reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu San Francisco

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 90% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.2.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.7.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.6.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.4.2014
kudrna6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.1.2009
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.9.2014
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.10.2008
mirek52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.12.2008
AliceAlc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.2.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17707minih17707Ranč U Zelené sedmy I (1998) [TV seriál] 
n
minih43447minih43447Divoká jízda (1960) 
The Wild Ride n
minih3362minih3362Autobusová zastávka (1956) 
Bus Stop n
minih83286minih83286Život je ples (2012) [TV seriál] 
n
minih9259minih9259Jak básníci přicházejí o iluze (1984) 
Jak básníci přicházejí o iluze n
minih40904minih40904Kamarádi (1969) [TV seriál] 
Kamarádi n
minih18404minih18404Sám doma a bohatý (1994) 
Richie Rich n
minih2963minih2963Anakonda (1997) 
Anaconda n
minih62852minih62852Zakázané území (1997) [TV film] 
Forbidden Territory: Stanley's Search for Livingstone n
minih41295minih41295Dlouhý, Široký a Krátkozraký (1991) [TV divadelní hra] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

90 %
9   - curil
10 - clara.bow
9   - pataamat
10 - melakara
10 - kudrna6
10 - Dagfra3
8   - helzapopin
9   - mirek52
6   - AliceAlc
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.692/0.672