reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Rozchod

Breaking Up

Rok:
1996
Délka:
90 minut
„Když sex je skvělý, vášeň intenzivní a láska silná, je čas se rozejít“

Celkové hodnocení filmu Rozchod

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2010
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.3.2004
jorgemar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.9.2011
Minnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.5.2013
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
Tristan_
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.10.2007
selinger1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.12.2014
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.3.2008
butlerka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.1.2010
vjedla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.10.2004
Janos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.9.2007
goose
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.4.2008
Meloody
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.3.2008
dprikryl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41082minih41082Kdo dostane burák? (1990) [TV inscenace] 
Kdo dostane burák? n
minih104858minih104858Vesmírná loď Galactica – Krev a chrom (2012) [TV film] 
Battlestar Galactica: Blood & Chrome n
minih39637minih39637Důkaz (2004) 
Proof n
minih51565minih51565Vraždící loutka (2008) [Video] 
Triloquist n
minih5807minih5807Daleko od domova - Dobrodružství žlutého psa (1995) 
Far From Home: The Adventures of Yellow Dog n
minih53188minih53188Anděl u moře (2009) 
Un ange à la mer n
minih65923minih65923Lidská stonožka (2009) 
The Human Centipede (First Sequence) n
minih65583minih65583Odkud já vás znám (2003) [TV pořad] 
Odkud já vás znám n
minih49767minih49767Fredy a Zlatovláska (2008) [TV film] 
Fredy a Zlatovláska n
minih72578minih72578Půlnoc v Paříži (2011) 
Midnight in Paris n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64 %
5   - curil
6   - Veronika42
5   - Frolíček
8   - jorgemar
7   - Minnie
7   - fingon
7   - Tristan_
6   - selinger1
7   - Kloby
8   - butlerka
5   - vjedla
6   - Janos
6   - goose
6   - Meloody
7   - dprikryl
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.634/0.605