reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Sam Whiskey

Další název:
Whiskey's Renegades; A Man of All Breeds
Žánr:
Rok:
1969
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Sam Whiskey

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.6.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.3.2012
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.4.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.4.2014
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.12.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.4.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.2.2011
teisan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.6.2012
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.3.2008
renya007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.9.2009
mirek52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.3.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20480minih20480Tajná ctitelka (1986) 
Secret Admirer n
minih27899minih27899Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze (1998) 
From Dusk Till Dawn II: Texas Blood Money n
minih64720minih64720Plody - Policejní autíčko (2009) 
Pelle Politibil går i vannet n
minih59427minih59427Pavučina hrůzy (2007) [TV film] 
In the Spider's Web n
minih5194minih5194Co je doma, to se počítá, pánové... (1980) 
Co je doma, to se počítá, pánové... n
minih24698minih24698Strach (1963) 
Strach n
minih33033minih33033Aj taká bola Bratislava (1981) 
Aj taká bola Bratislava n
minih2887minih2887Americké srdce (1992) 
American Heart n
minih39911minih39911Mé druhé já (2004) 
Á ton Image n
minih14992minih14992Operace Blue Sky (1994) 
Blue Sky n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.2 %
9   - curil
8   - clara.bow
8   - Edward52
5   - martin.stu
8   - Bara.40
8   - R.RICKIE
8   - oulisna
6   - rosta12
6   - teisan
3   - Area
7   - renya007
7   - mirek52

TV Program

ČT1 - 168 hodin (2006) [TV pořad]

10:00 - 10:30

14 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Neznámá Indonésie

09:55 - 10:45

19 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Koření (2005) [TV pořad]

09:45 - 10:35

29 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Láska ve hře (2004) [TV film]

10:05 - 12:00

9 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140622
Osobností: 602755
Fotografií: 520977
Plakátů: 252270
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Rodokaps (2016) [TV epizoda]

Rodokaps
K obrazovce si každý pátek   usedne divák, který si   oblíbil nový seriál o   četnících, zdá se, že se   povedl přímo vzorně.   Obyvatelé více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.438/0.416