reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

San Babilo - 20 hodin

San Babila ore 20: un delitto inutile

Další název:
San Babila-8 P.M.; San Babila: 20.00 hodin
Žánr:
Země:
Rok:
1976
Délka:
105 minut
„Obraz aktuální hrozby, která se vznáší nad dnešní Itálií.“

Celkové hodnocení filmu San Babilo - 20 hodin

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.2% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.12.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.4.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.5.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.9.2016
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.2.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.4.2008
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.3.2009
Pardal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.2.2007
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.9.2007
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.6.2007
MildaX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.5.2007
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.5.2010
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.10.2008
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2015
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.11.2008
Bimbaša
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
yuyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih108862minih108862Pozdravy ze spermabanky (2013) [2k digital] 
Delivery Man n
minih21355minih21355Tři barvy: červená (1994) 
Trois couleurs: Rouge n
minih38817minih38817Zlatá číše (2000) 
The Golden Bowl n
minih80540minih80540Bezedné moře (2011) 
The Deep Blue Sea n
minih117182minih117182Dialogy pro klarinet, cimbál a bicí (1985) [TV film] 
Dialogy pro klarinet, cimbál a bicí n
minih5753minih5753Ďábelská svůdkyně (1994) 
The Last Seduction n
minih44801minih44801Eso v rukávu (1976) 
Ace Up My Sleeve n
minih9906minih9906Kanadská slanina (1995) 
Canadian Bacon n
minih13463minih13463Náhlá smrt (1995) 
Sudden Death n
minih21068minih21068Titanic (1943) 
Titanic n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.2 %
8   - cicis
5   - curil
7   - green-tea
6   - Pitryx
9   - Edward52
9   - Bara.40
7   - Charlie35
8   - Pardal
7   - Faye
6   - Rene1
6   - MildaX
5   - ponorka.ba
8   - Blanche21
9   - michaldoko
7   - Johnny1
6   - Bimbaša
8   - yuyka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139519
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.483/0.457