reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Roztržka

Žánr:
Rok:
1956
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
15.2.1957

Celkové hodnocení filmu Roztržka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.3.2014
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.9.2006
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
27.5.2016
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.5.2016
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.6.2012
MetelskuBlesku
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.1.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54169minih54169Jonah Hex (2010) 
Jonah Hex n
minih18186minih18186Rumburak (1984) 
Rumburak n
minih12957minih12957Mrazík (1964) 
Morozko n
minih21506minih21506Tváří v tvář (1997) 
Face/Off n
minih54322minih54322Silvestr svobodného pána (1979) [TV inscenace] 
Silvestr svobodného pána n
minih48299minih48299Moře snů (2006) 
Sea of Dreams n
minih24720minih24720Včera neděle byla (1938) 
Včera neděle byla n
minih44712minih44712Až do smrti (2007) 
Until Death n
minih18895minih18895Skalní plemeno (1943) 
n
minih25937minih25937Daleko je do nebe (1972) 
Ďaleko je do neba n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.7 %
4   - curil
7   - clara.bow
1   - Pitryx
7   - Kycky
8   - dederon
10 - MetelskuBl
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140549
Osobností: 602598
Fotografií: 520700
Plakátů: 252177
Obsahů a biografií: 129564

Poslední komentáře

Pokoj s vyhlídkou (1985)

Pokoj s vyhlídkou
Oddechová romantika, která   zaručeně uspokojí   milovníky staré Anglie, ke   kterým se počítám.Hlavní   hrdinka je sice chvílemi na   pár více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Faults (2014)

Faults
Svobodná vůle a kontrola   mysli je hlavní dějovou   linkou konverzačního   příběhu o manipulaci   člověka. Výborně napsaná   dramatizace, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Pouta (2009)

Ano

Pouta
Nevím ale tohle je podle mě   jeden z nejvíc nedoceněných   filmů naší provenience,   atmosféra, kamera , výběr   hlavního hrdiny, soundtrack, více >

Autor: ganmiki | Hodnocení: 8 / 10

12 kol (2009)

12 kol
Standardní akční snímek,   kdy jedna akce střídá   druhou, má to patřičný   švih, napětí a dostatečný   elán. Když se to rozjede,   neexistuje více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Larva (2005) [TV film]

Larva
Televizní ekohoror nemající   čím překvapit. Dějová   šablona je stále totožná   už od dob Spielbergových   Čelistí, CGI efekty jako z   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.451/0.433