Duben
ohodnotit

Rychle a zběsile 7

Fast & Furious 7

Další název:
Rýchlo a zbesilo 7
Žánr:
Rok:
2015
Délka:
137 minut
Premiéra v ČR:
2.4.2015
„Pomsta se vrací domů.“

Obsah filmu Rychle a zběsile 7

 
I auta můžou létat. Alespoň pro nesmrtelnou sérii Rychle a zběsile to platí. Její hrdinové už stihli prožít a přežít neuvěřitelné věci, teď však narazí na nepřítele, vedle něhož všichni jejich dosavadní soupeři připomínají bandu dětí z mateřské školky. Počet fanoušků ságy s každým dalším dílem rapidně narůstá, ale tvůrci nenechávají nic náhodě. Už tak našlapanou hereckou sestavu v sedmém díle vyšperkovali Kurtem Russellem a hlavně Jasonem Stathamem, ikonou rychlých a zběsilých filmových řidičů. Statham hraje Deckarda Shawa, živý stroj na zabíjení, který vycvičila elitní vojenská jednotka. Pokud vám příjmení téhle postavy něco připomíná, pak...
 
Související odkazy
 
Recenze: Rychle a zběsile 7

Určitě nejen pro mě nejočekávanější film roku. číst dál

 
 
RECENZE: Rychle a zběsile 7 je jízda, které pomohl stesk za Walkerem

Fanoušci oslnění létajícími auty jistě zařídí rekordní tržby. Výjimečnost sedmého dílu akční série Rychle a zběsile však neplyne z podívané, nýbrž z rozloučení s mrtvým hercem. číst dál

Hodnocení: 60 %

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
James WanJames Wan  
hraje:
Vin DieselVin Diesel.....Dominic Toretto [47]   
Paul WalkerPaul Walker.....Brian O'Conner   
Dwayne JohnsonDwayne Johnson.....Luke Hobbs [42]   
Jason StathamJason Statham.....Deckard Shaw [47]   
Tyrese GibsonTyrese Gibson.....Roman Pearce [36]   
Michelle RodriguezMichelle Rodriguez.....Letty Ortiz [36]   
Jordana BrewsterJordana Brewster.....Mia Toretto [34]   
Ludacris Ludacris .....Tej Parker [37]   
Tony JaaTony Jaa.....Louis Kiet [39]   
Kurt RussellKurt Russell.....Mr. Nobody [64]   
Nathalie EmmanuelNathalie Emmanuel.....Ramsey [26]   
Djimon HounsouDjimon Hounsou.....Mose Jakande [50]   
Elsa PatakyElsa Pataky.....Elena Neves [38]   
Lucas BlackLucas Black.....Sean Boswell [32]   
Shad MossShad Moss.....Twinkie [28]   
John BrothertonJohn Brotherton.....Sheppard [34]   
scénář:
Chris MorganChris Morgan  
námět:
Gary Scott ThompsonGary Scott Thompson  
hudba:
Jamie SandersonJamie Sanderson....."Ride Out"   
kamera:
Stephen F. WindonStephen F. Windon  
trailer
Distributor v ČR:
CinemArt
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
s titulky
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Rychle a zběsile 7 >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.2.2021
Paula Walkera je mi moc líto, sympatickej   chlapík a herec a do týhle série prostě hodil.   Uběhlo pár let od jeho smrti a porád zamrzí,   co mohl ještě všecko zahrát a nebo prostě tu   jen být. Bohužel film je průměrnější,   všecko porád dokola. Torreto vydrží s pár   větama celej film a jsou to podobné řeči, akce   je nadupaná, ale ztrácí to čím dál víc   nějaký reálný základ. Dokud se závodilo a   bojovalo proti drogám a nějakým gangům tak OK,   ale parta závodí a bojuje proti teroristům,   armádám a najímají si je speciální jednotky,   no upřímně je to ptákovina že?! Jasný ty   prachy tam jsou vidět, triky a výprava,   závodění, bitky vše je v A produkci, ale je z   toho X - krát to samé omleté převalování   žvýkacího tabáku v hubě. Popravdě ani nevím   jak správně hodnotit, zde to obsáhne od 20% -   80%, takže řekněme těch 50%.
sokeres777
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.4.2019
Bat-Mobily všude
Od zběsilých závodu přes vyloupení banky až   po auta skákající z mrakodrapu do mrakodrapu.   Celá série už vůbec nenese původního ducha   ságy a sedmička je toho jasným důkazem. Ano,   podívaná to je dobrá, a o to nejspíš i jde,   ale při pohledu na hlavní hrdiny, kteří už si   pomalu ani nevzpomenou na nějaký závody, mě   zkrátka zabolí srdce.
POMOthy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.10.2018
Akčná rutina. Velká, hlučná, ale   scenáristicky nijaká. I režijne. Emiráty nám   zaplácnu časť rozpočtu, tak hodíme pár   opičáren do mrakodrapov v Abu Dhabi. Aby sa   vedľa Khalify Impossible necítili menejcenne. A   tragická udalosť nám pozastaví nakrúcanie a   musíme investovať do digitálneho Paula, tak to   v rámci šetrenia doklepeme doma v LA. Najlepšej   postavy (The Rock) je vo filme málo a najlepšiu   akciu poznáte z traileru. Záverečná rozlúčka   s Paulom pekná.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.9.2018
Co je Rychle a zběsile ? Přeci pořádný káry,   rychlá a zběsilá jízda, kvalitní řidiči a   skupina v čele s Vinem Dieselem. No, bejvávalo,   teď je to takové "reálnější"   Mission Impossible kde se trochu víc jezdí. ..   Ale pokud jste už dokázali přijmout tuto   změnu, tak zjistíte, že to není zase tak   špatné. .. Já osobně tuhle změnu přijímám   pomale, ale už si začínám zvykat. ....   HODNOCENÍ:68%
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.7.2018
║Rozpočet $190miliónov║Tržby USA   $353,007,020 ║Tržby Celosvetovo   $1,516,045,911(Čína sa utrhla z rekordnou   tržbou $390,910,000 ktorej nestíha ani USA)▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA $38,906,723║   Tržby za predaj DVD v USA $31,458,536║ výmena   režiséra je citeľná, prospela a sérii to moc   pomohlo, James Wan to drží pevne v rukách,   podľa mňa najlepší diel série, je to o moc   kompaktnejšie a hluchých miest je minimum,   otravných tu už ani nenájdeme narozdiel od   šiesteho dielu, dialógy nenudia a strihová   zložka je kľudná, samozrejme niektoré akčné   scény sú prehnané aj nad mieru únosnosti ako   skoky z jedného mrakodrapu do druhého ale za to   prevažne ponúknu moc efektnú akciu, ktorá má   čosi do seba, má grády, je to až miestami   elektrizujúce, bonusom sú súboje Statham vs   Dwayne Johnson a Statham vs Diesel, obidva súboje   sú delikatesou, majú slušnú razanciu a sú   efektne testosterónovo natočené, Tony Jaa tiež   nie je na zahodenie aj keď ostal miene v tieni   spomínaných, obsadenie vyšperkované a   fungujúce pre dej, dokonca aj prestarnutý Kurt   Russell sa tu celkom našiel, záver podaný s   úctou k Walkerovi je dojemný a silný a aj preto   dávam o niečo vyššie hodnotenie, krásna   rozlučka, sériu to vytiahlo do tých lepších   sfér /videl v kine: 90%/ __
PROCESOR
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.9.2017
PROCESOR!
Je smutný, že se Paul Walker nedožil premiéry   snímku, ale hodnotíme tento film, ne jeho   kariéru. Už v úvodní sekvenci v nemocnici je   škoda, že místo -akční/krimi/thriller   nezazněla také parodie či komedie. Možná   kdyby se to nebralo tak vážně posunulo by to   snímek jinam. Takhle kde se chce, aby tomu divák   skutečně věřil, to působí spíš směšně   či dokonce tragikomicky. Pro milovníky   adrenalinu a rychlý jízdy. Tady auta nezávodí,   ale lítaj...Drsnej kukuč mlátičky Stathama byl   pro mne jediný světlý bod, musím si to   natrénovat až pudu třeba žádat o vyšší   plat...
majkronyk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.5.2017
Sedmičce dám přehnané hodnocení, ale je to   jen kvůli Paulu Walkerovi. Vůbec nevím, proč   jsem toho herce měl tak rád, asi to bylo tím,   že se snažil sám se starat o svou dceruk   netočily se kolem něj žádné Hollywoodské   skandály a to že zemřel při automobilové   nehodě v autě, které ani neřídil, je   nanejvýš ironické. Sedmička není ani tak moc   špatná až tedy na scénu, kdy autem   přeskakují mezi třemi mrakodrapy, to je prostě   naprostá kravina. Na druhou stranu jak vytáýhli   Romana z letadla v autě s padákem proti jeho   vůli, to zase bylo super:D Taky postavy Kurta   Russella a záporáka, kterého hraje Jason   Statham jsou naprosto super. Bitky Rocka a   Stathama a Stathama a Diesela jsou super. A finish   s dronem na konci je taky docela super. Ale je to   takové celé nějak nepospojované dohromady. Ale   není to zlé.
janka29
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.3.2017
Vsetky serie su prepracovane, dotiahnute dokonca,   ale doteraz tato siedma cast bola genialna a pre   mna zatial najlepsia, lietajuce auta, Jason   Statham ako zly chlapec...uz sa tesim na 8 cast...
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.9.2016
Zvědavost zvítězila.
Zajímalo mě totiž, jak   se tvůrci vypořádají s tragickou smrtí   P.Walkera. Udělali to geniálně - filmařina je   krásná věc, když to člověk umí.
Otázka   teď zní, jestli budou pokračovat v této sérii   dál i bez něho. Myslím si, že ano - prachy   jsou totiž dobrá věc.
K filmu - docela   obdivuju scénáristy, že pořád nacházejí   nápady na další pokračování. Jejich motivace   je samozřejmě jasná - prachy - o nic jiného   tady nejde.
O vizuálních efektech se snad ani   nemá cenu bavit - stačilo to přeskakování   tím rychlým autem mezi těmi baráky :-). Ovšem   hodně přehnané mně přišlo to přestupování   Ramsey z auta do auta - kdo viděl, ví o čem   mluvím.
A přiznám se, že jsem pořád čekal,   až se objeví D.Johnoson - nešlo mně do hlavy,   že by ho tvůrci nechali celý film flákat se v   nemocnici - nenechali a to bylo pro jeho fanoušky   jenom dobře :-).
A je jisté, že J.Statham film   velmi výrazně oživil. Dá se říct, že to   tentokrát bylo hodně stavěné právě na jeho   roli. Tady byla ta správná pointa, kvůli které   celý film očividně mohl   vzniknout.

Rozloučení a pocta P.Walkerovi   byla na místě. Klobouk dolů.
m.king
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.9.2015
Scény jsou přehnané už maximálně, škoda.   Statham za 1, Skála a rotační kulomet taky.   Jinak naprostá akční šílenost. Zlatý první   díl série a povedená Tokijská jízda - tohle   už je hodně mimo závodění a tunění aut.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih147647minih147647Dobytí Tygří hory (2014) 
Zhi qu weihu shan n
minih165777minih165777The Phantom in the House (1929) 
The Phantom in the House n
minih14546minih14546Nulová tolerance (1994) 
Zero Tolerance n
minih69052minih69052A zlehka zazvoní (1982) [TV inscenace] 
A zlehka zazvoní n
minih11325minih11325Lepší zítřek (1986) 
Ying huang boon sik n
minih18600minih18600Sedmero krkavců (1993) [TV film] 
n
minih19526minih19526Springfieldka (1952) 
Springfield Rifle n
minih159837minih159837The Giant Behemoth (1959) 
The Giant Behemoth n
minih27135minih27135Wild Wild West (1999) 
Wild Wild West n
minih23881minih23881Zlaté oko (1995) 
GoldenEye n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Rychle a zběsile 10 (2023)

 Rychle a zběsile 10 (2023)
Rychle a zběsile 10 n
Fast X
Žánr: akční / krimi / mysteriózní / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis Leterrier

(pokračování)

Rychle a zběsile 9 (2021)

 Rychle a zběsile 9 (2021)
Rychle a zběsile 9 n
Fast & Furious 9
Žánr: akční / dobrodružný / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019)

 Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019)
Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw n
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
Žánr: akční / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: David Leitch

(pokračování)

Rychle a zběsile 8 (2017)

 Rychle a zběsile 8 (2017)
Rychle a zběsile 8 n
Fast 8
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké / Francie / Kanada / Japonsko
Režie: F. Gary Gray

(pokračování)

Rychle a zběsile 6 (2013) [2k digital]

 Rychle a zběsile 6 (2013) [2k digital]
Rychle a zběsile 6 n
Fast & Furious 6
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké / Japonsko
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Rychle a zběsile 5 (2011)

 Rychle a zběsile 5 (2011)
Rychle a zběsile 5 n
Fast Five
Žánr: akční / thriller / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Rychlí a zběsilí (2009)

 Rychlí a zběsilí (2009)
Rychlí a zběsilí n
Fast & Furious
Žánr: akční / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Los Bandoleros (2009)

 Los Bandoleros (2009)
Los Bandoleros n
 
Žánr: akční / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Vin Diesel

(spin-off)

Rychle a zběsile: Tokijská jízda (2006)

 Rychle a zběsile: Tokijská jízda (2006)
Rychle a zběsile: Tokijská jízda n
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Rychle a zběsile 2 (2003)

 Rychle a zběsile 2 (2003)
Rychle a zběsile 2 n
2 Fast 2 Furious
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: John Singleton

(pokračování)

Turbo Charged Prelude to 2 Fast 2 Furious (2003) [Video]

 Turbo Charged Prelude to 2 Fast 2 Furious (2003) [Video]
Turbo Charged Prelude to 2 Fast 2 Furious n
 
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Philip G. Atwell

(spin-off)

Rychle a zběsile (2001)

 Rychle a zběsile (2001)
Rychle a zběsile n
The Fast and the Furious
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Rob Cohen

(pokračování)

Rychle a zběsile 7 (2015)Rychle a zběsile 7 (2015)Rychle a zběsile 7 (2015)Rychle a zběsile 7 (2015)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190545
Osobností: 697835
Fotografií: 763956
Plakátů: 376533
Obsahů a biografií: 178274

Poslední komentáře

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Studené štěstí (1992)

Studené štěstí
Nečekejte žádný filmový   skvost, ale když na tenhle   titul narazíte, uvidíte   docela zajímavý film,   natočený podle velmi   solidní více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10