Duben
ohodnotit

Samotáři

Další název:
Samotnici
Rok:
2000
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
13.4.2000
„Proč spolu nedokážeme žít a proč jsou lidé kolem třicítky odkázáni k věčnému samotářství?“

Komentáře k filmu Samotáři

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 49
klasifikátor
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.11.2020
Na poměry české   kinematografie 21.století   dozajista nadprůměrný film   ale pro mě nikoliv bez   drobných výhrad. Asi tu   největší bych měl k   hereckým kvalitám Labiny   Mitevské ale celkově se mi   zdálo, že herci v   epizodkách svými výkony   zcela zastínili ty   renomované v hlavních   rolích. Pravda Jiří   Macháček v postavě   věčného zhulence Jakuba   odehrál asi životní part a   Ivan Trojan na začátku své   filmové kariery určitě   zaujal ale ti další už   zůstali ve stínu Z. Suchého   coby drogového dealera nebo   Davida Matáska excelujícího   v roli majitele rádia.   Příběh samotný je pro mě   jako pamětníka doby, kterou   zachycuje jak říkají ve   Francii poněkud   "outre" ale jako   hořká komedie se to povedlo.   Jen jsem v tomhle filmu nikdy   nedokázal objevit tu   mimořádnost, která je mu   přisuzována.
argenson
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.11.2007
S odstupem času musím   říct, že z dlouhodobého   hlediska nemám ze Samotářů   tak hluboký dojem jako třeba   z Pelíšků, které jsou cca   ze stejné doby. Což ovšem   nemění nic na tom, že   Samotáři jsou povedený   film. Přínosní minimálně   v objevu neokoukaných   tváří jako je Jiří   Macháček, Ivan Trojan. A co   se hlášek týče, já   osobně nejčastěji   používám tu od Hany   Maciuchové: "To máš z   toho života, jakej ty vedeš,   z těch kamarádů, co se s   nima stýká..!"
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 31.1.2014
Do půlky filmu jsem se nudil   tak napůl. Pak už hodně. Z   mého pohledu zbytečný film   naprosto k ničemu. Netuším,   koho mínili autoři oslovit.   Pan Macháček hrál zhulence   naprosto uboze, ostatní herci   se také nějak zvlášť   neexponovali.
2013121110115/10332
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.10.2015
Je možné, že už je to tak   staré? ;) V době vzniku jsme   to žrali a doba potvrdila,   že některé hlášky se   opravdu povedly a zlidověly..   Dnes už mě to tak   neoslovuje, ale ještě stále   dokážu ocenit mnohé vtipy a   herecké výstupy.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.3.2010
Úžasná komedie, tyhle filmy   tohohle roku byli hodně fajn.   Dokonalý Jirka Macháček a   Ivan Trojan. David Ondříček   vytvořil opravdu super super   film
MARi0
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.1.2010
Samotáři
Samotáři, snímek, díky   němuž se dostal Jiří   Macháček do podvědomí   většiny diváků, čímž   způsobil jeho nynější   obsazování skoro do všech   českých filmů - to je pro   mě jedna z nevýhod. Další   vadou na kráse filmu bych   viděl v jeho někdy až   přehnaném vztahovém ději.   Ne vše nám odráží   realitu, něco je až moc   vykunstruované a osobně si   nemyslím, že lidé mého   věku a starší řeší své   partnery zrovna takto...
FLA
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.11.2011
Pro mě kult a skvělé   hlášky a herci i v těch   menších rolích,   nezapomenutelná atmosféra,   skvělá hudba! Co víc psát   - snad jen zhulenej Macháček   dobrej, ale pan doktor   (Trojan) vynikající!
PROCESOR
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
Jako je pro někoho kultovní   film Pulp fiction, tak pro mě   to jsou Samotáři. Miluji na   tomto filmu absolutně   všechno. Příběh, herce,   hlášky, soundtrack. Snímek,   který odstartoval hereckou   kariéru Jirky Macháčka do   té doby braného spíše,   jako zpěváka. A Ivana   Trojana pasovala do podobných   rolí pošuků, který   přišly s filmy, Příběhy   obyčejného šílenství či   Václav. I když je film ve   své podstatě dost smutný   započal novou éru   hořko-sladkých komedii.
M.A.G.
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.8.2009
No film absolutně o   ničem.
Jediný, kdo tu   stojí za to, je Macháček a   jeho supr hláška s hymnou,   takže jen díky tomuto za 4.
petrusmev
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2015
S odstupem let od natočení   to vypadá na jednu stranu na   skvělé vystižení ducha   tehdejší doby, na druhou   stranu na nadčasovou   výpověď o milostných   vztazích, zobrazení škály   od patologické posedlosti k   úplné citové chladnosti.   Film nemoralizuje, podává   vše zábavně s hořkým   podtextem, nechává zaujmutí   postoje na divákovi.   Výborné herecké výkony,   skvělá kamera a   režisérské nápady   pozvedají příběh na   úroveň jednoho z   nejzajímavějších českých   filmů vůbec.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.2.2021
Keď ťa mláti taxikár
Možno v dobe vzniku by sa mi   to páčilo viac, ale teraz   moc neviem. Dej v podstate   nulový, toho humoru tam tiež   moc nie je, drobné epizódy   zo života zopár ľudí. Ale   zasa sa človek aj pobavil na   Jakubovi, ktorý bol neustále   zhúlený a vlastne nič   poriadne ani o sebe nevedel,   tá hymna nemala chybu. Potom   ukážkový úchylák Ondřej,   to ako ju prenasledoval, to   už chce mať talent. Vrcholom   jednoznačne kontrola   plynového sporáka. No a   totálne ukážkový bizár a   kam sa dá až zájsť, sú   tí úchylní Japonci a   šialená matka, ktorej to   príde asi normálne. To musí   byť teda cestovka. Tak   nakoniec, niečo sa tu dalo
PORTER
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.3.2013
Tak tohle je super komedie a   to hlavně díky hereckému   umění Jirky Macháčka   který díky svým hláškám   udělal z filmu parádní   zábavu,hlavně když se   zkouří.Nesmím zapomenout   ani na další skvělé   herce,prostě se to povedlo.
BinLADIN
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.7.2009
Skvělá skoro černá   komedije hold David   Ondříček ten opravdu umí   tento film mně vcelku   překvapil je prostě skvělej
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Opravdu povedená komedie se   skvělými herci z nichž   nejlepší výkon podává   nezapomenutelný Jiří   Macháček, který ve filmu   chrlí naprosto dokonalé   hlášky. Já si myslím, že   tady lidi málo hulej jinak by   vznikalo více takovýchto   filmů.
Mlapiska
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.8.2007
Jednoznačně jedna z   nejlepších českých   komedií současné doby   (spolu s Pelíšky). Nelze si   nevšimnout, že Macháček a   Trojan se zde opravdu hodně   vyřádili. Za to je   chválím, protože lepší   obsazení bych si zde asi   nedokázala představit.   Některé hlášky z tohoto   filmu jsou skutečně   nezapomenutelné, což naší   produkci v poslední době   poněkud chybělo.
collen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.9.2016
Tolik aktuálního a   pravdivého se málokdy sešlo   na jednom snímku, kdy se   smějete a přitom je to   někdy přes slzy. Výborné   herecké obsazení, tohoto   filmu je záruka úspěchu a   navíc ještě musím   pochválit moji oblíbenou   Jitku Schneiderovou, Sašu   Rašilova a naprosto luxusní   projev Jiřího Macháčka.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.1.2014
Samotáři
Vydařená česká   tragikomedie, která nabídne   pár opavdu úchvatných   hlášek. Ono stačí jen v   tomhle filmu vidět herecky   nenahraditelného Macháčka a   hned máte vykouzlen úsměv   na tváři. Děj plyne   poklidně (možná až moc),   prolínají se tady   psychologie a osudy   jednotlivých hrdinů. Škoda   jen, že zde chyběl trochu   vyhrocenější konec.
moldovan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.11.2007
Je celá řada lepších   "černých"   komedií. Únik mladých lidí   do samoty (skutečné či   předstírané) je také   jednou
z alternativ   řešení problému dnešní   mladé generace.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.10.2015
Excelentní   soundtrack....................   ..............................   .............................
charlie1612
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.12.2022
Stejně tak jak „Máša13“   jsem po letech již mnohé   hlášky čekal, ale i tak   pobavily. Skvělá skládanka   celkem různých životních   příběhů, angažování   tehdy ještě mladých a   méně známých herců.   Nicméně výsledek vyzněl   velmi příznivě. Rád se k   tomuto filmu vracím …
Máša13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.4.2021
Hodnoceno
po dvaceti letech po   opětovném shlédnutí.   Člověk už některé   hlášky čekal, ale stejně   se smál, naopak jsem objevil   "nové hlody",   kterých jsem si jako mladý   nevšiml...Dobře natočeno,   solidní herecké výkony,   luxusní Macháček,   nesmrtelné hlášky.
Xpojntman
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.5.2017
Tady lidi málo hulej, kdyby   vic hulili možná by   přestali lhát, i se třeba   opouštět. Hulení tady   prostě eště nemá takovou   tradici.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.6.2009
Film s podivnym (ne)dějem,   kerej vlastně neni nic   moc.Takhle mi to našeptává   mý racionální já, ale já   ho moc neposlouchám, pokud   totiž hodnotim jenom ten   hlavní důvod, proč na filmy   koukám - totiž pobavit se,   je hodnocení vysoký.Ono   sledovat scény ve kterejch je   dokonalej Macháček, Trojan   nebo krásně česky mluvící   Labina Mitevska je   (ne)skutečnej zážitek.A   těch hlášek...Na druhou   stranu se mi zdá, že po   každym shlédnutí jako bych   viděl na filmu čim dál víc   věcí, co se mi nelíbí nebo   nudí...
Akana
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.3.2009
Tak jsem se na to po čase   znovu podíval a moje   rozporuplné pocity se jenom   prohlubují. Na jedné straně   je tu hodně opravdu vtipných   míst, které mě   poněkolikáté rozesmějí,   ale pak taky neuvěřitelně   křečovité, vykonstruované   dialogy a situace plodící   stejně lopotné herecké   výkony (za všechny   Rašilov). To je ostatně   stálá bolest všech   Ondříčkových filmů.   Jediný, ke komu nemám   nejmenší výhrady, je Ivan   Trojan, ten ale září   všude.
Pardal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.8.2006
Rozhodně klenot novodobé   české kinematografie,   skvělá muzika, dobrá   kamera, kvalitní herci s   nezapomenutelným Macháčkem,   kterého tahle role vynesla   nahoru, navíc se zabývá   aktuálnímy problémy   mladých lidí, nevím jestli   se dostal i do světa ale   myslím si že je natočenej   tak, že by se líbil celé   Evropě, a že by se tento   příběh mohle odephrávat v   každým větším městě a   ne jenom v Praze.
Rene1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.2.2008
Slavný film, který udělal z   Jiřího Macháčka hvězdu.   Ale mám pocit, že už jsem   viděl lepší komedie. Ovšem   Macháček tu předvádí   bravurní výkon,snad žádná   jiná role mu tak skvěle   nesedla, skoro jako by to   scénárista psal jemu na   tělo.
Ostrovan
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.7.2017
Jeden z Ondříčkovo   majstrštyků prošpikovaný   luxusními hláškami,   vyprávějící story o   současném divném světě.
nash
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.2.2005
Dříve jsem tento snímek   nekriticky zbožňoval, po   několika shlédnutích už   jsem vystřízlivěl. Přesto   ho považuji za jeden z   nejlepších českých filmů   posledních deseti let.   Skvělé fóry, na druhou   stranu silné tragické   situace, krásná hudba,   dobré herecké výkony
lynn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.2.2008
Díky tomuto filmu ve velkém   odstartovaly české hvězdy   Trojan, Macháček... Prostě   bomba, první film, jehož   hlášky budou věčné.   Věčně věčné.
Ivett
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.9.2007
Jeden z nejlepších filmů   novodobé české filmografie.   Výborný výkon   předvádějí například   Trojan a samozřejmě zhulený   Macháček.
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.5.2009
Ta desítka je za Jirku   Macháčka. Nebejt jeho a   hlavně jeho hlášek, asi   film moc dobře nehodnotim.   Pak je tam ještě dobrej   Trojan a Labina, ale jinak nic   moc. Ale za to, že hymna je   dobrá muzika musim dát   desítku :)
veronika24
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.2.2007
povidam ti..nehul to   svinstvo!!bohuzel i ja musim   tuto vetu pouzivat docela   casto na sve blizke   okoli..proto bych rekla ze   tenhle film je vylozene o   zivote a kazdy z nas se muze   do nektere ze smesnych a   silenych situaci   dostat..jednou mi date za   pravdu spousta z vas se v tom   filmu urcite poznala i kdyz ne   v takovem meritku:)
flawi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.4.2011
Samotáři jsou tak   napěchovaní dnes již   kultovními hláškami, že   lze jen těžko věřit, že   jsou dílem českých   scénáristů. Nebudu   popírat, že děj o dost   pokulhává, ale pokud je   proložen nějakou   krutopřísnou hláškou, lze   přihmouřit oči. A Jirka   Macháček spolu s Ivanem   Trojanem - to už je jen   třešinka na dortu. Super!
fifoml
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.2.2005
Skvela ceska komedie. Je o   mnoha lidech a jejich   zivotech. Ale takhle by to uz   nikto natocit nedokazal -   proste fantasticky
suil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Další z vychvalovaných   českých filmů, který mě   ani trochu nebere. Věčně   zhulenej Macháček, nechápu,   co je na tom zajímavýho.   Chápu, že se tu řešej   lidský vztahy, ale nezdá se   vám to trochu přehnaný?! A   hlavně nemáme svých   problémů dost, to se ještě   musíme dívat na problémy   jiných..
giggle
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.9.2010
Pamatuju si, že jsem byla   hodně mile překvapená. Dnes   již docela klasika, můžete   ho sledovat znova a znova,ač   už ho znáte, protože těm   hláškám se musíte smát.   Macháček výborná role,   Trojan jakbysmet. Rašilov,   Schneiderová a Maciuchová   jsou takovou příjemnou   třešničkou na dortu. K tomu   doplněno úžasnou muzikou a   hodně příjemný   odpočinkový film je tu.   Doporučuju všem, už jen   proto, abyste nebyli out, až   někdo z vašich známých   použije nějakou hlášku:-)
korbelludek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.1.2012
Absolutní K.U.L.T.
Kultovní film s nejlepšíma   hláškama, komedie o   vztazích s laťkou, kterou   těžko někdo překoná :-D   Mám na tu dobu spoustu   hezkých vzpomínek...
Ramilie
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.3.2020
Čekala jsem podle hodnocení   o hodně víc. Připadalo mi   to takové zmatené, nemá to   hlavu ani patu, vlastně je to   úplně o ničem. A párkrát   nebylo přes hudbu slyšet   dialogy (což ale nevím,   jestli je chyba od produkce,   nebo kvalitou videa na   Netflixu). Střih byl takový   divný... Prostě mě to   nezaujalo. Abych to ale jen   nehanila, líbili se mi herci   a jejich výkony, plus   záběry na Prahu před 20   lety. :-) Jo a taky to   povídání, že každý na   sobě nosíme světýlka od   lidí, které jsme milovali a   oni nás, to bylo moc pěkné.
Bartson
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2015
Jeden z nejlepších filmů   poslední doby, krásná   surová realita velkého   města pražského. Macháček   tu exceluje.
kara.lol
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.5.2009
Vynikající komedie. Spousta   hláček z tohoto filmu   zlidověla, což myslím   svědčí o jeho velké   oblibě. Jirka Macháček je   tady v roli zmateného a   věčně zhuleného dobráka   naprosto excelentní, stejně   jako Hana Maciuchová coby   matka jedné z hrdinek a Ivan   Trojan, jehož neurochirurg   chudák neví z které do   které.
paxo44
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.6.2005
Klenot českej   filmografie...


"Kdyby tady   lidi víc húlili, mín by si   lháli."
Masoks
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.1.2019
Nejlepší česká komedie, co   kdy byla napsána. Hlášek je   tu požehnaně, geniální   humor a myslím si (a to je   jen můj osobní názor), že   Samotáři jsou prostě   lepší než Pulp fiction.   Samotáři jsou klenot české   kinematografie a Zelenkův   scénář je fenomenální!   Kdo tenhle film z Čechů nebo   Slováků neviděl buď žije   v jeskyni, a nebo to není   Čech ani Slovák protože   tohle prostě nesmí nikomu   ujít.
ondrink
Hodnocení:
Přidáno: 22.1.2015
zaujimavy film
ma velmi svojsku atmosferu a   vyvolava vo mne pocit   chladu... hlasky super, herci   super. Nadcasove....
Ancient
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.8.2008
Při sledování Samotářů   mě vždy napadne...jaký by   to byl film bez pana Trojana a   hlavně Macháčka?Oba tam   však jsou, takže je to   samosebou parádní   podívaná.
Lumaq
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.1.2015
K zamyšlení
Když člověk vidí tento   film několikrát, tak v něm   najde hluboké pravdy. Při   tomhle filmu se dá pobavit i   popřemýšlet.
LetztesBiest
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2014
Vtipný, či spíše   tragikomický příběh   několika lidí, jejichž   osudy se navzájem prolínají   mě mile překvapil, od   českých filmů toho   většinou příliš nečekám   a svých 8/10 rozhodně   nemusím podmiňovat větou   "na české poměry   ..."
Nejvíce asi   zaujme Macháčkův Jakub,   kterému už kouření   marihuany leze mírně na   mozek a je autorem několika   nezapomenutelných hlášek. -   "... ale určitě je   tahle země pěkně   zkurvená." - "No   tak to každopádně. Ostatně   jako jakákoliv jiná   země."
mykescH
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2012
kultovní film
komentář (citát) přím z   filmu hovoří za vše:) ....   "já spíš myslím že   tu lidi málo hulej, kdyby   víc hulili nemohli by si tak   lhát...."
Dexfree
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Film z dnešní doby jak   vyšitý... A Macháček s   Trojanem opravdu září....   Kdo neviděl, tak doporučuju   se podívat. je to jeden z   velmni dobrých filmů naší   kinematografie od 90 let
TenSob_
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.4.2020
V prvaé řadě chci   poznamenat, že jsem narozen v   roce 2001, takže jsem dobu,   jež film zobrazuje nezažil,   což má co dočinění s tím   jak v mých očích vyzněl.   Rozhodl jsem se, že využiju   nechtěně nabytého volna k   zbavení se restů v   nezhlédnutých českých   filmech. V tomto mě   inspirovata ČT, která v   reakci na současný stav   mnoho filmů uvolnila ke   zhédnutí zdarma. Včera jsem   začal filmem Občanský   průkaz, který mě natchnul   natolik, že jsem se rohodnl   přečíst si knižní   předlohu Petra Šabacha a už   jí mám nyní jako eknihu   koupenou.

O to   větší zklamání ve mě   dnes po zhlédnutí vyvolal   snímek Samotáři, který, co   jsem pochopil, nabývá díky   hláškám v populární   kultuře až legendárního   statutu. Kromě výborného   hereckého výkonu Jiřího   Macháčka na filmu ale   bohužel nevidím v podstatě   nic dobrého. Postavy nemají   žádný vývoj a ve svém   (dobově zasazeném?)   stereotypu na mě nepůsobí   uvěřitelně. Film se snaží   ukázat několik (opět   dobových) zajímavostí,   které ale působí nuceně a   tím pádem nadbytečně a   rušivě. Jde např. o Japonce   při večeři rodičů Hanky,   videokameru se kterou   prapodivně natáčí Robert   to co nemá nebo celou věc s   "vírou" v UFO.   Příběh za mě není   příliš nápaditý, což by   ale nebýt neuvěřitelně   působích postav a rušivých   prvků až tak velký problém   nebyl. Scénáristé měli   spoustu nápadu, které ale   příběh filmu nedovedl   opodstatnit. Velký problém   jsem měl ještě s hudbou,   jež např. ve scéně kde se   postva Vesny chystá skočit z   mostu absolutně nedává   smysl. Nevyžaduji od filmů   epické orchestrální   soudtracky ale ke   komedii/dramatu mi   populárně-elektronicko-hip-h   opový soundtrack rozhodně   nesedí (opět dobová   záležitost?). Soundtrack   nepůsobí uceleně a skoro mi   připadá jak kdyby byl   poskládán z   neosuvisejících tracků z   hudební banky. Kamera ve   chvílích působí trochu   televizním dojmem ale nic co   by mi vadilo.

Nikdy jsem o žádném   filmu neměl potřebu psát   takovouto slohovku ale   cítím, že dneska to bylo   třeba, protože mě nikdy   žádný natolik vychvalovaný   film, jež je navíc na ČSFD   v červených číslech,   nezklamal. Omlouvám se všem,   co mají film rádi nebo na   něj mají z jakéhokoli   důvodu dobré vzpomínky. Jak   už jsem napsal, tak herecké   výkony Jiřího Macháčka   byly výborné ale rozhodně   mi nestačily. Pokud Vám   připadá že mi na filmu   něco uniká, rozhodně dejte   vědět. V tomto případě   totiž nevím zda je problém   ve filmu nebo ve mně.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih19860minih19860Stvoření světa (1957) 
La Création du monde n
minih31893minih31893Krvavé léto v New Yorku (1999) 
Summer of Sam n
minih57403minih57403Dva na silnici (1929) 
Bacon Grabbers n
minih58165minih58165Vejdi do prázdna (2009) 
Soudain le vide n
minih114957minih114957Sousedi (2014) [2k digital] 
Neighbors n
minih14693minih14693Obžalovaný (1964) 
Obžalovaný n
minih8317minih8317Hledá se táta (1961) 
Hledá se táta n
minih81633minih81633Líbáš jako ďábel (2012) 
Líbáš jako ďábel n
minih65244minih65244Provaz a kolt (1969) 
Une corde, un Colt... n
minih43389minih43389Grindhouse: Auto zabiják (2007) 
Death Proof n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Vinorodé břehy Rýna

10:05 - 10:35

16 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Bílí lvi - zrozeni v divočině

09:45 - 10:40

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

09:30 - 10:55

51 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

09:10 - 10:30

71 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376381
Obsahů a biografií: 178211

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10