Duben
ohodnotit

Rychle a zběsile 2

2 Fast 2 Furious

Další název:
Rýchlo a zbesilo 2 (SK)
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
19.6.2003
„Jak rychle to chceš?“

Komentáře k filmu Rychle a zběsile 2

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 43
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.1.2021
Nejsem fanoušek téhle   série, autům nerozumím,   netuním, závody mně   nezajímají. Nicméně na   zaplácnutí večera to   špatné nebylo. Krásné   hubené ženy, luxus, drahá   auta, drahé vybavení, kluby   pro bohaté a několik   honiček a bitek. Vše je   pěkně naleštěné, všichni   muži namakaní, mladí, na   malé vyjímky a tak film   uteče a je celkem jedno oč   tam jde nebo né.   Ucházející zábava, možná   mrknu i na jiné filmy této   série.
red.mann
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.6.2019
Asi nejslabší díl z celé   série. Začátek ještě   ušel, ale poté to bylo   slabší. Scénář, režie i   herci nám nepředvedli nic   světoborného.
POMOthy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.10.2018
Úvodná honička poteší, i   keď iba kopíruje tú z   jednotky. Následujúcich 20   minút evokuje znepokojenie.   Zbytok filmu nudí a trepe   hlavu o sedadlo pred vami.   Prisámbohu, že najhorší   diel "VRAŽEDNÉHO   POBREŽIA" má lepší   scenár než táto pakáreň.   Hlavná postava sympatická,   ale na ťahača akčáku   mäkkýš. A druhá hlavná   postava nesympatický a   vulgárny idiot. Záporák   sľubne vyimidžovaný, ale   nedotiahnutý. Zápletka   primitívna a neschopná ani   len vkusne sa pohrať s   konvenčnými klišé. Nebyť   tých krásne vyleštených a   pestrofarebných mašín, bola   by to jednohviezdičková   bieda. Singleton musel dostať   strašné prachy, že do toho   vôbec išiel.
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.7.2018
║Rozpočet   $76miliónov║Tržby USA   $127,154,901║Tržby   Celosvetovo $236,350,661▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $181,585 //počet predaných   kusov 14,011║ Tržby za   predaj DVD v USA $5,778,575   //počet predaných kusov   496,999 ║ /40%/
majkronyk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.5.2017
Velký sešup od jedničky.   Nová postava Romana to mco   nezachrání, i když alespoň   je vtipnej. A naprosto miluju   Miami, takže scenérie   tohohle města se mi ve   vysokooktanovém filmu opravdu   líbila.
pueblan
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.5.2016
Nejlepší díl před   nástupem Rocka. Walkera s   Gibsonem mám radši než   Walkera s Dieslem. Na tenhle   díl se rád podívám   pokaždé když budu moct. Je   to také tím, že hlavní   role aut mají Evo a Eclipse   spyder.
roox
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.9.2015
Slabší kousek
Film mě příliš nezaujal.   Nepředvedl nic, čím by   překonal jiné filmy s   automobilovými závody. Jen   mezi ně zapadl i se svým   pokusem o mafiánsko   detektivní zápletku...   takže jednou a dost a pokud   se budu chtít kouknout na   film tohoto ražení, dám si   raději Miami Vice.
Blackhawk13
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.8.2015
Taky dobrý díl, ale trochu   mi tam chyběl Dom. Jinak   skvělá auta, závody, děj   je taky fantastický.   Doporučuji shlédnout.
Bartson
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.1.2015
Sice už to nemělo takový   kultovní punc jako jednička,   bylo to vyloženě komerčně   udělané, ale musí se uznat,   že to má spád a to je u   takového filmu   nejdůležitější, člověk   se prostě nenudí a stále se   něco děje. Navíc pohled na   Evu Mendes jako vždy velmi   potěší.
ricky4
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Rychle a zběsile bez Diesela?   Špatné. A dopadlo to tak, i   když se Walker s Gibsonem   snaží udělat z filmu něco   víc- ale prostě to nejde.   Pár fajnových honiček,   hezké derby. Ale není to   vůbec ono. Začíná to být   velmi velmi nereálné (skok   na jachtu). 2*, chybělo tomu   trochu "Dieselu"
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.10.2013
Pokračování úspěšného   snímku nadzvedlo laťku   hodně vysoko. Škoda, že Vin   Diesel odmítl svoji účast.   Úvodní závod zvedne   adrenalin zcela adekvátně.   Zápletka příběhu však   postrádá veškerou   originalitu, je   předvídatelná, tudíž   ničím nepřekvapující.   Vše se odehrává na pozadí   pouličních závodů, které   jsou natočené skvěle.   Dynamická kamera, rychlý   přehledný střih,   nablýskaná auta,   dechberoucí závody a   honičky, vše se tu povedlo,   vše zanechává dokonalý   zážitek. Rozhodně se   nejedná o zklamání. Název   'Rychle a zběsile' potvrzuje   svůj význam.
PORTER
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.2.2013
Bohužel jiný režisér a   jiný parťák hlavní dvojice   a film trochu   ztrácí.V.Diesel který   odmítl v tomto díle hrát   tam chybí.Ve filmu sice   nechybí opět super   auťáky,krásný holky a   dobrá hudba,ale není to   ono,ale pořád je to slušnej   akčňák.
Karius
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.8.2012
Kvalitativně určitě   horší,už jen proto,že zde   nemáme Vina Turbodiesela,ale   mě se to líbilo i   tak...krásný auta jsem tu   měl,krásnou Evu Mendes a   občas jsem se i   zasmál...hlavně komediální   talent Tyrese Gibsona mě   překvapil...ta scéna,jak   chce umejt bodyguardům sklo,   je fakt libová--->70%
decepticon
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.7.2012
Nalestene, vytunene holky a   masiny + nejaky pribeh, aspon   myslim, ze tam bol... Zavody   dobre bohuzel az moc umele   plne super cool efektov a   prehnane akcnej kamery. Stalo   za to - zlisovanie auta   zadnymi kolesami kamionu pocas   zavodu, megagaraz plna aut,   ktore vyjdu do ulic s ucelom   pomylit policajtov.

/x2003/ en sub
/24.7.12/ cz dab Tvůrčí   skupina Josefa Petráska,   studio Budíkov pro Universal   Pictures v roce 2003
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.7.2012
Pokračování ve kterém   bohužel odmítl hrát Vin   Diesel . Přesto je to   kvalitní snímek ,se   zajímavým příběhem,který   jen netěží z úspěchu   prvního dílu
Petr406
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.1.2012
Další díl mé oblíbené   ságy. Další porce tuningu,   závodů a hezkých slečen.   Zahřálo mě u srdce, když   nasadili do filmu Mitsubishi   Lancer Evo s tak nádherným   zvukem :). Prostě z takových   filmů teču. Je   samozřejmostí film   doporučit :).
lagony
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.9.2011
lagony
opět je to super ale mám   pocit že to prostřebí bylo   lepší než v prvním díle   možná i některá auta a i   ta honička na kon ci byla   dobrá scéna která je pro   mně z prvních 2 dílu   nejlepší ale i tak to nemá   na 1.
satyr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.5.2010
Pokračování "Rychle a   zběsile" ss s prvním   dílem těžko   srovnává.Chybí mi tam Vin   Diesel,ale tento díl má lepe   propracované akční scény a   předělané vozy jsou také   lepší.Rozhodně si   zaslouží vaší pozornost.
Peykka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.2.2010
Dějová linie je podobná jak   v jedničce. Tady podle mě   lépe funguje spolupráce dvou   herců Paula a Tyrese, než   Paula a Vina v jedničce!   Přijde mi, že s jedničkou   si nebyli jistí, bylo to   takové ošlapávání kolem   kaše, teprve teď se to   rozjíždí.
Warrior7
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.1.2010
No co napsat. Pro mě osobně   byl tento film jedno velké   zklamání. Jednička byla   parádní, ale dvojka za ní   už poněkud pokulhává.   Když Vin Diesel odmítl hrát   v pokračování, už to   víceméně naznačovalo, kam   se tenhle film bude řadit.   Sice k vidění spousta   krásných žen a aut, ale to   je asi tak všechno. Příběh   naprosto jednoduchý a   nezáživný, úvodní   honička mi z hlediska   zpracování připadala   úplně nudná. Hold ne   každé pokračování se   vydaří. Musím říct, že   pro mě je to pouze Bčko.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.11.2009
Dvojka vychází ze   zavedenejch principů   jedničky, což je rozhodně   dobře, když to fungovalo   poprvý, proč ne zase,   žejo.Proto si aj tady   užijeme skvelých bouráků,   šílený jízdy, několika   překvapení, spousty   pjeknejch bab a solidní   zápletky.Jediný co mi tady   fakt hoodně chybělo je   původní partička z   jedničky – kromě policajta   O’Connera tu nejni ani   jedinej, což je obrovská   škoda.Obzvláště Vin Diesel   tady opravdu chybí.Jasně,   novej Brianův parťák je   dobrá postava, ale Doma   nenahradí.Jinak opjet moc   pjekný.Eva Mendes taky nejni   k zahození:-)
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Rychle a zběsile 2
Druhé pokračování   úspěšného akčního filmu,   se docela povedlo, sice to   nemělo na jedničku, ale akce   a rychlá auta nechyběla. Jen   mi tam celkem vadil Cole   Hauser, který je totálně   odporný. Ale jinak dvojka   byla celkem v pohodě.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.8.2009
Sice nevím, proč má ten   film zrovna takový název,   když s jedničkou má   společné jenom ty auta, ale   budiž.
Faktem ovšem   je, že herecké obsazení mě   velmi potěšilo.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.8.2009
Singleton se sice vrh na   pokračování hitu bez Vina   Diesela což je na filmu znát   a nahradil jej Tyresem což   není až tak špatné, ale   celkově jsem čekal více a   Walker to vše nezachránil .   Mě se hlavně líbily   honičky natuněných aut což   je asi málo, ale i tak jsem   dal vyšší hodnocení .
lidri10
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.7.2009
Rychle a zběsile 2
Ještě silnější a   vymazlenější auta, ještě   napínavější a akčěnjší   děj, to je Rychle a Zběsile   2! Hodně povedený
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.7.2009
Zaostáva nad prvním   filmem,no to neznamená,že   dvojka je špatná jenom,že   je horší.Na začátku   múžete videt celkem   zajimavou závodní   bitvu,která je asi tak s   púlky udělána CGI.Paul   Walker zústal,Vin Diesel   odešel,no nahradil ho   černošský Tyrese Gibson(ten   voják z Transformers).
Amthauer
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.1.2009
Oproti dvojce všeho méně -   příběh jednodušší,   akčních scén méně, ne už   tak konzistentní, no a Diesel   očividně chybí. Přesto se   na tu uvolněnou akci dá   dívat.
MARi0
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.9.2008
Rychle a zběsile 2
Jasně že jsem nečekal   žádný extra příběh, ale   tohle? Aspoň trochu děje do   filmu snad zakomponavat mohli,   ne? A co se týče závodů,   taky nic moc, čekal jsem   víc... Nebudu jenom   kritizovat - třeba ta   závěrečná honička, ta se   mi teda dost líbila:-) A taky   Eva Mendes jako Monica,   zvlášť jak se opalovala v   těch bílých plavečkách,   och... A těch spousty   dalších přenádherných   koček, slint (jen jsem se   trošičku zasnil, musím   rychle vzpomenout na ty   strašně umělé charaktery   postav abych náhodou ještě   kvůli ženskejm nezvýšil   hodnocení...).
killy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.9.2008
Kvalitní a napínavý   příběh, skvěle zahraný s   průměrným hereckym   obsazením filmu. Slušná   muzika, excelentně natuněná   auta.
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.8.2008
Krasna auta, krasne zeny,   dobre sceny. Jen Vin Diesel   jim tam tak nejak chybi. ALe   co se da delat. Auta jsou auta   a kdo ho ridi.?. skveli   ridici, takze nevadi... ze si   udelal Vin dovolenou
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.3.2008
V tomhle dílu mi utkvělo v   paměti opalující Eva Mendes   a scéna z vrtulníku jak auta   vyjíždějí z garáží jako   utíkající mravenci z   hořícího   mraveniště.Honičky jsou   natočeny docela slušně i   když více za pomoci   vizuálních efektů.
leva2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.1.2008
Upřímně, čekal jsem, že   to bude horší. Nicméně   tím nechci říct, že to   nebylo hrozné. :) Ale   vážně, čekat u podobně   laděných filmů nějaký   děj, když je nad slunce   jasnější, že tam jde jen o   akci a krásná auta, to by   bylo ode mne moc naivní.
Cash89
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.1.2008
Tenhle film nemá ani zdaleka   tak dobrej děj a filmový   provedení jako   jednička.Jediný co je na tom   filmu dobrý jsou auta a Eva   Mendes,řekl bych že Rychle a   zběsile2 je taková pohádka   pro lidi který chtěj takový   supr auta, ale nikdy je mít   nebudou.
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.11.2007
Podprůměrné pokračování   průměrného filmu. Walker je   ještě trapnější než v   jedničce a všichni   zúčastnění se tváří   hodně drsně. Ale je to   spíše směšné.
jirka72
Hodnocení:
Přidáno: 7.10.2007
Mě se ten film líbil   velice,myslím,že kvalit   jedničky určitě   dosahuje,naopak,osobně se mi   líbil víc.Dobrá   odpočinková podívaná,těch   rozbitejch policejních   bouráků bylo někdy až   přespříliš,ale o tom to   je...
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.5.2007
Stále ještě celkem slušný   akční film u kterého se   budete bavit a dá se u něj   relaxovat, nicméně kvalit   prvního dílu zdaleka   nedosahuje. Na druhou stranu   pokud se vám jednička   líbila, dvojka Vás určitě   neurazí, i když prostě už   trochu chybí ta rychlost a   zběsilost.
O.Roy
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 21.11.2005
ZA Skylina...
fifoml
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.2.2005
Jednicka je jednicka ale na   tohle se da taky koukat. Uz to   neni az tak "rychly"   film ale to stejne supr.
Verik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.2.2005
Jedeme závody
Celkem dobrý film o autech.I   kyž první díl se mi líbil   víc,ale ani druhý díl není   tak špatný.:-/
kavka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.8.2004
Je to vynikající   odpočinkový film pro celou   rodinu, rychlá auta a trocha   akce, prostě relax.
power
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2004
Supr
Tenhle film je moc dobrej auta   sou supr škoda že je beze   Vin Diesla ale jinak je skoro   dokonalý.
abbabobo
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.11.2003
BOMBA !!! na druhou?...
...ANO! Jeste lepsi nez   jednicka a ptate se proc ji   nedam 10 z 10, to nejde,   takovy film asi neexistuje.   Ale o to tu nejde, jeste lepsi   auta a krasne holky. Super   film i dej. Vydel jsem tento   film 4x!!!
Vídžej
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2003
Už to má i děj.
Konečně má tenhle film   trošku dějovosti.Oproti   jedničce má dvojka aspoň   trochu děje. Pokračuje   samozřejmě přehlídka   naleštěnejch fár a   krásnejch holek, ale ještě   pořád to není ono. Musím   ale uznat že ani 1. ani 2.   díl mě prostě nenadchli   jičím jiným než těma   autama a honičkama ale za to   jsem z nich byl fakt dost   vedle ty tam jsou prstě   perfektní. Skvělá je tu i   kamera. Záběry na řadící   páku a pedály sou precizní.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih34913minih34913Nesnesitelná krutost (2003) 
Intolerable Cruelty n
minih106640minih10664013 Eerie (2013) 
13 Eerie n
minih20277minih20277Špinavá dohoda (1986) 
Raw Deal n
minih144392minih144392Goldstone (2016) 
Goldstone n
minih161973minih161973La Llorona: Prokletá žena (2019) 
The Curse of La Llorona n
minih43759minih43759San Antonio (2004) 
San-Antonio n
minih40359minih40359Pouta války (2004) 
Taegukgi hwinalrimyeo n
minih8037minih8037Halloween 2 (1981) 
Halloween II n
minih143554minih143554Naprostí cizinci (2016) 
Perfetti sconosciuti n
minih155391minih155391Ztracen v džungli (2017) 
Jungle n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Fast X: Part II (2025)

 Fast X: Part II (2025)
Fast X: Part II n
 
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis Leterrier

(pokračování)

Rychle a zběsile 10 (2023)

 Rychle a zběsile 10 (2023)
Rychle a zběsile 10 n
Fast X
Žánr: akční / krimi / mysteriózní / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis Leterrier

(pokračování)

Rychle a zběsile 9 (2021)

 Rychle a zběsile 9 (2021)
Rychle a zběsile 9 n
Fast & Furious 9
Žánr: akční / dobrodružný / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019)

 Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019)
Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw n
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
Žánr: akční / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: David Leitch

(pokračování)

Rychle a zběsile 8 (2017)

 Rychle a zběsile 8 (2017)
Rychle a zběsile 8 n
Fast 8
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké / Francie / Kanada / Japonsko
Režie: F. Gary Gray

(pokračování)

Rychle a zběsile 7 (2015)

 Rychle a zběsile 7 (2015)
Rychle a zběsile 7 n
Fast & Furious 7
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Wan

(pokračování)

Rychle a zběsile 6 (2013) [2k digital]

 Rychle a zběsile 6 (2013) [2k digital]
Rychle a zběsile 6 n
Fast & Furious 6
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké / Japonsko
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Rychle a zběsile 5 (2011)

 Rychle a zběsile 5 (2011)
Rychle a zběsile 5 n
Fast Five
Žánr: akční / thriller / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Rychlí a zběsilí (2009)

 Rychlí a zběsilí (2009)
Rychlí a zběsilí n
Fast & Furious
Žánr: akční / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Los Bandoleros (2009)

 Los Bandoleros (2009)
Los Bandoleros n
 
Žánr: akční / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Vin Diesel

(spin-off)

Rychle a zběsile: Tokijská jízda (2006)

 Rychle a zběsile: Tokijská jízda (2006)
Rychle a zběsile: Tokijská jízda n
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Turbo Charged Prelude to 2 Fast 2 Furious (2003) [Video]

 Turbo Charged Prelude to 2 Fast 2 Furious (2003) [Video]
Turbo Charged Prelude to 2 Fast 2 Furious n
 
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Philip G. Atwell

(spin-off)

Rychle a zběsile (2001)

 Rychle a zběsile (2001)
Rychle a zběsile n
The Fast and the Furious
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Rob Cohen

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190546
Osobností: 697838
Fotografií: 763966
Plakátů: 376540
Obsahů a biografií: 178275

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10