Jeden svět
ohodnotit

RRRrrrr!!!

Žánr:
Země:
Rok:
2003
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
23.9.2004
„Prrrehistorická komedie od režiséra filmu Asterix a Obelix.“

Komentáře k filmu RRRrrrr!!!

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 49
fraeric123
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.1.2022
Na první pohled Trapný film   ale pod skořápkou docela   humoristické podání doby   kamenné. Za mě 9/10 už jen   že si s tím filmem pohráli.
mikee007
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.2.2018
RRRRRRRRRRRRRRR
Můžete buď milovat, nebo   nenávidět.
Nic mezi   tím. Je to film napěchovaný   humornými situacemi, ale už   samotný děj svádí k   filozofickým otázkám typu,   "proč jako na to mám   vlastně koukat, vždyť je to   neuvěřitelná   ptákovina".
Ano,   je to ptákovina, ale pobaví.   A o to tvůrcům šlo.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.7.2017
Film přímo napěchovaný ať   už zjevnými či skrytými   vtípky, narážkami a odkazy.   Na druhou stranu to působí   možná trochu nekonzistentně   a někdy je toho až příliš   mnoho aby to divák pobral.   Ale já osobně mám rád   tento druh filmů a u tohoto   jsem se výtečně bavil.
Federer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.3.2016
Naprosto geniální,   nezapomenutelné hlášky,   super komedie.
Upřímně nechápu ta   slabá hodnocení, zřejmě ti   lidi nemají smysl pro   humor...
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.3.2015
Pokud už tedy srovnávat s   filmem „Rok jedna“, tak   tento u mne jednoznačně   vyhrál. Ke konci to sice   trochu ztrácí jak na tempu,   tak na vtipnosti, ale i tak   jsem se bavil natolik, že   mohu dát vyšší hodnocení.   201503138913/9433
volam.sa.pistik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.10.2014
Som kameň, be-el-ou-en-de
Priznám sa, nechytilo ma to   na poprvé, ale nedalo mi to a   je fakt niečo na tom, že   keď to pozriete ešte raz,   tak sa vám to zapáči viac,   hlavne preto, že mnoho vecí   a vychytávok si všimnete až   na druhý raz. Jasné, nie je   to najlepšia paródia na   svete a niektoré miesta sú   slabé, či dokonca hluché,   ale... V prvom rade obsadenie,   blonďák a kudrnatý boli   solídni magori, ale všetkým   kráľoval šéf s jeho   fenomenálnými kreáciami,   ale samozrejme ani ostatní   nezaostávali. Ďalej sa tu   objavilo pár perfektných   vychytávok (maskovanie jamy,   musela ho zabiť rastlina, či   medveď loví iba keď má   hlad "stačí?"),   ďalej pár krásnych   absurdít (šialený sen o   supermarkete, ďaleký kraj   kde padajú ľudia či   hviezdice a krabie klepetá) a   tiež pár prekrásnych   genialít (zapózuj, udrel si   hlavu a priam hral severskú   dilematickú drámu či   hamleta, alebo slovenský   prízvuk šamana, keď sa mu   ťažko prechádzalo na starú   reč). To bol vrchol formu a   pri ňom musím spomenúť a   vlastne vyzdvihnúť dokonalý   český dabing, ktorý si aj   prekrásne poradil s rôznymi   slovnými hračkami   ("šťastný lou aj   rybolou, ňech sa stoly   prehýýbajúú")
Omnibus
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.8.2013
Nahláškovaná kravinka. Já se bavil!
Jako rodiče mě to potěšilo   hned v úvodu: „A co děti,   byly hodné? Jo. Moc hodné.   Celý den se kamenovaly, jako   vždy.“ Navíc, po   pozorném zhlédnutí filmu   (doporučuji dělat si   poznámky), už vám nebude na   závěrečném vysvědčení   hrozit čtyřka z dějepisu od   vaší šavlozubé učitelky.   Pravěk budete mít v   malíčku. No nekupte to, jen   za půlku selete!

Navíc je to našlapané   spoustou odkazů na známé   filmy (dokonce i scéna   plukovníka Kurtze z   Apokalypsy se vešla).   Vlastně, co to tu plácám...   Tohle je přece naprosto   pitomý film, hrozně mastný   - a určitě má i pravši! A   ten hrozný Depardieu, i   ostatní máničky a tak. A   lapací jáma bez jámy, rybí   střevíčky a náskok s   erekcí na kamenné lože   (au!)... Jak se tomuhle vůbec   někdo může smát? To mi   prostě nejde do hlavy. A to   jsem si ji nedávno umyl!   Abych měl šanci u holek. A   jaké že se mi vlastně   líbí ženské? No ...   živé.
SvoKar
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.1.2012
Ještě že v tom nejsem sám.   Takovou stupiditu jsem dlouho   neviděl. Veškerý humor je   trapný, naprosto nesmyslné   promítnutí do   současnosti... Jednou z mála   jakžtakž vtipných věcí   jsou děcka s pastí, jinak...
lucymat
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.9.2011
Znělo to tak slibně -   sympatičtí francouzští   herci se poperou kvůli   šamponu. Jenže po prvních   vteřinách filmu vzalo   veškeré těšení za své a   já si jen říkala   "Gérarde, za co???"   Pokud se tu alespoň třikrát   za celý film zasmějete,   považujte to za úspěch.   Taková esence trapnosti a   nevědomosti, co si s filmem   počít dál, se u Francouzů   jen tak nevidí. To Meduska:   Já bych to snad ani tomu   desetiletýmu děcku   nepouštěla. A když, tak   pouze za trest.
261972
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.8.2011
Tak tahle prrrrehistorická   komedie mě fakt pobavila.   Nezapomenutelný hlášky a   úžasný a zábavný scény
TheTigg
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.7.2011
Když jsem byl malý   zbožňoval jsem tento film.   Viděl jsem to snad 10x, žral   jsem ty hlášky Začíná   noc! Drž hubu! a Kámen? Zde!   Tyhle hlášky zná a   používá skoro každý.
meduska
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.5.2011
Naprosto souhlasím s   uživatelkou Peykka. Toto   může být zábavné   nejspíš jen tak pro   desetiletá děcka, ta by se   nejspíš nasmála.
Peykka
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.5.2011
Nato, že jde o francouzskou   komedii, je to hodně slabý!!   Nuda, žádný pořádně   vtipný scény, spíše je to   celý směšný a trapný než   že by tomu člověk od srdce   zasmál!
Anilvap6
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2011
To je hovadina v dobrém slova   smyslu. U této komedie se   vždycky nasměju. Proto to   mosím ohodnotit deseti body   :D
Erkul
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 30.4.2011
Rád bych se filmu zastal, ale   je to to nejslabší, co jsem   viděl z francouzských   komédií. Křeče, škleby,   pitvoření, tohle mi   připomíná ztrátu   sebekontroly. Možná šlo   herům jen o honoráře a ne o   úspěšnost filmu u   náročnějších diváků.
terule
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.4.2011
Tento film mě vůbec   neoslovil. Nuda od začátku   až do konce. Postrádá vtip   i děj. Dobré hodnocení je   pro mě záhadou
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.1.2011
super ko_otina :-D jen   Depardieu mohl míti více   prostoru, je úžasný herec.   Zvířata byla nejlepší.   Kámen taky a jeho žena tomu   dodala korunu, byla opravdu   sexy :-D Pobavila jsem se,   mnohem více legrace než v   konkurentovi "Rok 1"
wena
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.10.2010
Schizofrenie
Tak jak tady spousty   komentářů dělí lidi   kteří to milují a kteří   to bytostně nenávidí i ve   mě to trochu hraje jako je to   o ničem ale zase ty hlášky   .A co teprve ty zvířata   kloním se spíše k tomu že   to pobaví ale taky na........
McFady
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.6.2010
Skvělá krávovina!
Po celej film samý dobrý   hlášky!! Nejlepší je ten   šéf!!!!!! RRR rrr!!! je moc   dobrej film!!!!!!!!!!!
Dejdik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.3.2010
9/10
Je to pravda každý má svůj   vkus. Já mám ten, že tento   film je neuvěřitelná sranda   po celý film. Nejlepší   hlášky ve filmu...dávám   9/10
Duri86
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.1.2010
kazdy ma jiny vkus..... me   tohle proste absolutne   nebavilo a musel jsem to   vypnout asi po pul hodine....   pro me hrozna blbost
Georgie2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.10.2009
Nedokážu definovat, jakému   typu lidí se tenhle film   líbí. Asi je to vždycky   buď anebo. Já patřím k   těm šťastnějším, kteří   se občas s kamarády baví   opakováním četných   hlášek a jedinečným   prehistorickým humorem -   tenhle film je prostě   Kameňák. Jste ve výhodě,   pokud jste už viděli Starsky   a Hutch (RRRrrr!!! je parodie   na parodii), ale není to   podmínka.
Voglick
Hodnocení:
Přidáno: 19.10.2009
Ukázka typického   chabatovského humoru.   Člověk od toho přece nesmí   očekávat hloubku Sofiiny   volby lidi:) Je to prostě   oddechovka, kde mají pré   samé gegy a ne samotný děj.   A podle mě se celkem povedla.   Btw Depardieu není Jean, ale   Gérarg ;)
AshT
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.9.2009
Prej na obalu napsáno   Rrrrrrr!!! Jean Gepardieu byl   tam asi dohromady 15 minut   jinak film byl o velkém prdu.
M.A.G.
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.9.2009
Sorry ...........
...........fakt sorry,ale   lituju toho,ze jsem dal na   rady kamarada a tento film   jsem si sehnal.
A jeste   vic lituju,ze jsem si ho   pustil.......a ceho lituju   uplne nejvic,ze jsem vydrzel   az do konce.

Hruza a des.


Jo a je to jenom   muj nazor.
Ale presto   sorry.
Hugin
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.8.2009
Absurdní úlet svým stylem   připomínající Monthy   Pythony, takže by filmu   spíše než komedie slušelo   pojmenování groteska.   Jednoduchý děj o   počátcích kriminality je   víceméně podkladem pro,   někdy vtipné a někdy   trapné skeče. Vtipnosti   ovšem, s přibývajícími   minutami, rapidně ubývá, to   je dáno postupně se   opakujícími scénami, které   již spíše nudí, zkrátka   všeho moc škodí. Jak to   tak u komedií bývá jedno   podívání stačí, na   podruhé by se už nebylo   čemu pousmát. Obsazení   Depardieua, který zřejmě   bere všechno co je mu   nabídnuto, je čistá   vypočítavost k nalákání   diváků, těch jeho pár   minut na plátně nestojí ani   za řeč. Až na pár   výjimek komedie moc nemusím,   ale tato nesmyslná stupidní   kravinka (jež oproti mnohým   byla jako nesmyslná stupidní   kravinka myšlena) je ve   srovnání např. s trilogií   Slunce, seno …(kde jedna   vtipná hláška ve třech   filmech je po čertech málo),   nebo všemožnými   „tenagerovskými“   komediemi, skvostné dílo,   které místy dokáže   pobavit, což se o většině   ostatních „taškařic“   říci nedá. Každá komedie   která u mě vyvolá, byť i   letmý, úsměv, si nějaké   body zaslouží.
LenC2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.8.2009
Jediné plus této bláznivé   komedie je Depardieu jako   náčelník špinovlasů jinak   by asi spousta lidí tento   film o boji o šampón mezi   prehistorickými kmeny ani   nevidělo . Je zde opravdu k   vidění hodně trapností ,   ale humor také nechybí .
BinLADIN
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Podle mně je to dost trapné   blbe atd. Co dál no traoárna   na celé čáře škoda   materialu i práce herců tak   konec
Agostino
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.6.2009
Totálne nezmyselná komédia   z praveku, sú tu absolútne   bláznivé scény ktoré sú   priam až neskutočné   prehnané, je tu plno hlodov   pri ktorých sa len treba   chytať za hlavu.
MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.6.2009
RRRrrrr!!!
Pro mě úplně vynikající   komedie. Trochu jiný druh   humoru, než na jaký jsme   normálně zvyklí, ale o to   lepší:-) Člověk musí být   v určitém rozpoložení, aby   ho film bavil, ale když se do   něj dostanete, nepřestanete   se smát. Vtip v tak absurdní   podobě, že to snad ani není   možné. Je tu Kámen? No   jasně, zase se někde   poflakuje s Kamenem...
netopir55
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.6.2009
Souboj mezi špinavovlasatími   a čistovlasatími kmenmi.Dej   se odehráva v starých   dobách,před 35 000   lety.Tvúrci vytvořili   zábavnou francouzkou   komedie,se spoustou skvělých   nápadú.
mildaaxe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.5.2009
Tohle je totální hovadina,   ale naprosto výborná   hovadina.Pravěk byl asi   docela sranda:-)Kmen samejch   Kamenů proti   Špinavovlascům, kerý vede   sám velkej Depardieu:-)Je to   fakt nehorázná   zábava.Nejradši mám scénu   kdy čekaji u bažiny až vrah   začne vraždit.Ten šéf   převlečenej za slepici...no   fakt hotovo:-)Dokonalá je   též dvojka Kamenů, co jdou   do kyjárny:-)Fakt super   haluz:-)Nechápu jak mohl   někdo vymyslet takhle   pochybný a přitom zcela   úžasný dialogy:-D
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.5.2009
Tak tenhle "film"   (tak se tomu snad ani nedá   řikat :) fakt nemá chybu.   Super hlášky, no prostě   děsná kravina :) Já mám   nejradši z celýho filmu   blonďáka, ten je hustej. Jo   a zkuste se na to někdy   koukat zhulený, to nejde   vydržet :)
romarikan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.1.2009
zivot primitivov.da sa na nom   vela nasmiat.ked sa clovek   zamysli aky su primitivny,ale   pre seba maly rozum maju..haha   lahka komedia pre deti
ValaMalDoran
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.1.2009
Fakt jsem byla asi ta   poslední na této planetě,   která to ještě neviděla.   No a můj závěr: docela   dobrý hlášky, ale podruhý   to už nechci vidět.
jakuza29
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.1.2009
keď som ten film po prvykrát   zhliadol čumel som do telky   s nemím úžasom.perfektná   komedia a ešte lepši   scenár.
WiRuS
Hodnocení:
Přidáno: 5.11.2008
9/10
Je to dobry film pro toho kdo   se rad smněje ja jsem umřel   smíchy když jsem poslouchal   ty hlášky co tam   prohlašujou je to trapne ale   takovim zpusobem že se budete   smat.
Prasoid
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.7.2008
V jistém smyslu   "hovadina", na   kterou se nedá dívat, ale   při správném naladění   poťouchlá podívaná plná   suchého až trapného humoru.   Já měl tu smůlu, že jsem   ho viděl v tom nepříliš   dobrém naladění.
ane15
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.4.2008
šíleně ztřeštěná   komedie, typický francouzský   humor a velká sranda!!! až   na pár hlášek, který bych   si radši odpustila, dobrý..   není to moc náročný a   není to suchý, takže pro   lepší náladu stojí za to   se na to kouknout. prostě   pohoda
bob56
Hodnocení:
Přidáno: 1.3.2008
puvodně jsem tento film   zasadně odsoudil ale po   dalši čučce jsem poznal   lehky odkaz na Monthy Pythony   a s klukama v praci jsme hned   nahodili gagy z tohoto   filmu.Vim dobře že tento   filn ma chabe recenze ale je   spousta filmu odvrženych a   časem vychvalovanych.Zkus se   na něho podívat v pohodě a   myslim že tě obohati o   krátký usměv a i to je dost
standa.kasna
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.3.2008
No jako ze tento film se podle   meho nazoru moc nepoved. Nudil   jsem se od začatku az do   konce na celem filmu se mi   libili tak dve scény   jinak nic.
Lilly
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Tak todleto je fakt totálně   vtipná kravina, která nemá   chybu a zasloužila by si   oskara, či něco   podobnýho...fakt komedie, jak   má bejt...u tohodle filmu   radši ani nic nejíst a   nepít, protože tam se   musíte v jednom kuse   smát..já sem to zkoušela,   ale nejde to, prostě fakt   hlášky, na který se jen tak   nezapomíná;-)
Cash89
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.1.2008
Mno musím říct že jsem   párkrát vybouchl smíchy ale   je to ta největší kravina   jakou jsem kdy viděl   režisér a scénáristi se   asi museli hodně nudit když   dokážou natočit takovouhle   kraviku,nemá to žádnou   hlavu ani patu.
Ivett
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.10.2007
Film je to poměrně vtipný,   má dokonce i pár velmi   dobrých nápadů. ale stejně   z toho všeho dýchá úplně   příšerná účelovost.   Tvůrci prostě vzali   všechno, čemu by se mohl   průměrný divák smát a   nalepili na sebe. Příběh je   plný nelogičností a   chvilkama i trapnosti. takhle   si komedii nepředstavuji.   Můžu jen s nostalgií   vzpomínat na časy, kdy   frantíci točili komedie jako   třeba sedmá rota.
Renie
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.9.2007
Film se mi líbil. Pobavila   jsem se u něho. Některé   hlášky byli super. Pobavilo   mě, jak se všichni ve   vesnici jmenovali Kámen a   jejich řešení vražd,   které se tam postupně   objevovali.
gochi
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.6.2007
Dá se říct,že je tato   komedie o ničem a asi se vám   nevryje tolik do paměti,ale u   mě splnila to co komedie má   - a to že jsem se dobře při   tom bavila. Některé hlášky   se opravdu povedly. Žabomut?   Není to originální? A   Gérard depardieu? - no ten   tam ani být nemusel.Malá   role, ale asi na něho chytli   hodně lidí.
dandysek
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.5.2007
slabá, ale opravdu velmi   slabá komedie. nezachrání   ji ani gérard depardieu. moc   mě to zklamalo.
i   když musím přiznat, že u   několika vtipů jsem se   pobavila - všichni se   jmenují kámen, zvířata   mají kly, protože jsou to   "mamuti" dnešních   zvířat atp.
ale   celkově film za moc nestojí
Madam_Horatio
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2006
NO tak tady je to takový, že   když jsem to poprvé viděla,   tak hlášky jako Udeláme si   prezenčku: Kámen, zde.   Kámen, zde.. Se mi hned   zapsaly do hlavy. A ne že   bych měla špianvý vlasy:D   Ono to je dost vyvedený.   Pěkná sranda. Prostě vyndat   mozek z práce ven na stůl   pod sklo a posadit se a   oddychovat. Relaxovat a   nepřemýšlet nad tím,   jestli je to tak nebo tak.
teko
Hodnocení:
Přidáno: 8.4.2006
RRRrrrr!!!
Před 35 000 lety, v časech,   kdy boj o oheň už byl   skončen, přišel na řadu   šampon!Šampon, kvůli   kterému byl spáchán první   zločin v dějinách lidstva.   Dva pravěké kmeny,   Špinavovlasatí a   Čistovlasatí žijí v   harmonii a míru až do   chvíle, když si   Špinavovlasatí uvědomí,   že jsou od sousedního kmene   značně odlišní…, a to   čistotou vlasů.   Čistovlasatí se však o   tajnou pěnivou recepturu   nehodlají dělit...   Čistovlasatí až doposud   žili klidný, šťastný a   čistý život. Nikoho z nich   nenapadlo, že by jim mohl   někdo závidět krásné   čisté vlasy. Dokonce ani   špinavý a smradlavý   sousední kmen   Špinavovlasatých. Ale jednou   v noci se to stalo. Poprvé v   historii lidstva byl spáchán   zločin. Člověk zabil   člověka… Co bylo motivem?   Kdo vyřeší tuto záhadu? Co   když je tato vražda pouze   začátkem hrůzostrašné   série? Všechny tyto otázky   začínají řešit   prehistoričtí   vyšetřovatelé. Začíná   pravěká špionáž a s ní   přichází i první   vyšetřovaný zločin v   dějinách lidstva. Zažijete   první výslechy, sledování   a podezřívání.V bláznivé   komedii režiséra Chabata   vstoupíte do prehistorické   doby, kdy byla placená   starostlivost o děti   nutností, profesionální   volejbal zábavou a   sledování nástěnných   maleb samozřejmostí jako je   nyní sledování TV.   Nelekněte se   hrůzostrašných zvuků   vycházejících z jeskyní.   Podmínky základních   lidských potřeb byly před   35 000 lety nedokonalé.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih9814minih9814Jurský park (1993) 
Jurassic Park n
minih138349minih138349Bod zlomu (2015) 
Point Break n
minih39634minih39634Doom (2005) 
Doom n
minih55565minih55565Nukleární katastrofa (2007) [TV film] 
Nuclear Hurricane n
minih15369minih15369Pane, vy jste vdova! (1970) 
Pane, vy jste vdova! n
minih84191minih84191Vražedný lov (2012) 
Skeleton Lake n
minih12563minih12563Nezvěstní v boji (1984) 
Missing in Action n
minih77221minih77221Nenasytný parazit (2009) 
Growth n
minih5463minih5463Čelisti 2 (1978) 
Jaws 2 n
minih28537minih28537Zdivočelá země (1997) [TV seriál] 
n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Což takhle dát si špenát (1977...

14:25 - 15:50

5 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzelné momenty přírody

14:20 - 15:10

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Jen ho nechte, ať se bojí (197...

12:55 - 14:50

95 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Noc v muzeu (2006)

13:50 - 16:05

40 minut již uběhlo
95 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190387
Osobností: 697533
Fotografií: 763185
Plakátů: 375860
Obsahů a biografií: 178014

Poslední komentáře

Nemocnice na kraji města po dvac...

Nemocnice na kraji města po dvaceti letech
Kdo viděl, dobře zná a má   rád původní seriál, jeho   precizní provedení,   propracovanost děje i postav   a herecké výkony, ten musel   být, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Gilmore Girls: A Year in the Lif...

Gilmore Girls: A Year in the Life
Zajímavý pohled na postavy   (a herce) po deseti letech.   Někteří se téměř   nezměnili, jiní jo... K   hrdinkám mám rozpolcený   "vztah". Je více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Deník malého poseroutky: Výlet z...

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze
Narozdíl od předchozích   dílů,tohle byl propadák.   Nesympatičtí herci,   stupidní námět, špatný   scénař, žádný humor,   absolutně nepochopitelné   scény. Prostě bída...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 2 / 10

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10