reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ročník 61 [TV film]

Class of '61

Rok:
1993
Délka:
95 minut
„Přítel proti příteli, otec proti synovi.“

Celkové hodnocení filmu Ročník 61

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.8.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.12.2013
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.5.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.4.2015
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.5.2016
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.7.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2012
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.1.2012
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.8.2014
kasol
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.7.2014
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2015
lenkav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.12.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54980minih54980Velká policejní pohádka (1979) [TV inscenace] 
Velká policejní pohádka n
minih49941minih49941Sofie a ukradený poklad (2008) [TV inscenace] 
Sofie a ukradený poklad n
minih55723minih55723Bunkr hotelu Palace (1989) 
Bunker Palace Hôtel n
minih67749minih67749Slavná letadla Luftwaffe 2 - Junkers Ju 87 Stuka, Messerschmitt Me 262 Schwalbe (2010) 
Junkers Ju 87 Stuka, Messerschmitt Me 262 Schwalbe n
minih43116minih43116Lepší zítřek 2 (1987) 
Ying huang boon sik II n
minih52956minih52956Nenávidím Den Sv. Valentýna (2009) 
I Hate Valentine's Day n
minih20101minih20101Šampión (1978) 
Casey's Shadow n
minih41846minih41846Po(d)vedená charita (2006) 
Save Angel Hope n
minih34971minih34971Nestárnoucí smích (1968) 
The Further Perils of Laurel and Hardy n
minih24130minih24130Ztracená tvář (1965) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 %
8   - Erkul
6   - curil
8   - clara.bow
8   - hvezdyn
6   - martin.stu
6   - thejduk
8   - Kycky
10 - dederon
10 - POČÍTAČ
7   - kasol
10 - mary.charl
6   - lenkav

TV Program

ČT1 - Reportéři ČT (2012) [TV cyklus...

21:20 - 21:59

38 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Bojovníci od Sokolova - deníče...

21:00 - 22:00

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

21:35 - 22:30

23 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Táta na plný úvazek (2016) [TV...

21:35 - 22:55

23 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139585
Osobností: 599573
Fotografií: 517322
Plakátů: 250405
Obsahů a biografií: 128917

Poslední komentáře

Příchozí (2016)

Příchozí
Když to po těch dvou   hodinách skončilo, nějak   jsem měl potřebu se zeptat   vedle sedící kamarádky, o   čem že to vlastně bylo.   Solidní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

Velká vánoční jízda
Vtipná záležitost, jejíž   krása tkví především v   detailech. Já osobně jsme si   zamilovala sestříhanou   bradku Santova syna Stevea do   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

A Bitter Draught (2016) [TV epiz...

A Bitter Draught
Regina sklízí, co kdysi jako   Zlá královna zasila. Ono se   určitě pár dalších   kostlivečků najde. Christo   mě nepotěšil, byť ho hrál   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.426/0.405