reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Saigon

Off Limits

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
97 minut
"Jediní dva lidé, kteří dokážou zajistit pořádek na ulici..."“

Celkové hodnocení filmu Saigon

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.12.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.10.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.6.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.1.2013
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.6.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2010
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.6.2011
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.3.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.9.2009
Phreaker
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.2.2012
Krupe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.8.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.10.2010
renod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.1.2009
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23036minih23036Výchova dívek v Čechách (1996) 
n
minih42044minih42044On je žena! (2004) [TV seriál] 
On je žena! n
minih32846minih32846Dvojník (2000) 
Auggie Rose n
minih73439minih73439Zomrieť pre niekoho (1995) 
Someone to Die For n
minih24693minih24693Pásla kone na betóne (1982) 
Pásla kone na betóne n
minih6881minih6881Chodím sám (1948) 
I Walk Alone n
minih38719minih38719Karetní hráč (2004) 
Il cartaio n
minih33410minih33410Svatý boj (2001) 
The Believer n
minih56837minih56837Jack zabíjí obra (1962) 
Jack the Giant Killer n
minih36407minih36407Panelák (1993) [TV film] 
Panelák n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.9 %
8   - cicis
7   - curil
8   - jarda53
8   - Kuvik
9   - BinLADIN
8   - Bara.40
6   - RM
7   - Charlie35
7   - R.RICKIE
7   - Phreaker
8   - Krupe
7   - rosta12
9   - renod
3   - Area

TV Program

ČT1 - Černé ovce (2012) [TV pořad]

11:40 - 11:55

8 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - CHOPN

11:45 - 12:05

3 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:00 - 11:50

48 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Místo činu (1969) [TV seriál]

09:55 - 12:00

113 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139609
Osobností: 599627
Fotografií: 517440
Plakátů: 250471
Obsahů a biografií: 128933

Poslední komentáře

Pohřbené duše (2006) [TV film]

Pohřbené duše
Pro někoho možná nudný   film o ničem. Ve mně nechal   smutek nad tím, jak křehká   je lidská duše a jak temná   zákoutí mohou ovládat naše   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

The Shrine (2010)

Cosi na kopci

The Shrine
Za hory za lesy daleko odtud ,   kdesi v Kanadě žila byla   ambiciozní novinářka.   Místní včelstvo zdejších   farmářů ji příliš   netáhlo a více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.478/0.454