Duben
ohodnotit

Rychle a zběsile: Tokijská jízda

The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Další název:
Rýchlo a zbesilo: Tokijská jazda; The Fast and the Furious 3
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
104 minut
Premiéra v ČR:
20.7.2006
„V rychlosti je krása.“

Komentáře k filmu Rychle a zběsile: Tokijská jízda

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 60
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.1.2021
Opět pěkné káry, hezké   ženy, nějaké to   závodění, kšeftování a   soupeření o holky atd. A to   vše tentokrát v Japonsku,   ale chybí lepší zápletka,   herci na které je člověk   zvyklej a upřímně, nejsem   asi cílová skupina těchto   filmů, ale na jedno kouknutí   to na 50% dá.
red.mann
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.1.2020
Jednoznačně nejslabší díl   celé řady. Celkově to za   moc nestálo a snad jedině   závěrečný závod byl   trošku cool.
T2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.7.2018
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $62,514,415║Tržby   Celosvetovo $158,468,292▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $1,081,829 //počet predaných   kusov 33,739║ Tržby za   predaj DVD v USA $41,275,614   //počet predaných kusov   3,335,571║ Až neskutočne   amatérsky odbitý film. /10%/
majkronyk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.5.2017
Za mě nejhorší díl. I   proto, že postava, která v   něm umře, tak se pak   objevuje v dalších dílech.   Tím myslím tvůrci dali dost   najevo, jak to s tím filmem   je. Je ted pravda, že   čtvrtý díl je tak trochu   restart, ale na druhou stranu   není, protože příběh   Briana a Doma se odvíjí   dál. V sedmičce ten film   vzali trochu na milost a na   chvíli se v něm objevila i   postava Seana s jeho   přítelkyní.
pueblan
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 1.5.2016
Pro mě nejhorší díl ze   série. Nesypmpatičtí herci   (především "hlavní   hrdina") a nuda. Dvě   hvězdičky za Suna a   Evolution :D
Blackhawk13
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2015
Tenhle díl byl opravdu   dobrý, hlavně ty drifty.   Bylo to dobře natočeno a i   herci se mi líbily a   samozřejmě i ty vtipy.   Vynikajcí příběh, hudba a   závody.
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.7.2014
Spousta zničených aut,   přenesení honiček aut do   japonských reálií,   perspektiva natočení   dalších pokračování -   takové téma přece autoři   nezahodí - je jen otázkou na   kolik dílů to vydrží -   jestli na pět nebo více.   Slabší než nepřekonatelná   jednička, ale lepši než   slabá dvojka, pro mne by   stačily dva nebo tři díly a   ne vidět nikdy nekončící   seriál, který se liší jen   počtem a způsobem   zničených automobilů.
wolvie95
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.6.2014
Najväčším pozitívom tohto   filmu sú nádherné autá a   výborné automobilové   závody, ktoré vyzerajú   veľmi dobre a realisticky,   narozdiel od jednotky alebo   dvojky. Naopak najviac filmu   ubližujú neznámy herci, ak   sa dá povedať, že sú   hercami. Chýba tu nejaká   poriadna postava, ktorá by ma   oslovila, kedže tu nie je   nikto z predchádzajúcich   dielov F&F. (aj keď   ....). Hlavná postava sa tu   správa ako totálny tupec,   navyše je mi nesmierne   nesympatický. Zvyšok hercov   nepoznám, jedine Sung Kanga,   ktorý účinkoval aj v 4ke a   5ke. Aj napriek tomu je Tokio   Drift celkom podarený diel   F&F s vydarenými   závodnými scénami, preto   dávam 60%
ricky4
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Brutální propadák. Nejenže   filmu chybí prakticky jediní   kvalitní herci (Walker a   Diesel- toho nepočítám že   se vůbec zúčastnil když to   trvalo 2 minuty). Ale navíc   tam hraje hlavní roli   absolutně tragický Black,   jehož smích mne dodnes budí   ze sna. Absolutně   antisympatický frajer, co si   hraje na děsného rebela.   Filmu chybí tempo, navíc   prostředí tokijských   pouličních závodů mne   vůbec nezajímá a nelíbí   se mi, stejně jako tamější   herci, z nichž vyčnívá   pouze skvělý Kang. 10% za   Kanga a závěrečný   smrtící drift závod o vše
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.10.2013
Třetí volné pokračování   se přesunulo do Japonska mezi   teenagery, kde se závodí v   driftu. Velice jednoduchý   děj je jen odvarem toho, co   je na tomto snímku   nejdůležitější. A to   nablýskaná auta, krásná   děvčata, hip hopová hudba,   adrenalinové závody. Vše tu   je, tudíž žádné   překvapení. Jenomže to   celé nějak vypadá divně.   Nemůžu se zbavit dojmu, že   se tento příběh do této   série vůbec nehodí. A   nepomůže tomu ani účast   Vina Diesela na konci filmu.   Jako samostatný film by   fungoval daleko více. Takhle   to pouze vypadá jako   nastavovaná kaše, aby se na   úspěchu předchozích dílů   ještě vytřískaly nějaké   peníze.
mat.ilda
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.3.2013
Páni, tolik žánrů v jednom   filmu! Začátek je   komediálně laděn - zasmála   jsem se hned, jak jsem   zjistila, že Seanovi nebylo   ještě osmnáct a přitom   vyhlíží jako fotr od   rodiny, rouškou tajemství je   zahaleno jeho pomrkávání na   děvčata, o která však   nemá vůbec zájem,   fantastičnem zavání scény,   kdy se zřejmě na celém   světě srocují   středoškoláci v podzemních   garážích, za účelem   rozmlácení nehorázně   drahých aut, povzbuzováni   zástupy spolužaček v   minitopech a Japonsko se   liší pouze tím, že si tam   chlapci z yakuzy opékají   marshmallow. Ještě abych   nezapomněla na hororový   prvek na konci - k tomu   neměla daleko Dieselova   odulá a zestárlá tvář -   fuj, to jsem se lekla! Druhý   den ráno mě vzbudil řev   motoru, ale to jen hudlařil   soused se svou škodovkou,   bohužel to nebyl sen, ten   film fakt existuje :-))
PORTER
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.2.2013
Tak tohle dílo se moc   nepovedlo.Hlavní hrdina   naprosto nesympatický a   chvílemi vypadající a   chovající se jako idiot.Film   ztratil všechnu šťávu a   zábavnost.
Karius
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.8.2012
Ani Paul Walker ani Vin   Diesel,trapná yakuza   tématika...na druhou   stranu,změna v podobě   driftů a sympaťák Sung   Kang...je to tak půl na   půl,protože krásný   ženský,pěkný auta a chabej   scénář mají všechny díly   společný--->60%
Petr406
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.1.2012
A z USA se přesouváme do   Tokia. Opět, přehlídka   vytuněných aut a to hlavní,   o co v celém filmu jde -   drift. Filmu nechybí akce, od   začátku do konce se člověk   nenudí. Další film, který   jen doporučím :).
baros605
Hodnocení:
Přidáno: 17.1.2012
Postup dílů
Ahoj, zájímalo by mě, jaký   máte názor na to, jak jdou   díly Rychle a zběsile po   sobě, myslím to teda tak   podle příběhu. Nejsem si   úplně jistý, ale řekl bych   že je to Rychle a zběsile 1   -> potom Rychle a zběsile   2. Pak se ale natočila   Tokijská jízda.A jeví se mi   jako poslední díl, ve   kterém zemře -Han- před   očima Seana a Neely. Potom je   tedy 4tý díl.... a další.   Chtěl bych vědět, jak jdou   díly podle vás zasebou??
maciii
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 1.12.2011
Naprosto nechutný raisingový   vývar, jehož děj se   odehrává tak   předvídatelně, až je mi z   toho zle, s přestárlým   hlavním hrdinou - outsiderem   (jak jinak), který   přemýšlí jenom koulema a   nohou na pedále a charismatu   nemá ani co by se za nehet   vlezlo. Dvě hvězdy jen díky   tomu, že drifting je tak   cool.
lagony
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.9.2011
lagony
opět je to super podívana   ale z celé serie asi   nejslapší taky mně   zaskočily mladší postavy   ale taky tokio že tam byli   skoro samí japonci myslím   že japonsko nemusí byt   všechno všechny ty roboty   různé bojovníky pokemony   atp například si myslím že   by děj byl dobrý třeba v   moskvě trochu neuškodilo by   německo nebo britanie by byla   taky dobrá třeba francie   možná mexiko.
karolli
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.9.2011
Film celkově o ničem.Hodně   zaostává za jedničkou a   dvojkou. Prostředí Tokia mě   nijak neoslovilo, takže   celkově velmi slabé.
Šolc
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.5.2011
Auta
užasná auta v užasných   scénách nejvíce se mi   líbil ford mustang který se   objevuje v každém díle   Rychle a zběsile.
Obivan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.7.2010
Opět perfektní. Rychlá a   "nadupaná" auta!!!   Tokio i místní lidé to zase   trošku zpestřili.
Skvělá hudba. A   driftování...perfektní.   Dost mě pobavilo jak se Shaun   Boswell v tom filmu učil   driftovat. Pro milovníky aut   jako stvořené.
curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.5.2010
S předchozími dvěma   filmovými předchůdci má   snímek už málo   společného. Navíc   přenesení děje do Japonska   mě příliš nenadchlo. Snad   pouze závěrečný souboj -   závod je na dobré úrovni   předcházejících dílů.
Peykka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.2.2010
Tokyo drift už značně   pokulhává za prvními dvěma   díly!! Změna herců,   celkově úplně jiné   prostředí. Tentokrát se   ocitáme na japonské   závodní scéně. ;) Sice se   mi to líbilo, ale už to   prostě nebylo ono. Ten konec   byl ale dobrej!! ;)
Warrior7
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.1.2010
Film, který se snaží   navázat na slávu   předchozích dílů. Dvojka   mě zklamala a tak jsem od   třetího dílu ani nic   nečekal. Co se týče   samotného filmu, tak   Tokijské prostředí mi   nevadí, naopak myslím, že   je vybráno dobře. Určitě   to je jedna z metropolí,   která v noci nejvíce žije.   I driftování mě docela   zaujalo. Ale postavy, herci a   příběh tomuto jinak   dobrému filmu ubrali na   kráse. Proto 7/10.
AshT
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.12.2009
Vyměnili herce i blbý   příběh kouknul jsem se na   to z nostalgických důvodů   ale vůbec mě to   nebavilo.Tokio a to není   místo pro rychle a zběsile   teda podle me.
mildaaxe
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.11.2009
Jak se zdá, i trojka   pokračuje z ústupu ze slávy   – nejenže se neobjevuje   parta z jedničky(až na jedno   krátký, ale příjemný   překvapení), ale zmizel   dokonce už aj   O’Connor.Takže sem se bál   nejhoršího – první   půlhodina mi taky dávala   zapravdu – Hlavní hrdina,   tušim že se menuje Shaun,   Shane, Sean bo tak nějak, mi   nesed od první chvíle, nejen   že nevypadá dvakrát   sympaticky, ale hlavně je to   17ti letej klouček, školou   povinnej a navíc neumí skoro   vůbec jezdit.Ta jeho první   jízda je fakt docela   katastrofa, navíc když   uvážim, že jel závod   kvůli tomu, aby vyhrál   jakousi blonďatou šlapku, co   se sama nabídla jako hlavní   cena.V tu chvíli sem si   řikal, esli to nemá bejt   spíš nějaká(pjekně   trapná) parodie.Naštěstí   se to po příjezdu Shanea do   Tokia poměrně rychle   zlepší a já si nakonec   dosyta užil pjeknejch kár,   hezkejch holek i dobrý   akce.Problémem je podle mě   až moc béčkovej příběh,   kerej by se(i díky věku   hlavních hrdinů) hodil   spíš do teenagerovský   komedie(outsider,   nesympatickej zazobanej   chcípák co ho od první   chvíle nemusí, má pjeknou   holku, co je taky moc hodná a   nakonec se rozhodne pro toho   správnýho, z toho se pomalu   stává velkej frajer, dá   jejímu bejvalýmu za   vyučenou a všici sou   spokojený).Některý dialogy   sou opravdu stěží   uvěřitelný – třeba   rozhovor Seana s tátou po   odjezdu hlavního záporáka s   jeho pořád eště   přítelkyní:
Tatík   – „Okamžitě volám   mámě, jedeš domu.“
Synek - „Ne, já sem to   tady pohnojil, tak mě to tady   nech napravit“
Tatík   - „Jo jasně, klidně,   aspoň nebudeš chybovat jako   já, je dobře že před tim   neutíkáš.“

Něco v tomhle   smyslu.Tatík se zdá možná   jako osvícená osoba, ale pod   dojmem předchozí scény, kdy   se jeho syna snažil   odbouchnout jakejsi nervózní   japončík to z táty spíš   dělá zatraceně   nezodpovědnýho(bo spíš   vůplně vymaštěnýho)   rodiče.Jinak jako jo, bavil   sem se dobře a závěrečnej   závod je opravdu   povedenej.Taky je škoda   Hana.
Nakonec to   dopadlo líp než sem čekal a   taky mnohem líp, než to   zezačátku vypadalo…
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Rychle a zběsile: Tokijská jízda
Třetí díl úspešné serie   honiček aut. I když mi   celkem vadilo prostředí   Tokia a čínanů okolo tak se   na film dalo koukat. Neznámé   herecké obsazení, nebylo na   škodu ale spíše bych   vsadila na známé tváře a   tak to trošku ubírá na   kvalitě, tenhle díl je   nejslabší z celé série.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.8.2009
Musím plně souhlasit s   ostatními komentáři, nebo   aspoň s většinou z nich,   že tato trojka je zajímavá   snad jen tím driftem.
No a taky samozřejmě   zase těma nabušenýma   autama.
Ovšem ta   dvouvteřinová role V.Diesela   asi něco bude znamenat.
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.8.2009
Justin Lin si ohmatal ve   trojce práci s rychlými   natuněnými auty což je   jediné pozitivní na celé   této odbočce v   pokračování The Fast and   the Furious , která se moc   nevyvedla a zavedla nás do   Tokia k závodům ve smyku,   ale naštěstí jak   naznačoval už na konci Vin   Diesel se vrátil se starým   týmem k FAST 4 . Jediné   proč film vidět je jen   kvůli autům příběh bych   neřešil.
vratik7
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.8.2009
Třetí díl mě moc nebavil.   Velkou zásluhu na tom má to,   že tu není paul walker a vin   diesel (tu minutku na konci   nepocitam) a potom na rychle a   zběsile se mi líbíly   spíše ty pouličný závody   atd.
lidri10
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.7.2009
Rychle a zběsile: Tokijská jízda
Tentokrát žádné sprinty   ale pořádný drift! V   hlavní rolích se objevují   noví jezdci! Děj je opět   napínavý až do samého   konce, kde se nám na moment   ukáže i hvězda prvního   dílu Van Diesel
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.7.2009
Dávám JEN 4 HVĚZDY BEZ   DISELA DOSTI VELKÁ SLABOTA   BEZ POŘÁDNÉ ŠTÁVI   PROSTĚ DOSTI BEZDUCHÉ AŽ   NA AUTA NIC MOC
netopir55
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.5.2009
Hrozná Tokijská   jízda.špatný scénař i   spracováni a žádna   zajimavá postava.Hezké a   rýchle auta tu jsou,ale to je   asi vše.Co sem si   myslel,když sem to ješte   nevidel?To bude bomba!A co si   myslím teď?Hrúza des!Byl   jsem překvapen,jak tvúrci   múžou zničit tenhle   skvělý púvodní první díl   s Vin Dieselem a Paulem   Walkerem.
Amthauer
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.1.2009
Nevím, jak hodnotit tento   film, ale pozitivní to asi   nebude. Filmaři se očividně   snažili určit film cílové   skupině podstatně nižšího   věku - všichni hrdinové   jsou puberťáci, vztah mezi   hlavním hrdinou a jeho holkou   je něco na styl vztahů z   raných dílů Harryho   Pottera, příběh ani   žádný pořádný   neexistuje, závodů je   překvapivě poskrovnu, ve   zbývajícím čase se řeší   problémy na střední škole   alá 90210 nebo v rodině alá   libovolný americký   sentimentálně didaktický   film pro celou rodinu. Propad   od jedničky takřka   neuvěřitelný.
killy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.9.2008
Kýčovitý a průměrný   příběh, mizerně zahraný s   neznámými herci obsazený   film. Slušná muzika,   excelentně natuněná auta.
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.8.2008
nejvetsi radost z filmu jsem   mel, kdyz na konci prijel s   americkym krasavcem Vin   Diesel.. jinak je to pekny   film a pokracuje v serii...   neda dopustit na rychla auta a   pekne divky
Thomax
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.3.2008
Na třetím pokračování je   vidět, že tvůrcům pomalu   ale jistě dochází dech.   Příběh je tak chabý, že   by ho vymyslelo i malé dítě   a výkony herců také nijak   neoslní. Na druhou stranu je   třeba říci, že pro   fanoušky naleštěných a   rychlích aut je to jedna z   mála možností vidět o nich   film. Což se taky počítá.
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.3.2008
Hned po jedničce můj   nejoblíbenější díl.Auta   zde driftují a příběh je   opět na sedadle spolujezdce.I   když mi to nějak   nevadí.Akční, rychlá a   zběsilá podívaná je to   pořád.
Ba.tista
Hodnocení:
Přidáno: 4.2.2008
Asi nejlepší díl z celé   (zatim) trilogie rychle a   zběsile. Vizuální efekty a   obsazení se fakt povedlo
leva2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.1.2008
Film, který více než na   příběhu staví na   nablýskaných tunningáčích   a japonských kráskách.   Efektních automobilových   honiček je tu opravdu   požehnaně, auta smykují,   driftují, rozbíjejí se a   srdce fanoušků a   auto-nadšenců plesá. Lucas   Black je drsňák k   pohledání, filmem se   prořítí/prořídí vcelku   slušně. Výborné je   závěrečné cameo Vina   Diesela a plusem je raperský   soundtrack. Jedničce se   Tokijská jízda nevyrovná,   ale dvojku odsunula hodně za   sebe
Justik66
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.1.2008
Jednoznačně nehjorší díl   z této třídilné serie. Už   nejde až tak moc o rychlost a   to by měl tento film být :)
clara.bow
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.12.2007
Opravdu si v tomhle akčním   filmu herci hodně   "pokecali" :o)). Je   to horší průměr a ty   Rychle a zběsile, které jsem   viděla před tím až snad na   I. bych smetla dohormady, a   udělala sestřih   nejatraktivnějších scén.   Pro milovníky rychlých aut a   honiček snad...lze jedině   obdivovat techniku jízdy   japonského drivera, a   posléze i vyhoštěného   "nezbedu" Lucase   Blacka...
BlackElvis
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.12.2007
Rozhodně lepší než dvojka.   Tokyo drifty mě trochu i   bavily. Jak ale natočit   skvělý film, když už   jednička byla slabá...
BeYourself
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.12.2007
Musím říct, že třetí   díl mě vůbec nezaujal,   závody na čtvrt míle mi   přišli zajímavější,   vůbec celý děj mi přišel   tak trochu o ničem. Hlavní   hrdina mi nebyl ani trochu   simpatický. Znatelně   chyběla neučást Paula   Walkera a Vina Diesla...
Faye
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.11.2007
Zřejmě kouzlo nadupaných   aut nějak nedokážu ocenit.   A to i mimo plátno a   obzvlášť poslední dobou.   Možná i proto, že v autě   do mě napumpuje adrenalin   hlavně svítící kontrolka   na benzín. Vlastně nevím   proč se na Fast and the   Furious vůbec ještě   dívám. V jedničce byl   alespoň okouzlující   blonďáček Paul Walker. A   tady ... I když Sean, ten má   zase pozoruhodný talent na   jazyky, vůbec jsem si   nevšimla, že by měl   nějaké problémy s výukou v   japonštině :- ))). No nebudu   v tom šťourat. I když ...   ta japonština to byl fakt   výborný nápad!!! Na to si   vzpomenu i po letech :- ))).   Čímpak nás překvapí   příště???
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Rozhodně lepší než druhý   díl. Walker už konečně   zmizel a Rychle a zběsile   dostalo trochu jiný styl než   v předchozích dílech. Už   se tu nedočkáte, žádných   závodů na rovinkách   tentokrát jde o to jak   nejlépe vybírat zatáčky. A   docela se na to dá koukat.
eso
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Trojka úspěšné série od   tvůrců filmů Rychle a   zběsile a Rychle a zběsile 2   přináší nejvyšší   oktanové číslo a rychlost   má v krvi! Účastník   ilegálních pouličních   závodů Sean Boswell se po   problémech s policií snaží   začít nový život na   opačném konci světa. Jeho   posedlost závoděním ho   všakvrhá do střetu s   japonským podsvětím.   Největší porce   strhujících kaskadérských   kousků a adrenalinových   honiček, jakou jste zažili.
xmatasek
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Jak si zatím čtu názory   pode mnou, tak si připadám   jak z jiný planety. Bez   diskuze nejhorší díl   trilogie, naprosto debilní   děj, těšil sem se na   pořádný závody, ale moc   sem se jich nedočkal...   škoda, hodně sem se na ten   film těšil a o to bylo moje   zklamání větší
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.5.2007
Na tohle se dá říct   jediné. Nechápu proč to   nese název Rychle a zběsile.   Z předchozími filmy toho   nemá opravdu mnoho   společného. Je to jen   vysloveně podprůměrný   akční film, který se   snaží vydělat na   popularitě předchozích dvou   a chutná jako hodně   nastavovaná kaše.
DJ.DADDY
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.5.2007
Rychlost
Hezky zpracovaný film ale   chybělo tam více toho   napětí a akce nejvíc se mi   líbilo že tenhle poslední   díl byl o driftu škoda že   se ještě nebude natáčet 4   díl bylo by to   super.Největší škoda byla   ta že tam nehláli ti samí   herci jako v 1 a 2 dílu jako   například Van Diesel
SPECNAS
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.5.2007
Efektních automobilových   honiček je tu opravdu   požehnaně, auta smykují,   driftují, rozbíjejí se a   srdce fanoušků a   auto-nadšenců plesá.Nebýt   toho jednoho pěkného skluzu   skrz dav a závěrečných   pěti minut, kdy se na chvilku   do filmu vtírne feeling   předchozích dílů, bylo by   to na odpad...
cd68
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Tento film posuzuji podle   svého motoristického zájmu   a dovedností.Z celé trojice   filmů,není vlastně pojat   jako kriminálka s   motoristickou tématikou ale   jako osobní pohled   průseráře zapáleného do   aut.Tomuto filmu bych chtěl   vytknout jeho přestříhanost   ve vlastních závodech a   trikových záběrech-je   zavádějící ale jakožto   návod na pohled japonského   člověka na závody,kde se   musí oproti dvoum   předcházejícím filmům   člověk něco umět,než jen   sešlápnout plyn a dát tomu   na pár sekund co to dá .Z   této trojice filmů bych ho   řadil jakožto povedený a ne   jako bezduchá dvojka.Jen se   bojím ,že se z tohoto   základního filmu stane   nekonečný seriál ,který   shodí úroveň základní   myšlenky-tuningu.
bandri
Hodnocení:
Přidáno: 2.5.2007
Podívejte se na něj
Na tomto filmu se mi hrozně   líbí prostředí Tokia, kde   se děj filmu později   přesune. Ale hlavně, co se   mi na něm líbí nejvíce, je   hudba. Je zde vidět i to, jak   může dopadnout střet s   tokijskou mafií Jukuzza (snad   to mám dobře napsáno). A   také to, že chlap by si   rozhodně neměl myslet, že   žena mu patří jen proto,   že mu má být za co   vděčná.
Tom_Hardy
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.4.2007
Vrcholně necharismatický   hlavní hrdina v kombinaci s   tupým scénářem a nudnou   režií tvoří jedno z   nejzbytečnějších   pokračování posledních   let. Nebýt toho jednoho   pěkného skluzu skrz dav a   závěrečných pěti minut,   kdy se na chvilku do filmu   vtírne feeling předchozích   dílů, bylo by to na jednu   hvězdičku...
Berny.GB
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Jeden z nejhorších   filmů,ktérý se by měl   zaujat příznivce   motorismu.Herecké výkony   nestojí za nic a o ději ani   nemluvě.Přehnané triky s   autama připomínají   poslední řady Kobry 11. Toto   pokračování nesahá   průměré jedničce a dvojce   ani na paty.
Katullinka
Hodnocení:
Přidáno: 10.4.2007
Super nadupaný káry,ale   chybí zde Vin Diesel.
mafia610
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.4.2007
super auta pribeh lento   podlamna zostalo nedokončene
Sanchez
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.1.2007
Najde si své diváky
Mé hodnocení se neshoduje   téměř s žádnám jiným,   má to jeden prostý důvod.   Osobně jsem velký fanda   tuningu, automobilů a všech   věcí souvisejících kolem   tohoto tématu. Tokio Drift mi   dal předně to, co jsem od   tohoto filmu očekával,   možná i něco víc. Pro mě   osobně nádherná podívaná,   dokonalé drifty a kamerové   záběry, samotný příběh   měl také něco do sebe a i   když je tento díl rozdílný   od předchozích, má v sobě   určitou originalitu, dokázal   mě nadchnout.
Pro   "tuningáře" vřele   doporučuji, pro ostatní asi   nudná podívaná.
hejtman
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.1.2007
Mě se film líbil a to nejsem   autíčkář.Prakticky pro mě   jediná slabina filmu jsou   logické díry,které jsou   občas tak velké až to   bolí.Ale budiž, ikdyž nelze   je nepostřehnout,chce je to   moc nerozebírat a užívat si   zbytek.Kostra příběhu   ujde,auta a honičky jsou   velmi slušné a samozřejmě   ukázková škola smyku,na   jejíchž ukázkách se   podíleli skuteční   odborníci,zajímavý herci i   jejich výkony.
Hammer
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.8.2006
Určitě nejslabší film ze   všech "Rychle a   zběsile", slabý děj,   značně předvídatelný,   řada nelogičností...   Samotný závěr je však   poměrně příjemné a   nečekané osvěžení.   Celkově vzato - děj nic moc,   honičky v autech nejsou   špatné, ale mohlo být   lépe, samotná auta super.   Ale film nemůže stát jen a   jen na naleštěných   rychlých autech... (snad s   výjimkou animovaných:o))
Ozi
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.7.2006
Zklamání
Na tento film jsem se   strašně těšil a o to   větší to asi bylo   zklamání. Atmosfera ze   závodů nulová, herecké   výkony ubohé.   "Autíčkáře"   možná potěší pohled na   nablýskané kousky, ale to   opravdu nestačí.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih30583minih30583Velký šéf (1969) 
Le Cerveau n
minih167089minih167089Drsný spasitel (2019) 
Drsný spasitel n
minih66700minih66700Máma mezi Marťany (2011) 
Mars Needs Moms! n
minih131898minih131898Pátá vlna (2016) 
The Fifth Wave n
minih5034minih5034Cesta do pravěku (1955) 
Cesta do pravěku n
minih49518minih49518Taková je Anglie (2006) 
This Is England n
minih62493minih62493Mechanik zabiják (2011) 
The Mechanic n
minih10503minih10503Konec srpna v hotelu Ozon (1966) 
n
minih140381minih140381Ve jménu Krista (2016) 
Risen n
minih25887minih25887Nepřítel státu (1998) 
Enemy of the State n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Fast X: Part II (2025)

 Fast X: Part II (2025)
Fast X: Part II n
 
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis Leterrier

(pokračování)

Rychle a zběsile 10 (2023)

 Rychle a zběsile 10 (2023)
Rychle a zběsile 10 n
Fast X
Žánr: akční / krimi / mysteriózní / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis Leterrier

(pokračování)

Rychle a zběsile 9 (2021)

 Rychle a zběsile 9 (2021)
Rychle a zběsile 9 n
Fast & Furious 9
Žánr: akční / dobrodružný / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019)

 Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019)
Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw n
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
Žánr: akční / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: David Leitch

(pokračování)

Rychle a zběsile 8 (2017)

 Rychle a zběsile 8 (2017)
Rychle a zběsile 8 n
Fast 8
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké / Francie / Kanada / Japonsko
Režie: F. Gary Gray

(pokračování)

Rychle a zběsile 7 (2015)

 Rychle a zběsile 7 (2015)
Rychle a zběsile 7 n
Fast & Furious 7
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Wan

(pokračování)

Rychle a zběsile 6 (2013) [2k digital]

 Rychle a zběsile 6 (2013) [2k digital]
Rychle a zběsile 6 n
Fast & Furious 6
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké / Japonsko
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Rychle a zběsile 5 (2011)

 Rychle a zběsile 5 (2011)
Rychle a zběsile 5 n
Fast Five
Žánr: akční / thriller / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Rychlí a zběsilí (2009)

 Rychlí a zběsilí (2009)
Rychlí a zběsilí n
Fast & Furious
Žánr: akční / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Los Bandoleros (2009)

 Los Bandoleros (2009)
Los Bandoleros n
 
Žánr: akční / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Vin Diesel

(spin-off)

Rychle a zběsile 2 (2003)

 Rychle a zběsile 2 (2003)
Rychle a zběsile 2 n
2 Fast 2 Furious
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: John Singleton

(pokračování)

Turbo Charged Prelude to 2 Fast 2 Furious (2003) [Video]

 Turbo Charged Prelude to 2 Fast 2 Furious (2003) [Video]
Turbo Charged Prelude to 2 Fast 2 Furious n
 
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Philip G. Atwell

(spin-off)

Rychle a zběsile (2001)

 Rychle a zběsile (2001)
Rychle a zběsile n
The Fast and the Furious
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Rob Cohen

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190546
Osobností: 697837
Fotografií: 763966
Plakátů: 376539
Obsahů a biografií: 178275

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10