reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Rozvrat

La Débandade

Země:
Rok:
1999
Délka:
100 minut
„V dobrém manželství by měly fungovat především dvě věci.“

Celkové hodnocení filmu Rozvrat

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.3% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.4.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.4.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.7.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.3.2013
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.7.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.11.2013
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.6.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.9.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.11.2008
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.9.2008
DIAWARA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27410minih27410Není cesty zpět (1995) 
No Way Back n
minih126143minih126143Život je život (2015) 
Život je život n
minih24636minih24636Případ Z-8 (1948) 
n
minih37012minih37012Slídil (1972) 
Sleuth n
minih22346minih22346Smetánka (1988) 
White Mischief n
minih134710minih134710Zločin v Polné (2016) [TV minisérie] 
n
minih50362minih50362Zmije útočí (2008) [TV film] 
Vipers n
minih44941minih44941Láďo, ty jsi princezna! (1979) [TV inscenace] 
Láďo, ty jsi princezna! n
minih46256minih46256Symbol smrti (2007) 
Pars vite et reviens tard n
minih13499minih13499Najatý policajt (1987) 
Rent-a-Cop n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.3 %
9   - curil
8   - clara.bow
6   - Lienocka22
4   - mat.ilda
6   - olgab
7   - Kycky
10 - phorsky1
6   - rosta12
8   - Johnny1
4   - Kloby
6   - DIAWARA
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139658
Osobností: 599780
Fotografií: 517544
Plakátů: 250499
Obsahů a biografií: 128951

Poslední komentáře

Jmenuji se Khan (2010)

Jmenuji se Khan
Tento film je pro mne velké   překvapení z Indie.Příběh   autistického Khana mne svým   hereckým provedením naprosto   překvapil a tak jediný   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Vydat nebo zemřít (1974) [TV fil...

Vydat nebo zemřít
Perla s klíčem a zámkem je   dobrá, ale proč ho Columbo   vlastně nechal vyměnit? Že   by hned věděl všechno? To   by díl měl 15 minut. V tomto více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 6 / 10

Vůně vanilky (2001) [TV film]

Vůně vanilky
Krásný a poetický film,   plný emocí. Kdyby tento   příběh byl celovečerní,   měl by myslím mnohem   větší úspěch, protože   nabízí opravdu kvalitní   scénář i herecké   obsazení.

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Smrt čeká všude (2008)

válčný film

Smrt čeká všude
Z mého pohledu   nepochopitelné jak tento film   mohl být brán jako kvalitní   . v jádru mě tam nic   nenadchlo a poradci u tohoto   filmu snad více >

Autor: Buckmister | Hodnocení: 4 / 10

Buchty a klobásy (2016)

Filmy, které

Buchty a klobásy
prvoplánově staví na   slovníku, který by (snad)   mohl být chloubou nějakého   zamindrákovaného   dospívajícího jedince,   obvykle vyzní více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 4.599/4.574