Duben
ohodnotit

Růžový panter

The Pink Panther

Další název:
Der rosarote Panther
Rok:
2006
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
2.3.2006
„Ztratil se diamant Růžový panter... - A nejzmatenější detektiv na světě se ho snaží najít.“

Komentáře k filmu Růžový panter

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 47
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.11.2010
Srovnání s P. Sellersem se   nedá vyhnout, a v tomto   směru S. Martin prohrává na   celé čáře. Divím se J.   Stathamovi, že v tom hrál;   jedinou ozdobou filmu je B.   Knowles. Celé je to už   úplně jinde než sice taky   dost jetá, ale přece jen   "klasika".
jarda53
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.8.2010
V americkém podání   Růžového pantera nejde   jenom o to , že mi herec   Martin nesedí ale, že jde o   bramboračku s houbami, takže   houbovačkou, a ta není pro   mě stravitelná..
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.3.2015
Tak mne osobně nejvíce braly   mluvené fóry, tedy přeřeky   páně Clouseaovy. Vizuálně   taky dobré, já jen pana   Martina jaksi nemusím, aniž   vím proč. Překvapila   účast pan Rena a Beoncé.   Rozhodně je to zdařilý   „poloremake“, ale musíme   si přiznat, že pan Sellers   to prostě nebyl.   201503098437/8856
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.10.2009
The Pink Panther
Tomuhle filmu chybí snad   úplně všechno. Ač mám   Steva Martina ráda, jako   Clouseau mě moc   nepřesvědčuje, oproti tomu   Jean Reno zde nemá chybu.   Nebudu popírat, že ve filmu   je několik vtipných scének,   ale bohužel nejsem fanda   tohoto hloupého humoru, nebo   alespo%ň v tomto podání.   Shawn Levy je vynikající   režisér, a v jeho tvorbě   nacházím několik   oblíbených filmů, ale tento   film byl dle mého zbytečené   točit obzvláště když   Růžový panter se dočkal   mnoha filmů, kterým tento   snímek nesahá ani po   kotníky.
M.A.G.
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.6.2011
Sorry,ale já toho Steva   Martina prostě nesnesu.Kdyby   tu roli dali někomu   jinému,tak je ten film   možná o něčem   jiném.Ještě že tu hraje   aspoň J.Reno.
Agostino
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.2.2009
Oproti starým častiam   Ružového pantera v ktorých   hral Peter Sellers je to   absolútny vrak. To mi ho   stačilo vidieť len raz a už   som mal dosť.
Lienocka22
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.1.2009
No tak v prvom rade tam   nemuseli hodit Stevea Martina   a jeho priblbly americky   face,ale dajme tomu :) Je tam   zopar scen, kde sa celkom   zasmejete, ale scena, kde   Clouseau ochutna prvykrat v   zivote hamburger a uplne sa   nad nim rozplyva, tak to bol   otras :D Viete si predstavit   praveho francuza, ktory je   nadseny z uboheho americkeho   fast foodu? Ja nie :) Ale   napriek tomu to stoji aspon za   male vzhliadnutie ;)
volam.sa.pistik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.5.2013
Ženská je ako artičok
Dvojka bola asi lepšia,   pretože tu to malo akoby viac   nudných, trápnych a   hluchých miest, ale zasa ma   dostal fantastický koniec,   jednoducho úžasné   vyvrcholenie. Reno s tou   kamenou tvárou bol   fantastický. Mám výhodu,   že originál som videl dávno   a nijak ma jednoducho   nepobral, takže je to výhoda   pristupovať k tomuto snímku   bez ťažkých predsudkov.   Očividne aj tvorcovia   pracovali zrejme s nadsázkou   a nebrali sa až tak vážne.   Takže nakoniec vznikla dobrá   pohodovka. Plus bonus pekelný   nástup tajného Bonda
Chrustyn
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.5.2009
Naprosto trapná, infantilní   a hlavně nevtipná komedie,   která rozesměje jen děti do   12 let a důchodce od 60 let.   Steve Martin je tak dementní   až je trapný a jakýkoliv   náznak vtipné situace nebo   gagu vyšumí rychleji než se   stačí objevit.
superfilmar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.2.2012
Růžový remake
Růžový panter 2006 je sice   remakem, který se originálu   nikdy nebude rovnat, ale   musím říct, že mě osobně   překvapil velmi A funguje   jako samotný film bezvadně.  
Steve Martin je jako   nový Clouseau geniální a   jako nástupce Petera Sellerse   výborný. Skvěle mu   sekunduje Jean Reno jako   francouzská obdoba Kata.
Je tu spoustu vydařených   vtipů, smál jsem se od   začátku o konce, skvěle a   upřímně. Jedna z   nejlepších bláznivých   komedií všech dob. No, a   Clouseauovy přežblepty jsou   také výborné a scény s   parkováním nezapomenutelné.   Bravurních scén by se tu ale   našlo mnohem víc, film jich   má v sobě fakt dost. 75%.
Mlapiska
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Když dva dělají totéž...
Když jsem se dozvěděla, že   je natočen remake Růžového   pantera, tak jsem se dost   vyděsila. A snad ze   zvědavosti si řekla, že   tohle vidět musím. No,   příště si radši řeknu,   že nemusím vidět všechno   :-).
Řada scén byla   až příliš přehnaná   (skoro všechny), marně   přemýšlím, proč sem   pletli zhybridovaného Jamese   Bonda?? A co je nejhorší –   ano, Jacques Clouseau v   podání Petera Sellerse byl   jen jeden. V podání   nevtipného Steva Martina se   tato kultovní postavička   změnila v dementního   trapáka s úděsným   slovníkem – v originále to   byl jen zajímavý přízvuk a   pár specifických slov, což   bylo vtipné, ale nový   Clouseau komolí skoro   všechny slova.
Ať se   člověk snaží jak chce, tak   tady se srovnávání prostě   nevyhne. Nahradit Petera   Sellerse v této roli je   naprosto nemožné – o tom   nás už přesvědčili   Roberto Benigni i Alan Arkin.   Steve Martin se umění Petra   Sellerse nemůže rovnat už   vůbec a v žádném   případě mu není   důstojným nástupcem. Z   legendárního inspektora   udělal pouze vlastní ubohou   karikaturu, která z kouzla   původního představitele   nemá ani ťuk. To samé   platí i o Klinovy, Lomův   Dreyfuss byl taky jen   jeden.
Patřím k   velkým příznivcům   původní série, a i když   jsem se zde párkrát   zasmála, tak to považuju za   nehorázné sprdolení   legendárního díla. Když se   evropský nápad snaží   natočit Američani, tak to   většinou dopadne podle   očekávání dost uboze.
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.8.2009
Original je original...
Americke prznenie europskeho   zlateho filmoveho fondu   pokracuje v podobe remaku   slavnej komedie.Musim vsak   uznat,ze az taka tragedia to   nebola,a aj ked Steve Martin   kvality originalu nedosahuje   ani nahodou natocil film,ktory   aspon nikoho   neurazi.Vyslovujem udiv,ze   vedlajsie ulohy prijali   europske esa typu   Reno+Statham.A prdelata   maloprska Beyonce filmu tiez   nejak vyrazne neuskodila.Film   doporucujem s vyhradami.
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.8.2010
Růžový panter
Dost slušná komedie, která   nabídne dostatek srandovních   scének a trefných scének,   což znamená, že je o   zábavu dobře postaráno.   Myslím si, že ani komolení   slov v podání hlavního   hrdiny tady nebylo na škodu.   A je samozřejmostí, že   takové velké množství   komických situací nemůže   být stejné kvalitativní   třídy. Děj je docela   předvídatelný a ničím   výrazným nepřekvapí. A   nakonec film skončil přesně   tak, jak jsem si to   představoval.
Snura
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.9.2007
Uf,uf, když jsem si četl   recenze a ohlasy, tak jsem   nevěřil, že to může být   až tak moc špatné. Ale   bylo. A vůbec mi to   nepřipadalo vtipné. Bylo to   až příliš křečovité   snahou dělat srandu za   každou cenu, jenže právě   tím se to stalo naprosto   nepřirozené a nudné.
red.mann
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.11.2019
Remake byl na jedné straně   vtipný a příběh byl   částečně originální,   Steve Martin se hodně   snažil, ale na straně druhé   to evidentně nestačilo a   úrovně původního filmu to   zdaleka nedosáhlo. Přesto se   člověk kolikrát dobře   zasměje a pobaví.
Xpojntman
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.8.2021
No po britském originále s   anglickým humorem jsem čekal   čekal americkou crazy akci,   ale dostal jsem jen evropskou   nudu.
Tom_Hardy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.4.2007
I kdybych neznal předlohu,   tak to   <b>není</b>   povedená komedie. Sice má   (co se režie týče) celkem   tempo, ale jednotlivé skeče   se dělí na povedené (těch   je pár), ucházející (těch   je více) a nevtipné (těch   je nejvíc), přičemž to   jako celek postrádá určitý   tvar (takový   nicneříkající mišmaš).   Slabší variace Johnnyho   Englishe, nic víc, nic míň.   Ale klobouk dolů před tím,   že to aspoň není úplný   trapas (jde o boj s mocným   protivníkem), jenom je to   dost často nuda... navíc,   kdo viděl trailer, tak viděl   to nejlepší z filmu...
Pixel116
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.8.2010
Přijatelná komedie na večer   k popcornu,ale mě zvlášť   nezaujala pro její lehce   trapný anglický humor!
Ostrovan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.10.2011
Již v Allo allo jsem vždy   dokázal ocenit hlášky   strážníka Creptreeho, proto   i zde jsou v mém podání   smíchem oceňovány hlášky   inspektora Clouseaua. Myslím,   že film ani neaspiruje na   víc, než 6/10 a ty si taky   zaslouží!
Jarda.ftr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.8.2010
S.Martin byl vždy jen trapný   ubožák s neskutečně   příšerným výkonem a   natočit Růžového pantera s   ním je tou nejhrubší   urážkou P. Sellerse!
fred.appl
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.5.2009
Sellers byl jen jeden a hrát   Clouseaua po něm je úkol k   nezvládnutí i pro hereckého   supergénia. A Steve Martin   takovým supergéniem není -   přinejmenším tentokrát.   Pro mne koneckonců i Klinovi   (stejně jako pak Cleesovi) do   Herberta Loma taky ledasco   chybí (mimochodem: jejich   šéfinspektor se tuším   jmenuje Charles LaRousse   Dreyfus - s dvěmi   "s" se píše herec   Richard Dreyfuss).
Ale   za strženou hvězdičku za   Loma přidám na tři jednu za   Rena). ;)přidám
Out-Of-Way
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.1.2010
merde, merde, merde, merde   .... merde ! (francouzsky   "merde" - česky   "ho..o")

Steve Martin je smrdutá   opoce - jak si může taková   nula dovolit prznit něco tak   ...
ale proč se budu   rozčilovat, je to totální   ubohost, trapná napodobenina   toho co dokázal MISTR
Peter Sellers.
dandysek
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.6.2007
tak tohle se se sellersem   nedá srovnávat! clouseau v   podání stevea martina je   ubohý. ani postava komisaře   dreyfuse není dobrá - obě   postavy jsou v původním   obsazení prostě   nenapodobitelné. na sellerse   se stačí jen podívat,   nemusí nic říkat - i když   jeho hlášky dabované   stanislavem fišerem jsou to   nejlegračnější, stačí,   když přimhouří oči nebo   se významně podívá, a vy   se válíte smíchy...   prostě, když se chcete   doopravdy pobavit, raději si   pusťte sellerse!
johnny-rk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.8.2008
Drivejsi Ruzove pantery jsem   nevidel, takze nemohu   posoudit. Steve Martin ale   podal opravdu dobry vykon,   stejne jako jeho hlidajici   Jean Reno. Beyonce jen   podtrhla jejich vykony svou   krasou
orlro
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.2.2009
Chudák Peter Sellers, ten se   musí obracet v hrobě...   Rádoby vtipy nefungují, jsou   trapné, občas nechutné, to   všechno by se ve starém   Panterovi nemohlo stát...
Kmotr95
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.1.2009
Tak tohle je film za   trest!!!!!!!!!
Uplná   blbost, která nebyla vůbec k   smíchu.
BLBOST!!
BLBOST!!
BLBOST!!
matej69
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.8.2010
Snažili se, aby byl Martin   vtipnější, než Sellers,   ale nepovedlo se... Martin je   dobrej komik, ale, když   Sellers sem tam prohodí   nějaký to popletený slovo,   tak Martin musí plíst   každý slovo, to je   trapný...
meduska
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.3.2011
9/10
Toto je skvělá odpočinková   střeštěná komedie, u   které se vždycky nasměju.   Navíc náš český dabing   hlavního hrdiny je úžasný.
michal33
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.2.2008
Bohužel pouhá americká   okopírovaná slátanina,na   Petera Sellerse a jeho   Růžového pantera tento film   nemá ani náhodou.Celkový   dojem z filmu zachraňuje   Steve Martin v hlavní   roli,ale to je dost málo...
Steve997
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.8.2010
Nebyla to zas taková   tragédie jak se zdálo na   začátku filmu. Moje dojmy   jsou takové napůl, to jak   mluvil popleteně bylo někdy   docela zábavné, ale občas   zase dost trapné. Tak ve   druhé půlce jsem se už   docela nasmál, ale celkově   to bylo pořád takové   nemastné neslané. Prostě   když se řekne růžový   panter, vybaví se mi   jednoznačně Peter Sellers.
MaKy92z
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.2.2010
"PRVOTRIEDNA   PRKOTINA", Asi takto by   som pomenoval tento tuhý   odvar filmu "RUŽOVÝ   PANTER". Už samotné   účinkovanie Stevena Martina   mi tu nesmierne vadí. Jeho   dosadenie do tejto komédie   nebolo práve najlepšou   voľbou. Pôsobil tu totiž   príliš nudné a navyše aj   dosť úboho.
Henry2222
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.11.2008
Možná že jsem   sentimentální, ale těžko   může někdo nahradit Petera   Sellerse.
Tím ale   nemám na mysli jen herecký   projev, ale hlavně   dialogy,které z pantera v   podání Sellerse udělali   podle mě nesmrtelného.Proto   taky dávám této náhražce   jen 6 i když
se Steve   Martin snažil, tak to přeci   nebylo ono.Podle mně mu   spíš sedí role jako ve   filmu
Hlava rodiny.
Honey0105
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.10.2010
Samozřejmě šlo o docela   naivní snímek, ale to byl   záměr a musím se přiznat,   že jsem se smála pořád a   doteď si tento film   pouštím, když se potřebuju   rozveselit. Některé scény   jsou už trošku moc trapné,   ale mnohé mám opravdu ráda.   Jen mi zde přišlo trošku m   imo mísu svádění Xanii.   Ale Steve Martin zahrál svou   roli dokonale.
Markst
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.10.2008
Starší růžový pantery   jsem neviděl,ale musím uznat   že tenhle díl fakt špatnej   není, taková klasická   ujetá komedie.
ricky4
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Neviděl jsem původní film   Růžový panter, takže   nemohu porovnat stejný   námět s odstupem doby. Ale   mohu porovnat 1. i 2. díl se   Stevem Martinem- jednička je   lepší a originálnější   než dvojka. Tak už to ale   obvykle bývá... Na rovinu   musím říct, že děj filmu   je dost jednoduchý a celá   zápletka je vcelku dost   lehká, kdyby divákům byly   ukázány některé záběry,   které viděli jen herci,   myslím si, že by každý   záhadu rozlouskl. Scénář   nechci komentovat, předlohu   neznám. Faktem je, že jsem   se u filmu celkem bavil   (místy). Pochopitelně, že   ne každý vtípek,   dvojsmyslná narážka, či   humorná grimasa si   zasloužili můj smích, řekl   bych ale, že i těch 40%   procent stačilo k   příjemnému večeru. Zasmál   jsem se. Velkým plusem filmu   je Jean Reno, který je jako   téměř vždy skvělý. Děj   40%, humor 70%, takže skoro   60%
JohnCoffey
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.5.2009
Tak když jsem tento film   viděl poprvé, moc mě   rozesmál. Napodruhý už to   taková sranda nebyla, přesto   ale souhlasím s tím, že to   je lepší než původní   verze - je tam více humoru as   celkově je takové   živější...
jarapara
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.4.2011
Střeštěná komedie   Růžový panter je k   popukání. Američani ji   natočili opravdu dobře. Jak   už bylo napsáno níž,   český dabing hlavního   hrdiny Clouseua je   nadstandartní.
Sygi5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.8.2008
Nevím,ale ty starší verze s   Peterem Sellersem byly možná   lepší,ale tot je neméně   vtipné.Jean Reno bez vousů   vypadal cool.
JaPa
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.11.2007
Další Růžový panter?,   super, ale jen do doby než   sem viděl ten film. Jean Reno   si film do rámečku asi   nedá, i když je to pan herec   tak tady ze sebe dělal jen   šaška, což mi k němu moc   nejde.
Laila
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.1.2010
fakt dobra a nenasilna   komedie,hlavni postava jakozto   trouba nejvetsiho kalibru je   super,film se mi moc libil a   moc me pobavil
Fugas16
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.7.2008
GOOD
Dobře propracované novodobé   zpracování Růžové pantera   a navíc v něm hraje taková   sexy kočka jako je Beyoncé   knowles. Doporučuju
jones1240
Hodnocení:
Přidáno: 28.5.2011
tráparná
Tak tohle je pěkně trapnej   film jakoby se chtěli autoři   vysmát starším dílum s   peter sellers které byly   hodne kvalitní ale tohle   další debilní komedie plná   pitvoření a trapnejch vtipů   3/10
SPECNAS
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Steve Martin se strašně   snaží napodobit Sellerse,   ale moc mu to nejde spíš   měl být svůj i se mi zdá   že Jean Reno vypadá ve filmu   nějak divně.Příběh mi   příjde trochu ujetý, kdo   kdy viděl aby se hrálo   semifinále MS ve fotbale   Francie proti Číně? Také   se mi nelíbilo jak je film   využit k řadě   reklam.Strašná nuda, zasmál   jsem se jen dvakrát.
sniki88
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.10.2008
komedia ako sa patri velmi som   sa na tom nasmial jednoduco   nic viac k tomu nepoviem iba   pecka treba vidiet
Charlii
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.8.2010
Myslím, že záměrem bylo   natočit film, který má   takový ten trapný humor,   který ale u diváku vyvolá   úsměv na tváři.   Samozřejmě, některé scény   byly opravdu trapné, ale na   scénu, kdy se Steve Martin   setkává s tajným angetem   006 v kasinu, a že k jeho   dokonalosti mu chybí číslo,   je opravdu povedený. A nebo,   že přichází slečna,   která je navoněná parfémem   kanál č.5. Ale asi když si   to teď člověk čte, řiká   si, bože, to je tak   trapný...ale jak se řiká,   co člověk nezažije(v tomto   případě neuvidí),   nepochopí.
mathew21530
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.5.2009
Super!!!
Tento film je výborný a aj   ma pobavil. Steve Martin ako   hlavná postava je   vynikajúcá voĽba! Rúžový   panter - jeden z mojich naj   filmov.
silverkey
Hodnocení:
Přidáno: 8.4.2007
V tomto filmu jsou dost dobrý   gagy,ale originál verze s   Peterem Sellersem je o hodně   lepší.Bylo dost přehnané   jak se Steve Martin   přebreptával skoro pořád.V   originále sem tam,ale když   se Sellers přebreptl tak to   stálo za to,.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih25970minih25970Štyridsaťštyri (1957) 
Štyridsaťštyri n
minih43479minih43479Vládce prokletých přání (1997) 
Wishmaster n
minih41249minih41249Peklo začíná na zemi (2004) 
Hipnos n
minih124835minih124835Pod zemí (2014) [2k digital] 
As Above, So Below n
minih129957minih129957Jak se chovati? (1960) 
Jak se chovati? n
minih68619minih68619Noc v internáte (1966) [TV inscenace] 
Noc v internáte n
minih15062minih15062Osada Havranů (1977) 
Osada Havranů n
minih177956minih177956La frusta e il corpo (1963) 
La frusta e il corpo n
minih94356minih94356Chladné srdce (1996) [TV inscenace] 
Chladné srdce n
minih7673minih7673Flashdance (1983) 
Flashdance n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Růžový panter 2 (2009)

 Růžový panter 2 (2009)
Růžový panter 2 n
Pink Panther 2
Žánr: detektivní / komedie / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: Harald Zwart

(pokračování)

TV Program

ČT1 - A na tu kytaru už nesáhneš (19...

09:45 - 10:10

3 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Planeta pokladů

09:25 - 10:15

23 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

09:40 - 10:55

8 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Prima - Polda (2016) [TV seriál]

09:20 - 10:30

28 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10