reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Rytmus 1934

Další název:
Černé světlo
Žánr:
Rok:
1980
Délka:
92 minut
Premiéra v ČR:
1.11.1980

Celkové hodnocení filmu Rytmus 1934

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.3.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.2.2010
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.2.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.12.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.11.2009
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62425minih62425V peřině (2011) 
V peřině n
minih126066minih126066Dobrou, mámo (2014) 
Ich seh, Ich seh n
minih58809minih58809V srdci bouře: Churchill ve válce (2009) [TV film] 
Into the Storm n
minih45222minih45222Krásný Antonio (1960) 
Il bell'Antonio n
minih54014minih54014Nepovedený kouzelník (2005) [TV inscenace] 
Nepovedený kouzelník n
minih48826minih48826Americano (2005) 
Americano n
minih70418minih70418Tvůj snoubenec, můj milenec (2011) 
Something Borrowed n
minih4677minih4677Brouk v hlavě (1969) [TV divadelní představení] 
Brouk v hlavě n
minih30381minih30381Rok ďábla (2002) 
Rok ďábla n
minih9099minih9099Incident (1967) 
The Incident n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.6 %
5   - curil
8   - jarda53
3   - Rene1
10 - dederon
6   - rosta12
6   - tvo
3   - Sivok

TV Program

ČT1 - Bydlení je hra (2004) [TV cykl...

03:55 - 04:15

5 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

03:45 - 04:05

15 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - První krok (2009) [TV seriál]

03:55 - 04:55

5 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

03:55 - 04:40

5 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140620
Osobností: 602750
Fotografií: 520977
Plakátů: 252268
Obsahů a biografií: 129646

Poslední komentáře

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Rodokaps (2016) [TV epizoda]

Rodokaps
K obrazovce si každý pátek   usedne divák, který si   oblíbil nový seriál o   četnících, zdá se, že se   povedl přímo vzorně.   Obyvatelé více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Náš dědek Josef (1976)

Kravina

Náš dědek Josef
Od kdy se na jižní Moravě ,   vinařské oblasti mluvilo   hanácky??? A odkdy tam není   na žádné tancovačce   žádný cimbál? Totální   kravina, více >

Autor: blackjack31 | Hodnocení: 1 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Snímek je americkou verzí   norského stejnojmenného   filmu z roku 1997 a jak to už   bývá, američtí tvůrci se   drželi základu, ale jinak si   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.435/0.414