reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Rozmarýnek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2010
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.8.2010
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.5.2013
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.11.2009
Krikri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.8.2010
TommyKindernay
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.8.2010
astova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.8.2010
Helli
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.8.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10103minih10103Kdo přichází před půlnocí (1979) 
Kdo přichází před půlnocí n
minih10929minih10929Křidýlko nebo stehýnko (1976) 
L'Aile ou la cuisse n
minih28422minih28422Trosečník (2000) 
Cast Away n
minih16045minih16045Podezření (1972) 
Podezření n
minih48567minih48567Panenská královna (2005) [TV minisérie] 
The Virgin Queen n
minih39288minih39288O svatební krajce (2003) [TV film] 
O svatební krajce n
minih29739minih29739Králové sexu (2000) [TV film] 
Rated X n
minih50788minih50788Ip Man (2008) 
Ip Man n
minih38184minih38184Temné lesy (2003) 
Villmark n
minih36977minih36977Objížďka (1945) 
Detour n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.5 %
8   - hvezdyn
8   - jmenuji.se
9   - kahi
7   - tvo
7   - Krikri
8   - TommyKinde
10 - astova
9   - Helli

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Vražedná n...

15:30 - 16:20

42 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

17 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Prima - Mraky na obzoru (1995) [TV fil...

15:35 - 17:30

37 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128907

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.206/0.185