reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Rozhodující úder

Split Decisions

Další název:
Kid Glove's last Fight / Boxe
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Rozhodující úder

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.8.2010
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.12.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.3.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.2.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.12.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.5.2015
jarkamet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40447minih40447Noční let (2005) 
Red Eye n
minih46819minih46819Poslední z hlavounů v městečku Mobile (1970) 
Last of the Mobile Hot Shots n
minih46020minih46020Byla jednou koťata (1976) [TV seriál] 
Byla jednou koťata n
minih24435minih24435Živý terč (1993) 
Hard Target n
minih37486minih37486Poslední výstřel (2004) 
The Last Shot n
minih20697minih20697Teď se nedívej! (1973) 
Don't Look Now n
minih36350minih36350Správce statku (2004) 
n
minih42170minih42170Popel a hvězdy (1990) [TV inscenace] 
Popel a hvězdy n
minih131129minih131129Marťan (2015/1) 
The Martian n
minih58835minih58835Byla jednou jedna svatba (2005) 
Once Upon a Wedding n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
6   - curil
6   - FrankieOnd
7   - satyr
7   - Kycky
6   - rosta12
10 - Gremmie
7   - jarkamet
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599609
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.648/0.628