reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

S Jakubem na rybách 1 [TV seriál]

Další název:
S Jakubom na rybách 1
Rok:
2005
Délka:
112 minut
„Sestřich televizních pořadů“

Celkové hodnocení filmu S Jakubem na rybách 1

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.2% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.10.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.3.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.11.2009
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
do12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.1.2010
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
Pal886
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.8.2007
LadaMVK
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2008
vendelin1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
lilinkamirovska1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.1.2009
hanz98
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.4.2009
psichy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.5.2008
pan.venda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.1.2010
jdominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
datdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.11.2009
Radion11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.1.2008
H.E.K.Y.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
6.1.2010
vilda1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44728minih44728ROBBIE WILLIAMS-What we did last summer (2003) [DVD] 
ROBBIE WILLIAMS-What we did last summer n
minih46993minih46993Příběhy Toma a Jerryho 4 (2006) 
Tom and Jerry Tales 4 n
minih8612minih8612House Party 3 (1993) 
House Party 3 n
minih40229minih40229Pohotovost (1994) [TV seriál] 
E.R. n
minih53433minih53433To je ta Praha... aneb Hybš hraje Hašlera (1979) [TV pořad] 
n
minih36899minih36899Zákon přitažlivosti (2004) 
Laws of Attraction n
minih45734minih45734Lucie Bílá: Život je zebra (2000) [TV film] 
Lucie Bílá: Život je zebra n
minih51416minih51416Tristan a Isolda (1979) 
Lovespell n
minih45737minih45737Anakonda: Krvavá cesta (2008) [TV film] 
Anaconda 4: Trail of Blood n
minih47423minih47423Klec pro dva slavíky (1976) [TV inscenace] 
Klec pro dva slavíky n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.2 %
9   - R.RICKIE
8   - satyr
6   - MaKy92z
2   - Area
5   - jambroz58
7   - tvo
4   - uriel
6   - pepa123
7   - do12
9   - kovandos
10 - Pal886
7   - LadaMVK
4   - vendelin1
5   - mirisek
10 - lilinkamir
9   - hanz98
5   - psichy
7   - pan.venda
9   - jdominko
4   - datdavid

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

62 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

62 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

42 minut již uběhlo
118 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

47 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599418
Fotografií: 517159
Plakátů: 250328
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.43/0.403