reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ruka

The Hand

Další název:
Die Hand
Žánr:
Rok:
1981
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu Ruka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.1% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.4.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.9.2009
Out-Of-Way
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2010
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.9.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.8.2009
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.5.2011
shadowdark
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.1.2016
mishka.3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.7.2010
magnnet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.1.2011
hell99
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.1.2014
sumidej
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.12.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih35341minih35341Bláznivý šaman (2001) 
Mr. Bones n
minih26759minih26759Hříšní lidé města pražského (1968) [TV seriál] 
Hříšní lidé města pražského n
minih57291minih57291Zdrojový kód (2011) 
Source Code n
minih111407minih111407Červená zima (2011) [TV film] 
Hiver rouge n
minih28508minih28508Smradi (2002) 
n
minih49379minih49379Až uslyšíš zvony (1969) 
Kad čuješ zvona n
minih2383minih23834% muž v akci (1994) 
Der Bewegte Mann n
minih29865minih29865Babí léto (2001) 
Babí léto n
minih43272minih43272Organizace Alfa: Hádův faktor (2006) [TV film] 
Covert One: The Hades Factor n
minih56490minih56490Dr. Cyclops (1940) 
Dr. Cyclops n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.1 %
6   - curil
6   - R.RICKIE
6   - Out-Of-Way
8   - Zimmy871
8   - oulisna
7   - fidelio
7   - shadowdark
8   - mishka.3
7   - magnnet
5   - hell99
8   - sumidej

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

28 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

128 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.473/0.453