reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Safari [TV seriál]

Rok:
1986
Délka:
30 minut, 13 dílů
„Seriál pre deti a rodinu odohrávajúci sa v Bojniciach.“

Celkové hodnocení filmu Safari

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.5.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.9.2009
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.10.2009
legenda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.9.2011
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.7.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.3.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2009
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.1.2010
Zakky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.8.2016
paskaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.5.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43132minih43132Emmanuelle 3 (1994) [TV film] 
Emmanuelle 3: A Lesson in Love n
minih50338minih50338Farmářova dcera (1947) 
The Farmer's Daughter n
minih10710minih10710Robin Hood: Král zbojníků (1991) 
Robin Hood - Prince of Thieves n
minih2721minih2721Akta X 5: 82517 (1996) [Video] 
The X Files : File 5 - 82517 n
minih29678minih29678Lebky (2000) 
The Skulls n
minih17141minih17141Provdám svou ženu (1941) 
Provdám svou ženu n
minih63477minih63477Krtek a ježek (1970) 
Krtek a ježek n
minih2446minih2446A kdo je vinen? (1971) 
Neobchodimijat grešnik n
minih52299minih52299Rozmarná Marie (1970) 
Les caprices de Marie n
minih10080minih10080Kde řeky mají slunce (1961) 
Kde řeky mají slunce n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.5 %
7   - jarda53
7   - Agostino
8   - Nasudr
8   - satyr
8   - legenda
8   - Jarda.ftr
7   - MaKy92z
8   - tvo
8   - Indiana.Jo
6   - Zakky
7   - paskaa
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139519
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.276/0.257