Duben
ohodnotit

S tebou mě baví svět

Další název:
What a Wonderful World with You
Žánr:
Rok:
1982
Délka:
82 minut
Premiéra v ČR:
1.1.1983
„Tři muži, tři ženy a šest dětí v báječné komedii o vzpouře manželek a neobvyklé prázdninové cestě.“

Komentáře k filmu S tebou mě baví svět

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 64
klasifikátor
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.6.2020
Prověřenou klasiku není   třeba nijak zvláště   komentovat protože za sebe   mluví sama. Nechci tvrdit,   že je to úplně nejlepší   naše filmová komedie ale   troufám si říct (vlastně   napsat), že příliš mnoho   lepších určitě nemáme.
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.3.2012
"Špatné trávení"
Díkybohu, že nejsem jediný,   kdo hodnotí nízko! Pro mě   je to prostě jen komedie jako   každá druhá; čím si   vysloužila titul   "veselohra   století", nechápu.   Kdysi mi nevadila; před lety   mi ji zprotivila nová verze   písně "Sladké   mámení", a ta   choreografie při ní je   šílená. Od oné nové verze   jsem na píseň, ty pohyby a   celý film takřka alergický.   Zlatá ta píseň od   Pokondrů, viz. titulek.
argenson
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.10.2007
Ano, je to dobrý film. O tom   není pochyb. Bavil jsem se   jako dítě, bavím se i jako   dospělý. Nicméně -   zaměření na všechny   věkově kategorie, aby se   bavili všichni, je zrádné a   zákonitě vede k hluchým   místům pro tu či onu   věkovou kategorii. Nebo si   snad někdo myslí, že dítě   ocení dialogy slaměných   vdov Balzerové a Šulcové? A   s hodnocením "komedie   století" už vůbec   nemůžu souhlasit. Každý   film je přece poznamenaný   dobou vzniku, technickými   možnostmi, výrazovými   prostředky atd. A nakonec -   jeden z přispěvatelů zde   napsal, že Zdena Studénková   zpívá výborně. No, já   nevím, asi budu za   šťourala, ale troufnu si   podotknout, že snad i   kulturní analfabet ví, že   Sladké mámení zpívá   Helena Vondráčková.
jarda53
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.5.2017
I když kritika režisérku   setřela, jde o   nejúspěšnější komedii   všech dob, která z obrazovek   nesleze. Jak může dopadnout   příběh, když si otcové   vezmou všechnu drobotinu na   starost do hor, na chatu, bez   ženských, sněhu je neurekom   a rádi by ještě chtěli   posedět u hudby a popít.   Satinský a Šulcová jsou   skvělí a na film se dá   pořád dívat...
Pitryx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.1.2022
Ne že bych si to pouštěl   každý rok znovu a znovu, ale   přesto je to zábavný   filmík, který má jen jeden   jediný účel. Pobavit   široké masy. A daří se mu   to i u mne.
green-tea
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.2.2012
Vynikající rodinná komedie   o svérázné otcovské   výchově, aneb - jde to i bez   maminek. Děti si užívají a   tátové...vlastně taky. I   když trošku jinak, než si   původně plánovali... Senza   zábava, která se mi snad   nikdy neokouká.
veverka-zrzka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.1.2009
Podařená komedie Marie   Poledňákové S tebou mě   baví svět patří mezi její   další vydařené kousky. Na   co sáhne, to se povede. Dále   chválim herecké výkony   všech herců, hlavně těch   dětských!
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.12.2015
Manželky těchto pánů, aby   měly okolo hlav stabilně   svatozář. Ale jejich   přátelství jim můžeme jen   závidět a i když tuhle   komedii nepovažuji za hodnou   století, minimálně   několika dekád ano.   Uškodilo jí časté   opakování, ale pořád se na   ní dá koukat, nejen díky   kombinaci manželských   párů, kterou dokázala   režisérka Poledňáková   vytvořit. A že   socialistickým soudruhům   vadil tento snímek? No, on   lékař, zpěvačka a ostatní   moc do budovatelského   socialismu nezapadali...a s   potenciální nevěrou už   vůbec.
A ty   punčocháče Václava   Postráneckého....:-)
hvezdyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.1.2005
komedie
Vynikající česká komedie,   která před lety byla   označena v diváckém   hlasování jako nejlepší   komedie všech dob. I když s   tímto označením osobně   nesouhlasím, považuji jí za   vynikající komedii.
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.3.2010
Jeden z těchn lepších   českých filmů, sice ho   dávají v televizi tak   často, že to občas leze na   nervy. Prostě klasika
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.12.2011
Je to velmi slušná komedie,   které jsem se ale trochu   přejedl a dnes ji   nevyhledávám. Ona za to   nemůže, ale televize co jí   dokola smaží!! I tak   zůstává povedenou s   nezapomenutelnýma scénama a   hereckým obsazením.
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2009
Komedie tisicileti.........no   co k tomu jeste dodat.
Videl to snad kazdy a   myslim si,ze to jeste   hodnekrat uvidime,protoze se   na to da divat snad porad.
Herecke obsazeni je   opravdu luxusni a nektere   hlasky z filmu jsou   nezapomenutelne.
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.3.2018
Parádní expedice za hranice všedních dnů
Snad každý v Čechách   viděl tenhle pohodovou   pánskou výravu na horskou   chatu, ve které měli hoši   plány, jak ysi budou   užívat... Užili si, to je   fakt, s dětma byla legrace   nad kterou se zasmála celá   republika. Komedie která   potěší a přinese dobrou   náladu i dalším generacím   diváků.
Agostino
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2009
Táto komédia patrí vrchol   starej éry, keď sa ešte   nakrúcali komédie, na ktoré   bolo radosť pozerať.
V tejto dobe táto   komédia patrí ozaj medzi   elitu.
261972
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.8.2011
Komedie, která mě stále   baví. Příběh je moc   zábavný, plný senzačních   scén a skvělých a   legračních herců. Nejlíp   to zahrál Václav   Postránecký. Ty jeho výkony   a jak se mu pořád něco   nedařilo. Prostě   nezapomenutelný
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.10.2009
Podle mého názoru je to   jedna z nejlepších   komediích lidskost s kterou   je to natočeno a zahráno   nemá chybu.Herecké obsazení   je špičkové a režie je   jedna z nejlepších.
Karius
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.8.2012
Musim souhlasit s   většinou..komedie století   je tvrzení přitažené   trošku za vlasy...srandu tu   máme,dobrej scénář,spoustu   dobrých hlášek,ale máme   lepší komedie --->70%
thejduk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.12.2013
Vynikající česká komedie o   výletu pánské jízdy s   dětmi do Beskyd bez manželek   hodnocená jako komedie   století. Šest hlavních   představitelů, především   J.Satinský, V.Postránecký a   P.Nový se zasloužili o to,   že na tuhle komedii se   opravdu rádi podíváte.
Mlapiska
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.9.2007
Co je nejlepší komedií   rozhoduje taky individuální   vkus každého z diváků. Ne,   že by film S tebou mě baví   svět dostatečně nebavil,   ale vřeštění malých   dětiček, otřesná   odrhovačka Sladké mámení a   humor založený na situaci   "přitroublí taťkové   hlídají děti" stačí   vidět tak jednou za 20 let.   Když jsem byla malá tak se   mi to líbilo, dnes bych do   veselohry století zařadila   spíše něco z tvorby dua   Svěrák-Smoljak, která na   rozdíl od tohoto skvostu   nepostrádá také inteligenci   a dobrý vkus, ale je jasné,   že se tato nedávná anketa o   veselohru století nesmí   brát příliš vážně.
collen
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.3.2017
Solidní zábava pro celou   rodinu, to jednoznačně, je   to vtipné s dobře zvoleným   hereckým obsazením. Akortát   "Sladké mámení"   mi lehce brnká na nervy...
payo1555
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.3.2014
Výborná rodinná komedie, ze   které se stává odrhovačka,   pro mě a někdy leze na   nervy. Film je to ale   perfektní, protože ty   postavy mají zajímavá   povolání a vůbec ten   příběh o přátelství a   rodinném životě je   skvělý. Herci úžasní!!!   Bavím se,ale stačí mi   jednou za rok. Nemám žádné   výtky, protože je to   bezvadná zábava!
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.5.2012
Opakovaný vtip...
Musím se přiklonit k názoru   níže. Jestli něco   nesnáším, tak 100x ohraný   (a k tomu český) film.   Bohužel ČR je pověstná   neustálou cestou zpět, snad   až kdesi k pravěku, a to ve   všech směrech.   "Veselohra   století", ze všech   komedií   "nejkomediťovatější&q   uot; je tenhle film snad jen   proto, že obsahuje tolik   "slavných"   protekčních herců a kupu   mláďat ze školek, ale   kdejaká cizí komedie je   dvounásobně větší   komedií než tato. K tomu ten   příšerný hlas   Vondráčkové, která dodnes   nezpívá v TV na playback   jinou písničku a hned je   dobrý antistresový   přístroj na světě, kdy já   a baseballka společnými   silami rozflákáváme 7x   ročně TV.
Máša13
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.12.2020
Kdyby
člověk hodnotil před x   lety, kdy viděl tuto komedii   poprvé, asi by dal více   bodů. Teď po letech více   vnímá některé   nelogičnosti, "lámání   přes koleno". Přesto   hodnotím jako jednu z   nejlepších věcí, které u   nás vznikly. Výborný   výběr herců+jejich super   výkony, nesmrtelné hlášky,   dobře natočeno. Pobavilo i   mě po ixtém skouknutí, tak   i moje děti, které to   viděly poprvé...
Omnibus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2012
Tento film může sloužit   jako důkaz existence   nadpřirozených bytostí!
Samozřejmě, to se to   točí, s takovou plejádou   vynikajících herců a s   vděčným námětem. Ale   stejně si myslím, že tento   nestárnoucí, úžasně   zábavný a pohodový snímek   je jasným důkazem existence   filmové můzy. A přesto, že   můzy jsou od přírody   stvoření plachá, tak zde   nešlo jen o nějaké to   cudné políbení tvůrců   filmu, ale o pořádný   (český) francouzák!
MildaX
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Ne nadarmo zvolili diváci   komedii S tebou mě baví   svět komedií století.
Takoví Tři muži a   nemluvně po česku... anebo   spíš naopak, protože S   tebou mě baví svět je   původní.
Jako dítě   jsem taky toužil užívat s   tátou takovo legraci. A jako   dospělý toužím být   takovým tátou.
killy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.6.2009
Skvěle zábavný film. Velmi   kvalitní herecké výkony   českých herců. K filmu   nemám co vytknout snad jen   jeho obehranost.
Ostrovan
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.12.2011
Další z řady kvalitních   komedií ze života, které   předkládá mistrině v tomto   oboru- Marie Poleďňáková.   Nejedná se navíc o jednu z   řady, ale o jeden z(e dvou)   vrcholů této řady.
davidek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.11.2007
Nádherná komedie a právem   si zaslouží titul   "komedie století".   Znám tenhle film absolutně   nezpamět. Zřejmně protože   jsem ho viděl snad stokrát.   Práce s dětmi je hodně   obtížná a dokonce Satinský   slíbil při natáčení   Zuzance(Dášence), že v roce   2000 si jí vezme když bude   poslouchat. Poledňáková   zakázala po celou dobu   natáčení požívat alkohol,   ale vyzráli na ní. Prý   borovička v mléce není   cítit:-). Zamilovaná dvojice   Pepino a Dášenka se v reálu   nesnášeli a proto museli   být každý někde jinde   jinak bylo zle. Dalo by se   tady psát do nekonečna a   skvělé ještě   československé komedii, ale   radši se na ní podívám.
Ondrej_pribehar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.11.2009
Legendární komedie
Tato komedie je   nezapomenutelným vrcholem   činění režisérky a   autorky Marie Poledňákové   na komediálním poli.   Příběhový základ je   celkem jednoduchý, ale   nikoliv běžný a rozhodně   ne konvenčně pojatý;   vzepření se žen je   námětem tradičním,   použitým již ve slavném   řecku, např. ve hře   Lysistraté, způsob   přístupu k němu ve S tebou   mě baví svět je však   originální a velice   zábavný; u filmu se budete   bavit od začátku až do   konce, už samotný začátek   je vyšperkován hláškami a   nižšími příběhy, přitom   samotný základ by stačil,   abyste se dobře bavili. Vtip   nemizí ani v průběhu filmu   a na závěr zcela ve stylu   tvorby paní Poledňákové   přichází přesah,   závěrečná část se   vlastně odehrává až po   skončení základního   příběhu.
Ke kvalitě   obsazení snad nemá ani cenu   nic dodávat, marné je též   hledat kritiku, bylo by to jen   vyrýváním podřadných   nesmyslů, které nikterak   nekazí dojem z této   úžasné komedie.
Tomu, kdo má rád lehké   komedie, jimž nechybí   smysluplné myšlenky, mohu   film S tebou mě baví svět   doporučit zhlédnout.   Rozhodně jej nezklame.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.5.2017
Není to až takový zázrak,   jak se film prezentuje.   Normální komedie s pár   dobrými gagy a spoustou   nelogických sestřihů.   Ovšem na "tanec"   Studénkové se vždycky   běžím podívat. Něco tak   hrozného se jen tak ve filmu   nevidí :-D
Rocky4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.2.2008
Vánoce si bez této skvělé   veselohry ani neumím   představit. Ačkoliv to znám   už nazpaměť, vždy brečím   smíchy.
Papaja73
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.7.2008
Báječná komedie u které se   vždy správně odreaguji a   zapomenu na starosti   všedního dne.Takže vzhůru   po stopách Yettiho!:)
brnvl2105
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.2.2008
Jeden ze skvělých filmů   naší kinematografie.   Perfektní herecký výkon   všech herců.Dívme se na   něho jednou měsíčně celá   rodina a jsme rádi že nám   polechtá bránice.Nejlepší   scéna tobogánu pani   Šulcové.Hezké záběry   zasněžených hor a také   to,že tátové se s ničím   nepářou.Opět se na ni rádi   podíváme i když ji známe   už nazpaměť.Dokonce u nás   zdomácněli i některé   výroky.
ras84
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.3.2013
S tebou mě baví svět (1983)
čo napísať, keď sú   všetky komentáre zbytočné.   nie je to možno na čistú   desinu, ale určite je to   jedna z najlepších   rodinných komédií, aké v   československu vznikli.   jediné, čo ju špatí je jej   neustále zaradzovanie do   vysielania. ono klasika je   klasika, ale každý rok 2x   ohrá aj tú najsamlepšiu   dokonalosť. a prihlúple   ankety o komédiu storočia   tomu tiež nepomáhajú.

+ osvedčení   herci
+ jednoduchý   scenár bez zbytočných   komplikácií
+ dnes   už kultové hlášky
+   príjemná atmosféra
+   jednoduchý a nevtieravý   humor
lebowski
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.12.2004
Nádherná česká rodinná   komedie se skvělými herci v   hlavích rolích. Myslím, že   je tak notoricky známá, že   nemám co dodat.
theremin
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.1.2005
Tento film je ako útulná   horská chalupa v   Beskydách,kam si človek s   priateľmi chodí vychutnať   Silvestra.Prítomní sedia v   rolákoch,nenútene sa bavia   čakajúc kým sa uvarí   grog,v kachliach to praská a   všade to vonia drevom a   miazgou.Na stene visí gitara   a pri dverách do kuchynky   vyblednutý   plagát.Neporovnávajme   takúto horskú idylku s   interhotelom.Bolo by to   nezmyselné.Každý z nich má   predsa svoje neopakovateľné   čaro.Bodka.
Vídžej
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2003
Klasika
Kdo neviděl tenhle film tak   jako kdyby snad ani nežil.   Existuje snad někdo komu se   nelíbil. Samo sebou že když   vám ho někdo pouští   pětkrát za rok tak už to je   nesnesitelný, ale já ho   vídám tak jednou za rok a   pořád se mi líbí. Vždyť   Pepino je skvělej a jeho   beruška na lopuchu ještě   lepší. Což teprve Dášenka   a její bačkůrky to si   člověk pak myslí že se mu   to nemůže stát, ale to se   plete. Nebudu tu psát o   všech scénách protože bych   tu byl do noci ale udivuje   mě, že sem první kdo to   hodnotí tak šup nenechte se   pobízet.
Ivett
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.9.2007
Musím uznat, že téhle   komedii se člověk směje, a   tak nebudu za šťouravého   hnidopicha, který všechno   kritizuje, vypnu mozek a   nechám se unášet   svéráznými tatínky s   dětmi na horách.
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.6.2009
Film, ktereh sem viděla   stokrát a myslim, že se na   něj ještě stokrát kouknu   :) Neni co vytknout, toh¨le   je prostě vtipná rodinná   klasika :)
bouncer
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.11.2003
S tebou mě baví svět
Opravdu klasika mezi českými   komediemi. Každý z nás ho   viděl několikrát, takže   není se třeba rozepisovat.   Mám ten film rád a vždy si   ho rád pustím. Možná mu   něco chybí, ale na to, že   vzniklnul za totality je   opravdu vynikající.
callaghan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.1.2010
Naprosto souhlasím s   "Mlapiska". Kdybych   tenhle film hodnotil ještě   před několika lety, tak by   to byla hodně vysoká   známka, ale přiznám se, že   potom, co ho zvolili   veselehrou století, tak mi   pěkně zhořknul. Dobrý   film? Možná. Ale veselohra   století? Co to je za nesmysl?   A od té doby se mi líbí   čím dál tím míň a už mi   to nepřijde ani tak moc   zábavné... Je celé moře   lepších českých komedií.
tuwanakha
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.3.2004
Komedie století
Přestože jsem tenhle film   viděl stejně často jako   Mrazíka (tj.nejmíň   třicetkrát) vždycky se na   něj rád znovu podívám.   Mnohé scény už se staly   okřídlenými rčeními. Dnes   spousta chlapů jezdí na   Expedici Apalucha bez žen a s   nejstaršími ratolestmi,   vzpomíná na neobyčejné   budky kadibudky, Dášenčiny   bačkůrky ve sněhu,   utírání lopuchem či   bezvadné propadliště do   sklepa s uhlím. Večer si pak   sednou s kytarou , omejou   děti ovocným čajem a   zazpívají si: Když jsem byl   ještě malá kluk...
kovboj365
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.2.2012
Velice dobrá komedie o   chlapské ješitnosti kdy   chlap si myslí že zvládne   všechno, včetně výchovy   dětí, což se ovšem moc   nedaří.........
flawi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.5.2011
S tebou mě baví svět je   snad spolu Popelkou tou   nejklasičtější   klasikou...Václav   Postránecký je ve své roli   přímo k zulíbání :-)   české televize by měli   paní Poledňákové platit   zlatem za to, že S tebou mě   baví svět natočila,   protože jinak by pomalu   neměli co vysílat :-)
vlk1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Nejlepší komedie   století-není možno jinak   než souhlasit :-)
Kecka1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.2.2005
Hodnocení
Tento film je klenotem české   kinematografie. Atmosféra   filmu je prostě kouzelná.
stepankas
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.12.2007
No, na hlášku: Matýsek se   posral se nedá tak lehce   zapomenout, je to naše   česká klasická   odreagovačka. :-) :-)
blest
Hodnocení:
Přidáno: 24.11.2007
Jeden z mých nejlepších   filmů. Kdykoli chci přijít   k pohodové náladě,   podívám se na tento film.   Nikdy mne nezklame.
igorko61
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.11.2007
Vyborna česka komedia-   komedia storocia. Pan Satinsky   zahrak super a ukazal ako sa   da zabavat s detmi - niektore   scenky by som vsak   nedoporucoval reaalizovat pri   vycho deti , ale superrrrr!!
Antoni
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.12.2019
Až na dabing dobré
Film mám rád ale extrémně   mne když na to koukám   vytáčí že roli hraje paní   Studénková, dabuje   Konvalinková a zpívá   Vondráčková. V Česku je   hromada hereček co by   zvládla hrát, mluvit i   zpívat. Mělo by být   zakázáno takové nesmysly a   podvody dělat..
pepamitas
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Komedie století
Ne nadarmo byl film zvolen   komedií století. Milý a   úsměvný příběh tří   kamarádů a jejich rodin   zpečtětný výletem   tatínků s ratolestmi do   zimních hor. Jeden z   nejpovedenějších rodinných   filmů 80. let a myslím si,   že jen málekterý jej může   v dnešní tvorbě překonat.
honza.dlask
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.3.2009
Tak zde opravdu nelze dát nic   jiného než "10"   komedie století.Úžasně   použitý humor v průběhu   celého filmu.Řada hlášek   doslova zlidověla
Widlaak
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.11.2009
Dobrá klasická komedie.   Solidní hlášky, výborní   herci a super komické   situace, ale komedie století   to podle mě není ani   náhodou. Máme mnohem   lepší.
pastika
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Velmi podarena komedie pro   celou rodinu. Ne nadarmo se   tento film stal komedii   stoleti.
Krome   vybornych vykonu vsech velkych   i malych ceskych hercu, Zdena   Studenkova tanci a zpiva   fantasticky. Urcite bych se   rada s takovou partou na hory   vypravila, ale nevim nakolik   by jsem chtela byt ve vlaku s   Matesem.
Dexfree
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2007
nádherný, nádherný,   nádherný.... 3 chlapy na   chatě + děti.... už   dopředu je jasné, že děti   se rozhodně nudit nebudou :-)
Imazol
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.8.2008
Tuto klasiku zná asi každý,   něco užasného ce se   podařilo natočit.   Srandovní, rodinný, hezký,   krásný film.
pavca35
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.5.2007
Skvělá česká komedie s   dobrým hereckým obsazením.   Film u kterého nemusíte   přemýšlet. Pohodlně se   usadíte a necháte ho ať   pozvolna útočí na vaši   bránici. Vždyť momenty jako   třeba utírání zadku   pichlavou větvičkou,   sprchování a nebo
brodění se sněhem v   bačkůrkách, nedobrovolná   návštěva kadibudky i s   lyžemi atd... vás nemohou   nechat chladnými.
Necker3
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.12.2007
Film vsetkych cias,film na   ktory sa da pozerat vzdy.   Skvele herecke vykony,skvele   hlasky.Clovek dostane hned   lepsiu naladu a zacne sa   smiat.Proste film s velkym F:)
Whiskyman
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.4.2018
Tři podpantofláci jedou na   pánskou jízdu a proto aby   nezlobili, tak jim manželky   dají na cestu všechny děti   včetně jednoho div né   miminka :-/. Nevím proč ale   tento socialistický skvost se   mi nikdy nelíbil. Připadá   mi to úděsně infantilní.   Nový jezdí denně za starou   do hotelu a lakuje dva   ostatní tatíky, jak si tam   užívá s dívčím   zájezdem. Ti mu žerou i s   navijákem a jako doufají,   že by taky mohli zabodovat u   toho dívčího zájezdu.   Mezitím báby chodí na   taneček a na kafíčka a   modní přehlídky, ale zase v   rámci soc. morálky   samozřejmě vše v   nejvyšší počestnosti. Do   toho houf uječených dětí a   bublegumová kapela Index Y   jede jeden šlágr Sladké   mámení nazpívané Helčou.   Nemůžu si pomoci, ale víc   tomu dát nemohu.
R-a-D-u-S-h-A
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2009
to je film na který se můžu   dívat pořád ty jejich   hlášky jsou prostě   úžasné:)je to dobré na   odreagování:)
Ardony
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.4.2007
Budu tu sám proti davu, ale   tento film mě příliš   nezaujal. Určitě je to   dobře udělaný film, ale   připadal mi nějak příliš   prvoplánový, růžový,   křečovitě optimistický,   jen efekt a nic víc. Spíš   se jednalo o spojení řady   humorných scén do jednoho   celku tak, aby se divák   bavil, zavzpomínal na svoje   podobné zážitky a byl v   pohodě. Nic víc.
Bobik57
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.9.2010
Dobrá komedie pro celou   rodinu. V televizi to ale   dávaji moc často, takže   když si ji nechci znechutit,   tak se raději nedívám.   Osobně mám raději jiný typ   humoru, takže nedávám 10   hvězdiček. Proto jsem taky   nepochopil, jak mohl tento   film být vyhlášen   nejlepší komedií století.   Já bych měl jiné kandidáty   typu "Na samotě u   lesa",   "Marečku...",   "Vesničko..."
Matmat
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.1.2009
Rodinná komedie,pro všechny   generace o tom,jak se   “pánům“ tvorstva   dokáže zhroutit tradiční   zimní   "siestička",když   jim jejich drahé polovičky   nečekaně zkomplikují   plánovanou pánskou   jízdu...Úžasné herecké   představení všech herců v   hlavních rolích,zvláště   Václava Postráneckého v   roli roztržitého Michala
Mijamoto13
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.3.2018
Masakr
Poprvé jsem ho viděl v kine   v Kunčicich p.Ondřejnikem a   tuším že právě v roce   1983, nebo 84. Kino buracelo   smíchy, tohle nikdo nečekal,   takový nával srandy. A   hlavně film byl vybrán za   komedii století v divácké   anketě, nebo ne? Ale pro mě   je třeba Jak dostat tatínka   do polepsovny?, krapet víc,   ale anketa je anketa.   Každopádně milé, veselé,   životní a pěkné.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih25501minih25501Mercury (1998) 
Mercury Rising n
minih43432minih43432Co takhle svatba, princi? (1986) [TV film] 
Co takhle svatba, princi? n
minih23929minih23929Zločin v šantánu (1968) 
n
minih131890minih131890Královna pouště (2015) 
Queen of the Desert n
minih47547minih47547Ošklivá princezna (1999) [TV inscenace] 
Ošklivá princezna n
minih45764minih45764Rambo: Do pekla a zpět (2008) 
Rambo n
minih25526minih25526Dokonalá vražda (1998) 
A Perfect Murder n
minih42126minih42126Ďábel nosí Pradu (2006) 
The Devil Wears Prada n
minih67240minih67240Útok žraloka (2009) [TV film] 
Malibu Shark Attack n
minih27783minih2778328 dní (2000) 
28 Days n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Špunti na vodě (2017)

 Špunti na vodě (2017)
Špunti na vodě n
 
Žánr: rodinný / komedie
Země: Česká republika
Režie: Jiří Chlumský

(remake)

Prázdniny (2016) [TV seriál]

 Prázdniny (2016) [TV seriál]
Prázdniny n
 
Žánr: rodinný / komedie
Země: Slovenská republika
Režie: Ivan Predmerský

(remake)

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

130 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Za našima humny

04:05 - 04:35

20 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

03:45 - 04:45

40 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

04:00 - 04:59

25 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190548
Osobností: 697848
Fotografií: 763972
Plakátů: 376575
Obsahů a biografií: 178276

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10