reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

S tebou i bez tebe

Me Without You

Rok:
2001
Délka:
107 minut
Premiéra v ČR:
29.8.2002

Celkové hodnocení filmu S tebou i bez tebe

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2011
salte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.4.2010
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.4.2005
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.4.2013
jitush.b
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.1.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.3.2010
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.11.2006
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.11.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.5.2009
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.3.2009
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.3.2008
Dee07
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32673minih32673Pach smrti (1999) 
The Unscarred n
minih82719minih82719Chlap na roztrhání (2012) 
Playing for Keeps n
minih7211minih7211Dynamit (1989) 
n
minih68604minih68604Saša (2010) 
Sasha n
minih24574minih24574Případ mrtvého muže (1974) 
Případ mrtvého muže n
minih102306minih102306Der Gorilla von Soho (1968) 
Der Gorilla von Soho n
minih14061minih14061Jak najít přítele (1990) 
Don't Tell Her It's Me n
minih121676minih121676Povolení k pobytu (2013) 
Leave to Remain n
minih42434minih42434Má šťastná hvězda (2004) [Video] 
n
minih51733minih51733Hamlet na kvadrát (2008) 
Hamlet 2 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.3 %
6   - curil
8   - salte
5   - ignac1
9   - Serpentina
6   - mat.ilda
6   - jitush.b
7   - Faye
8   - MaKy92z
9   - xebece
4   - luan66
7   - rosta12
7   - Sandruska
6   - Tominko
9   - Dee07
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.645/1.617