reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Rusalka

Žánr:
Rok:
1962
Délka:
115 minut
Premiéra v ČR:
31.5.1963

Celkové hodnocení filmu Rusalka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.9.2008
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.2.2012
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.12.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.2.2012
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.1.2014
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2009
Radek.Hanuš
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.4.2012
Mahony122
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.3.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49224minih49224Prokletý ostrov (2010) 
Shutter Island n
minih54825minih54825Sirotek (2009) 
Orphan n
minih15206minih15206Otec Kondelík a ženich Vejvara (1937) 
n
minih21181minih21181Tonoucí se stébla chytá (1967) 
Le petit baigneur n
minih56915minih56915Česko Slovenská SuperStar (2009) [TV pořad] 
Česko Slovenská SuperStar n
minih56470minih56470The Littlest Rebel (1935) 
The Littlest Rebel n
minih17659minih17659Rača, láska moja (1977) 
Rača - Rača n
minih8546minih8546Hoří, má panenko! (1967) 
Hoří, má panenko! n
minih18703minih18703Severní hvězda (1943) 
North Star, The n
minih24524minih24524Svatba bez prstýnku (1971) 
Svatba bez prstýnku n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81 %
8   - jarda53
8   - clara.bow
8   - green-tea
7   - REKBRIT
7   - melakara
8   - Kycky
9   - biokys
8   - tvo
10 - Radek.Hanu
8   - Mahony122
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139601
Osobností: 599605
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.294/0.274