Rudá křídla (2002)

Rudá křídla (Red Wings)
100 %
 
 

Red Wings

    Žánr: sportovní
    Země: Spojené státy americké
Tento film mapuje cestu Detroitu Red wings za zatím posledním Stanley cupem v historii. Sezona 2001/2002. Uspěch týmu kterému se nevěřilo protože byl moc starý a neměl stačit mladším protivníkům. Ale zkušenosti, vhodné posílení kádru, dravé mládí, obětování se pro úspěch postavila všechny prognozy na hlavu.
Mezi největší hvězdy týmu patřily kapitán Steve Yzerman, ostrostřelec Brendan Shanahan, držitel Norris trophy Nicklas Lidström, Chris Chelios, nové posily Brett Hull, Dominik Hašek, Luc Robittaile. K tomu se přidalo i dravé mládí jako Pavel Dacjuk nebo Jiří Fischer. To vše vedené legendárním bručounem ale jedním z nejlepších trenérů v historii NHL Scotty Bowmanem.
Podívejte se na strhující nejzajímavější momenty ze zápasů ve kterých Detroit postupně vyřadil: Vancouver Canucks, St. Louis Blues, věčného rivala Colorado Avalanche a nakonec překvapení celé sezony Carolina Hurricanes. Mimo jiné se dozvíte názory hráčů, trenéra, fanoušků. Nahlídnete i do zákulisí týmů. Podívejte se na Rudá křídla: Triumf Dominika Haška.  Autor: Rocky4

účinkuje:
Dominik Hašek
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.