reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Sador, vládce vesmíru

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
6.10.2009
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.6.2010
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.2.2005
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.3.2009
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.4.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.3.2010
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.2.2013
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2008
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.7.2015
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2010
Byford
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.10.2004
mandus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.5.2004

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27563minih27563Musíme si pomáhat (2000) 
n
minih110178minih110178Pryč od pece (2013) 
Out of the Furnace n
minih34950minih34950Scary Movie 3 (2003) 
Scary Movie 3 n
minih89768minih89768Dívka na útěku (2012) 
See Girl Run n
minih83086minih83086Naprostá sebedůvěra (2012) 
Maximum Conviction n
minih40904minih40904Kamarádi (1969) [TV seriál] 
Kamarádi n
minih24615minih24615První parta (1959) 
n
minih30566minih30566Šelest na srdci (1970) 
Le Souffle au coeur n
minih31688minih31688A co dál? (1988) 
A sega nakade? n
minih45080minih45080Zeptej se kterékoli dívky (1959) 
Ask Any Girl n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.2 %
3   - curil
6   - RM
8   - AGAMEMNON
3   - fred.appl
8   - Elementik
5   - MaKy92z
7   - Scifista
8   - Area
8   - kapelnik
6   - Miloš11
7   - Byford
8   - mandus

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Yucatán prodchnutý tajemstvím ...

16:20 - 17:15

6 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

31 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Mraky na obzoru (1995) [TV fil...

15:35 - 17:30

51 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128907

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.414/0.392