reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

S tebou i bez tebe

Me Without You

Rok:
2001
Délka:
107 minut
Premiéra v ČR:
29.8.2002

Celkové hodnocení filmu S tebou i bez tebe

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2011
salte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.4.2010
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.4.2005
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.4.2013
jitush.b
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.1.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.3.2010
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.11.2006
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.11.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.5.2009
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.3.2009
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.3.2008
Dee07
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih123260minih123260Dřív než půjdu spát (2014) [2k digital] 
Before I Go to Sleep n
minih29756minih29756K-19: Stroj na smrt (2001) 
K-19: The Widowmaker n
minih49792minih49792Marco Polo (2007) [TV film] 
Marco Polo n
minih109267minih109267Z pekla do Texasu (1958) 
From Hell to Texas n
minih14169minih14169Nevěsta (1970) 
n
minih135289minih135289Učňovská léta Duddyho Kravitze (1974) 
The Apprenticeship of Duddy Kravitz n
minih22424minih22424Veselé velikonoce (1984) 
Joyeuses Paques n
minih2751minih2751Alamo (1960) 
The Alamo n
minih59538minih59538Byl jednou jeden ... Vesmír (1982) [TV seriál] 
Il était une fois... l'espace n
minih42381minih42381Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu (2006) 
Borat: Cultural Learnings of America for make benefit glorious nation of Kazakhstan n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.3 %
6   - curil
8   - salte
5   - ignac1
9   - Serpentina
6   - mat.ilda
6   - jitush.b
7   - Faye
8   - MaKy92z
9   - xebece
4   - luan66
7   - rosta12
7   - Sandruska
6   - Tominko
9   - Dee07
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139610
Osobností: 599639
Fotografií: 517483
Plakátů: 250478
Obsahů a biografií: 128934

Poslední komentáře

Ghoul (2015)

Ghoul
Nikdy jsem nechtěla uvěřit   tomu, že by Češi natočili   horror a ke všemu tak   skvělý! Pár   "šťastlivců", kterým se do   ruky dostala více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 6 / 10

Mechanik zabiják: Vzkříšení (201...

Mechanik zabiják: Vzkříšení
Typická role pro Jasona,   typický jemu vyhovující   styl filmu i styl akčních   scén. Strohý a výstižný   scénář - prostě šité na   míru

Autor: Pecik | Hodnocení: 7 / 10

Buchty a klobásy (2016)

Buchty a klobásy
Co se tomuhle animáku nedá   upřít je originalita. Byť   především v drsném   sprostému humoru, ale přesto   jsem po většinu filmu koukal   s více >

Autor: Pecik | Hodnocení: 7 / 10

Matky na tahu (2016)

Matky na tahu
Až na Milu, pro mě klasická   americká komediální   slátanina, plná "dojených"   proslovů a "bláznivých"   ztřeštěných   scén...zasmát se sice dalo,   ale opravdu pomálu.

Autor: Pecik | Hodnocení: 4 / 10

Rosemary má děťátko (1968)

Rosemary má děťátko
"Rosemary má děťátko" je   kvalitní film režiséra   Romana Polanského. Neřídí   se pravidlem více krve, více   zábavy. Používá pouze   děsivou více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.499/0.471