaludek,   ale nic víc nic míň. Děj   byl nic moc a u filmu jsem se   šíleně nudil. Zlatá   dvojka.
tripx
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.9.2007
trojka je trojka :( takze   zadne prekvapeni , zadne   poradne zvraty.. proste jako   vzdy povetsinou 3 dil je 3 dil   :(
Le_Chuck
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.7.2007
Návrat medzi špinavé steny,   debilný Jeff, výborné   pacse, občas zbytočná   explicita, trápne flashbacky,   nekorektnosť, debilná   Amanda, veľa krvi, offtopic   scény, logika na dovolenke,   retardovaný príbeh a   cynický záver, ktorý to   celé zachránil. Teda nie   úplne a výrazne zlepšil   celkový dojem (posledných 20   minút som bol naplnutý ako   struna) a prinútil ma ísť s   dvojkou o hviezdu nižšie.   50% s dodatkom, že to mohlo   byť OVEĽA horšie.
Hammer
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.6.2007
SAW 3 je už jenom slabý   odvar dvou předchozích   filmů. Je sice docela fajn   vidět zpětně události   jedničky, které jsme   tenkrát neviděli, ale na   druhou stranu je zase děj SAW   3 slabý a jakoby se snažil v   těchto momentech zaujmout a   znova vytěžit ze skvělého   prvního dílu. Ano opět tady   máme sadu již klasicky   zvráceně důmyslných   pastí, ale kde je nějaké   napětí, nebo snad dokonce   hrůza??? Prostě se jenom   díváme jak věci na   zabíjení zabíjejí...   Jigsaw i na smrtelné loži   má vše a všechny pod palcem   -a zmíněný palec už   nedočkavý na tlačítku   "play" magnetofonu,   aby pustil svou nahrávku :   "Ahoj, chci si zahrát   hru...". Možná, že i z   těch všech okoukaných   věcí by se dal natočit   solidní film, ale tím SAW 3   bohužel není. Krve je   dostatek, ale strach   žáden... Doufejme, že   čtyřka nebude jenom dalším   dílem do počtu série   sestupné tendence.
pigal
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.6.2007
Kedy tomu bude koniec?
Film nema hlavu ani patu,ale o   to v horrore asi ani   nejde,vykony hercov   katastrofa.Tema filmu je ako   obohrana platna,neprinasa nic   nove,pocit strachu a napatia   zmizol/film je dobre   predvidatelny/.Nizkorozpoctovy   horror,ktory tazi z   predchadzajucich financne   uspesnych dielov a pokial na   to ludia budu chodit,tak sa   bude tocit dalej.Na dalsich   dieloch sa bavi asi len   scenarista,ktory musi byt   latentnym sadistom,kedze   vymysla stale nove a nove   smrtiace aparaty a este par   rokov asi vymyslat bude :)))
Tomandl
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Docela drsny!
Tento film rozhodně není pro   děti! Když jsem na to šel   popré do kina, tak mě na to   nechtěli pustit, protože mi   není 18. Pamatuji si jak jsem   byl naštvaný:D! Kdzž jsme   se tam nakonec probojovali v   jiném kině (s kamarádem),   tak jsem si přál aby nás   tam nepustili:D! Je to opravdu   hodně drsný a šokující!
mijala
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Viděla jsem předchotí díly   a na trojku jsem se hodně   těšila, dokonce sem na ní   šla i do kina. Film dobrý,   ale stejně se mi jednička   líbila víc. Sice tam byli   nové pasti, ale hlavně se to   točilo kolem Jig Saw. Dobrá   ale byla scéna, kdy mu   doktorka otevřela lebku, to   už se vedle mě kámoška   málem složila. Zajímalo by   mě, o čem bude čtyřka, a   už se nemůžu dočkat.
SPECNAS
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Je to lahudka
Miliju horor a u trojky je   vynikajici brutalita a jako   vzdy uzasny design pasti. To   by byly klady. A ted zapory. V   prvni rade postava Amandy,   ktera dává pojmu "blba   zenska" naprosto novy   rozmer. Neco tak nepovedeneho   se jen tak nevidi. Ruku v ruce   s Amandou jde prekombinovany   pribeh, kde je jen jedna z   mnoha point zajimava,   nanestesti je to zrovna ta   nejocekavanejsi. Doufam, ze v   dalsim dile se tvurci vykaslou   na pribeh a zustanou jen u   pasti.
j.arda
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Velice jsem se na tento film   těšil a nezklamal mě.
Logicky propracované   pokračování dvou   předešlých dílů a dobře   vymyšlené způsoby smrtí   jednotlivých obětí opět   přinášejí novou   podívanou. Jsem docela   otrlý, si myslím, ale třeba   v té lednici jsem úplně   cítil jak ta tvář k těm   trubkám přimrzá.
Bruno1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.4.2007
Komentář
Dokonalý masakr.Jigsaw to   měl na potřetí nejlépe   vymyšlené,jak se odnaučit   pomstě.Efektně velmi   kvalitní film.A způsoby   jakým teď zabíjel lidi byli   opravdu hrůzostrašné mě se   už opravdu zvedal žaludek   když tam porcovali ty prasata   na sračku a ten chlap na dně   s v nich skoro udusil,stejně   ho pak zabila   brokovnice.Nakonec zemřeli   všichni.
KOKOS.5
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.4.2007
hnus
Horší a krvavější film   jsem ještě neviděl.Nejsem   slabá nátura,ale tento horor   a to doslova a do písmene   jsem úplně v klidu v půli   vypnul.Hnus...
SakoVerife
Hodnocení:
Přidáno: 10.4.2007
jeste vice nasili a krve nez v   predchazejicich dilech. Jako   vzdy ceka na konci filmu   divaka prekvapeni, tak co?   bude dalsi dil?
Vlada_24
Hodnocení:
Přidáno: 8.4.2007
ze tří dílů je tento   nejbrutálnější,   přemýšlím, zda se jde dát   ve filmu ještě   dál!!!Některé záběry jsou   hodně drastické!!!Ale jinak   super
71radim
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2007
SAW III - co k tomu řici
Po dvou dílech , na které se   dalo koukat , konečně   přišlo něco na co se koukat   chvilkami ani nešlo, tedy   aspon já jsem měl co dělat   ,abych ustál některé   scény.Je to z trojice SAW ten   nejlepší díl.Pěkné efekty   až husí kůži   nahánějící.Prostor pro   přemýšlení se taky   najde.Takových filmů by   mělo být více
jhsoft
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Co k tomuhle filmečku říct?   Snad jen to, že pokud se vám   líbí filmy tohohle typu,   nebudete zklamaní...Někte   scény jsou fakt drsné..
gorous
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Jeden z nejlepších dílů   tohoto krimi hororu,pro ty co   mají rádi největší   krváky ,precízně provedené   hlavními   postavami,propracované až po   poslední větu,si nenechají   tento film s 10 body   ujít.Dívat se se zadrženým   dechem a pociťovat mrazení   strachu to je superpodívaná
rbsvk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Je to fakt super film ktory   celu trilogiu SAW rozuzlil.   Vidno na tomto filme ze sa   naozaj snazili nakrutit velmi   dobry film aspon taky aky bol   Saw 1,2. Fakt takyto film sa   len tak lahko neodklada do   policky tento film si este   zopar krat pozriem.
Podla mna najlepsi horror   tohto roku(i ked je iba sice   zaciatok a tento film nasadil   latku prilis vysoko) :)
mates30
Hodnocení:
Přidáno: 7.4.2007
Tento díl je podobný nebo   spíše se prolíná s dílem   jedna a dva - nicméně je   drsnější a je zde   opravdová ukázka toho, jak   se má dělat horor - strach,   napětí,masakr a tajemno je v   tomto filmu na velice dobré   úrovní - doporučuji !
VESPa.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.4.2007
Prolíná se děj z prvního a   druhého dílu, atmosféra   stále mrazivá tak, že   přemýšlíte zda se podívat   jinam, na chvilku pauznout,   nebo dokonce vypnout. A tak to   má být. Pěkné, husté a   děsivé.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih109938minih109938Bella a Sebastián (2013) [2k digital] 
Belle et Sébastien n
minih71285minih71285Justin Bieber: Nikdy neříkej nikdy (2011) 
Justin Bieber: Never Say Never n
minih153962minih153962Důvěrný nepřítel (2017) 
Důvěrný nepřítel n
minih45725minih45725Monstrum (2007) 
Cloverfield n
minih44553minih44553Rozsudek smrti (2007) 
Death Sentence n
minih121433minih121433Mikulášovy patálie na prázdninách (2014) [2k digital] 
Les vacances du petit Nicolas n
minih28778minih28778Grinch (2000) 
The Grinch n
minih39394minih39394Shrek Třetí (2007) 
Shrek the Third n
minih109849minih109849Tomb Raider (2018) 
Tomb Raider n
minih56808minih56808Hezké vstávání (2010) 
Morning Glory n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Jigsaw (2017)

 Jigsaw (2017)
Jigsaw n
 
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké / Kanada
Režie: Michael Spierig, Peter Spierig

(pokračování)

SAW 3D (2010)

 SAW 3D (2010)
SAW 3D n
Saw VII
Žánr: thriller
Země: Kanada / Spojené státy americké / Velká Británie / Austrálie
Režie: Kevin Greutert

(pokračování)

Saw 6 (2009)

 Saw 6 (2009)
Saw 6 n
Saw VI
Žánr: thriller
Země: Kanada / Spojené státy americké / Velká Británie / Austrálie
Režie: Kevin Greutert

(pokračování)

Saw 5 (2008)

 Saw 5 (2008)
Saw 5 n
Saw V
Žánr: mysteriózní / krimi / horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: David Hackl

(pokračování)

Saw 4 (2007)

 Saw 4 (2007)
Saw 4 n
Saw IV
Žánr: krimi / horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Darren Lynn Bousman

(pokračování)

Saw 2 (2005)

 Saw 2 (2005)
Saw 2 n
Saw II
Žánr: thriller / horor / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Darren Lynn Bousman

(pokračování)

Saw: Hra o přežití (2004)

 Saw: Hra o přežití (2004)
Saw: Hra o přežití n
Saw
Žánr: thriller / horor / krimi / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: James Wan

(pokračování)

Saw (2003)

 Saw (2003)
Saw n
 
Žánr: horor / thriller / krimi
Země: Austrálie
Režie: James Wan

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Dick Whittington (1993) [TV in...

12:30 - 13:45

40 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Déšť známý i neznámý

12:50 - 13:45

20 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:35

50 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

12:25 - 13:25

45 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190368
Osobností: 697519
Fotografií: 763185
Plakátů: 375836
Obsahů a biografií: 177995

Poslední komentáře

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10

Býčí oko (1990)

Býčí oko
Ona je to obsahově vlastně   úplná pitomost, ale je to   taky docela nápadité,   vtipné a má to správný   švih. No a když vám tu   pitomost více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Expend4bles: Postrad4telní (2023...

Návrat v dobrej forme...

Expend4bles: Postrad4telní
V nejakom článku som čítal   vyjadrenie Dolpha Lundgrena o   sklamaní zo štvrtého   pokračovania   Expendables.Určite mal na   mysli finančnú více >

Autor: pigal | Hodnocení: 8 / 10

Shromáždění starých mužů (1987) ...

Shromáždění starých mužů
Jestli máte rádi čistou   filmařskou práci, natočenou   podle výborné literární   předlohy, jste fanoušky   prvotřídního herectví v   podání více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10