reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Rooster Cogburn

Další název:
Šerif Cogburn
Rok:
1975
Délka:
107 minut
„Zkušený pistolník pronásleduje bandu lupičů, doprovázen ženou, která chce pomstít smrt svého otce.“

Celkové hodnocení filmu Rooster Cogburn

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 87.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.4.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2011
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.4.2009
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.10.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.4.2011
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.8.2010
Olda58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47900minih47900Křesadlo (2004) [TV inscenace] 
Křesadlo n
minih9245minih9245Dýka (1989) 
Jacknife n
minih25618minih25618Batman se vrací (1992) 
Batman Returns n
minih3647minih3647Barva peněz (1986) 
The Color Of Money n
minih16040minih16040Podepsán Arsene Lupin (1959) 
Signé Arsène Lupin n
minih51375minih51375Dva nosáči a rádio (1982) 
Piratensender Powerplay n
minih74446minih74446Zelený lučištník (1961) 
Der grüne Bogenschütze n
minih18525minih18525Scarlett (1994) [TV minisérie] 
Scarlett n
minih24399minih24399Život je krásný (1940) 
Život je krásný n
minih45424minih45424Bubny u Mohawku (1939) 
Drums Along the Mohawk n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

87.5 %
8   - Erkul
9   - clara.bow
8   - Veronika42
10 - fred.appl
8   - Ed
8   - rosta12
9   - Miloš11
10 - Olda58
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

Tenkrát v Americe (1984)

Tenkrát v Americe
Bohužel poslední dílo   tohoto mistrovského   režiséra,i když mě osobně   tento snímek nechytil tak   jako jeho westerny i přesto   skvělá více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Bakaláři navíc (1981) [TV inscen...

Bakaláři navíc
Povídka ´Fotbalová   odysea´

Když je někdo   televizní maniak, není divu,   že mu uniká život pod   rukama, tudíž ani neví, co   se děje v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.445/0.418