reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Rozsudek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85.7% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.1.2010
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.5.2011
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.3.2012
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.7.2016
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.11.2011
soptik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.8.2005
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.12.2013
adalpri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.3.2015
nabba
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.10.2013
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2009
corado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.3.2008
veryold3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.10.2007
chipushit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.6.2007
Martin35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.7.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44422minih44422Námořní vyšetřovací služba (2003) [TV seriál] 
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service n
minih11520minih11520Lízin let do nebe (1937) 
Lízin let do nebe n
minih7770minih7770Freddyho smrt - poslední noční můra (1991) 
Freddy's Dead: The Final Nightmare n
minih106568minih10656840 dnů a nocí (2012) 
40 Days and Nights n
minih40113minih40113Dům voskových figurín (2005) 
House Of Wax n
minih47909minih47909Comeback (2008) [TV seriál] 
Comeback n
minih40442minih40442Panic je nanic (2005) 
Panic je nanic n
minih10961minih10961Křtiny (1981) 
Křtiny n
minih24735minih24735Tarzanova smrt (1962) 
n
minih52172minih52172Pan Dupont (1975) 
Dupont Lajoie n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85.7 %
8   - jarda53
6   - ponorka.ba
10 - sakro
7   - Milicent
10 - kepsar
9   - soptik
6   - ceskytulak
10 - adalpri
8   - nabba
8   - tvo
10 - corado
10 - veryold3
9   - chipushit
9   - Martin35

TV Program

ČT1 - Černé ovce (2012) [TV pořad]

17:40 - 18:00

14 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - V nebi, pod zemí

17:15 - 18:15

39 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

29 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

9 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128909

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.054/1.03