Jeden svět
ohodnotit

Rocky 3

Rocky III

Rok:
1982
Délka:
99 minut
„Rocky již po několikáté obhájil mistrovský titul a plánuje konec kariéry. Když ho však k souboji vyzve násilnický boxer Clubber Lang, Rocky nemůže zbaběle odmítnout...“

Komentáře k filmu Rocky 3

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 33
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.2.2020
Třetí film v   nezapomenutelné řadě.   Samozřejmě slabší než   jednička a dvojka, ale i   přesto parádní kousek.   Rockyho život se posouvá   dál a musí tentokrát čelit   drsnému, chladnokrevnému   bijci.
sokeres777
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.3.2019
Můj nejoblíbenější díl
Mě osobně se trojka líbila   nejvíc z celé ságy.   Nepřichází s ničím   novým, ale to nic nemění na   tom že to je zkrátka klasika   a pořád je úžasná. Rocky   prostě nikdy nikoho neurazí   a vždycky se na něj s   radostí kouknu.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.9.2018
Vie plavať? - Veď sa volá Skála
Je zvláštne, ako si táto   séria udržiavala kvalitu.   Zväčša ak sa započne   nejaká séria, tak po   jednotke príde ešte   obstojná dvojka, a ostatné   pokračovania len klesajú na   kvalite. Rocky III je možno   ešte lepší ako   predchádzajúce. V prvom rade   stále to má síce   jednoduchý, ale zato silný,   pútavý a hlavne nenudiaci   príbeh. Do toho perfektné   komediálne obzvláštnenie s   Hulk Hoganom, to bolo iné   divadlo ("opravdový   chlap voči masovému   knedlíčku"). Do toho   zopár zábavných momentov a   hlavne parádnych hlášiek   ("Prepáčte, môžem   dostať pusu? a tréner:   Vypadni odtiaľto!" alebo   "Čo budete robiť   ďalej? a Rocky: Možno   pôjdeme k cirkusu, že Micku?   Mick: Jo, aby bola   sranda."). Koniec bol   jasný, ale ten úplný s   Apollom pobavil a zabavil. Z   Apolla nakoniec akýže   sympaťák
afer
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.10.2014
Začátek poklesu serie.
V podstatě vše mnělo   skončit druhým dílem. Ve   trojce už se ukazuje, že   film postrádá onen náboj   rozdílu mezi sportem a   klasickým životem. Tak   torchu se začíná ukazovat,   že dochází nápady na   rozumné zápletky.
Dexterman
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.1.2014
Všechny díly Rockyho jsou   skvělé a tento zrovna tak   konečně je tu někdo jinej   než Apollo ale Cubber Rocky   is best.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2013
Třetí volné pokračování   se mění ve své koncepci a   zaměřuje se více na   sportovní vyznění. Rocky si   úspěšně drží titul   mistra světa a zbohatl. Jeho   žena už není uťáplá   stydlivá puťka, ale změnila   se v silnou nádhernou ženu.   Sylvester Stallone, opět z   režijní stoličky,   tentokrát svoji roli pojal   poněkud jinak. Rocky už   není tak užvaněný,   nechodí houpavým pohybem a   vůbec se už chová jako   člověk z vyšších vrstev.   Filozofie života tu šla   krapet stranou, i když na   začátku ještě jeden   takový zásah je. Snímek se   pojetím stal téměř   popkornovým filmem, což už   není tak nějak ono, ale   neurazí. A ústřední   píseň od Survivor - Exe of   the tiger? Z toho se stal   hudební sportovní fenomén   používající dodnes.
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.2.2013
Ve třetím   pokračování,boxerská   hvězda Rocky Balboa podcení   svého protivníka a v zápase   je KO už v druhém kole a   navíc mu umírá jeho   trenér.Rocky chce skončit s   boxem.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.7.2012
Musím uznat,že třetí   pokračování je opravdu   porád slušné a líbilo se   mě o něco více   než"dvojka"Mělo to   smutné momenty,opět dobře   natočený box a taky jsem se   bavil hlavně při zápase   Rockyho a wrestlera Hulk   Hogana.
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 17.7.2012
Klasické schéma   "bojových" filmů -   nakládačka + smrt   blízkého, trénink,   vítězství. Ale aspoň to   není tak rozvleklé jako   jednička.
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.7.2012
Podle mnohých o dost slabší   díl než dva předchozí,ale   já si to nemyslim!   Předchozí dva díly = cca 80   minut jen Rockyho   zevlování,potulování   se,životní strasti a   relativně nuda....následně   10 minut treninku a pak   závěrečnej fight,kterej   nepřipomínal ani tak   boxérskej zápas profíků,   jako bitku na ulici---->zde   máme změnu v podobě   zvýšení IQ hlavní postavy   asi tak o 50%(SLy už asi   nechtěl bejt za   pitomce),zkrášlení Hulkem   Hogenem, jakožto vtipné   vsuvky,pak vejprask od   nafoukanýho černýho   psychopata,smrti trenéra   ,následném objevení se   Apolla Creeda na   scéně,kterýmu Mr.T napadnul   ego a máme tu   zápletku...jinej   trenink,jiná taktika a co je   pro mě   hlavní---->závěrečnej   fight, už trošku   připomíná boxerskej   zápas...máme zde krytí si   hlavy a nějakou obranu i   taktiku,což v předchozích   dílech nebylo k vidění...to   jsou důvody, proč já   osobně tenhle díl, vůbec   nepovažuju za slabší jak   předchozí díl a malinko   slabší než jednička je jen   proto,že jednička byla   vlastně seznámení s hlavní   postavou a propracovanější   scénář, jinak defakto to   stejný,jako dvojka,takže Sly   vs Mr.T ---->80%
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.11.2011
Oko tigra
Po získání mistrovského   titulu světového šampiona   Rocky 10x obhájí ale   "zcivilizoval" už   to není rváč z ulice . ale   na obzoru je nová hrozba   brutální Clubber Lang ! na   zápas s ním se Rocky (přes   Mickeyho nevůli)   nepřipravuje tak jak by měl   a udělá ze svého tréninku   šou pro lidi. Před utkáním   se Rockyho manažerovi   zdravotně přitíží a Rocky   jde do ringu nedostatečně   připraven a s myšlenkami u   Mickyho. Následkem je jeho   Knockoutování ve třetím   kole. Po zápese Micky umírá   Rockymu téměř v náruči.   Zdrcený Rocky jede na motorce   do starého boxerského klubu   který patřil Mickymu, najde   ho tam a nabídne pomoc osoba   od které by to nečekal   Appolo Creed. Pod jeho   vedením se Rocky připravuje   na odvetu s Clubberem ale   není dostatečně zapálený,   v tom je tu zase jeho žena   Adrian aby mu dala sílu když   jí Rocky přizná že má   strach. Adrianin proslov   zapůsobí a Rocky se do   tréninku pustí s vervou   sobě vlastní a na konci   silného soupeře porazí KO a   má "svůj titul zpět.
Rollage
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.12.2010
Už bez nápadu
Pár dobrých hlášek,   trénink s Apollem a solidní   závěrečná bitva. Nic   více. Sly si už vystačí v   obleku s jediným výrazem,   děj je přespříliš   vykonstruovaný a ta   šaškárna Hulk Hoganem film   už vůbec nezvedne.
martas_v
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.11.2009
Bohužel s přibývajícími   díly ztrácí Rocky na síle,   byť má proti sobě stále   tvrdší protivníky. Ale   stále je na co se dívat,   Stalone se pokouší   předvést, co se naučil v   předchozích dílech.
Jarda6
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.10.2009
Nevím jestli to bylo   "zmlsaností" po   výborných dvou prvních   dílech ale trojka mě   celkově trochu zklamala.Po   přečtení marketingových   brožurek i bezchybně   zpracovaného intra na jehož   pozadí zní chytlavá píseň   Eye of the tiger, jsem od ní   čekal celkově trochu   víc.Film je celkově poněkud   kratší než první dva díly   a i "osekanost"   některých scén filmu dost   ubližuje Sly je jako vždy   vynikající nicméně   některé postavy jsou   obsazené vzkutku   bídně-bývalý wreslingový   zápasníci jako jelita které   si Rocky dává v intru?To je   ten nejhorší   případ.Nicméně všechno   zachraňuje bezchybný Mr. T v   roliClubber Langa ze kterého   jde (obvzlášť v úvodu)   opravdu hrůza.
AshT
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.9.2009
Stallone Potřetí proti Mr.T   ztratí tytul pomůžeme   apollo creed hodně ironycké   ale hned jak to ztratil bylo   jasné že to vybojuje zpět.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.9.2009
Dalsi film o   Rockym.....treti.
Micky   umira a Rockyho treninku se   ujima sam Apollo,ktery ho   pripravuje na zapas s   brutalnim boxerem Clubberem   Langem.

Mr.T v   roli Clubbera Langa byl   paradni.
marecek.7
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.7.2009
příjemníá změna proti   dvoum předešlím   dílům.změna byla u   tréninku-starý trenér   zemřel a rockyho trénoval   bývalý soupeř apollo creed,   v tomto díle se více   boxovalo na začátku ty   obhajoby titulu,potom ten   souboj proti bijci a ta   nejepší změna byla že   první souboj proti hllavnímu   nepříteli rocky prohrál.to   že opět následoval trénink   a rocky při odvetě vyhrál   už je dost předvídatelné   ale i tak 100%
karlosphonic
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 1.5.2009
Už to,že ve vedlejších   rolích hráli wrestleři   vypovídá Rocky 3 o špatném   pokračování.Jako je   wrestling zoufalá parodie na   sport,Rocky 3 je stejná   parodie na filmy o boxu.Kdyby   mě bylo 10 let,možná by se   mi to i líbilo.Špatná   trefa,Rocky.
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.5.2009
Upřímě Sly byl v trojce   super , ale nějak mi neseděl   Mr. T a zajímavé bylo i   sledovat Wrestlera Hulk   Hogana. Škoda, že tady na   FDb chybí kompletní   obsazení.
callaghan
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.3.2009
To je teda otřesný film.   Úroveň se sice trochu zvedá   ke konci, když se do toho   vloží Apollo Creed, ale to   nic nemění na faktu, že   Rocky III je slabota po všech   stránkách plná naivních   scén a dialogů. Tohle   pokračování jenom   demonstruje sestupnou kvalitu   celé série.
Mufka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.2.2009
Kolik myslíš, že toho   sní?? Řek bych tak 220   liber. V pravém rohu, váha   220 liber, úřadující mistr   světa v těžké váze   Rocky Balboa :-) (Nevím   jestli je to přesně...)
Svělé pokračování,   výzva, perfektní trénink s   Apollem, famozní   hudba,nemám co vytknout,   tento díl naprostá bomba!
Denisskaa
Hodnocení:
Přidáno: 2.12.2008
Oouu Rocky...tak to je ten   nejlepsi film na svete!!!!!   zboznuju ho:-* a sylvester   stallone...tak to je ten nej   herec na svete!!!!!!!!:-)
halounak
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.11.2008
Tenhle díl asi ničím   nepřekvapí. Možná tak   Rockyho prvním zápasem v   ringu, novým trenérem místo   Mickeyho a černou horou   svalů jako hlavním   oponentem...průměr
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.8.2008
dobry akcni herec i reziser. S   kazdym dilem jsou lepsi efekty   v ringu. Porad se vitezi svym   chticem a jak bych to rekl,   jeho prirozenosti. Vyhrava se   diky vuli...
Rendys
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2008
Třetí část je nepoměrně   akčnější než předešlé   dvě, ale ani se není čemu   divit, protože jiný   prostředek na upoutání   pozornosti by se v dalším   pokračování hledal dost   těžko. Spousta symbolů   však bohužel odchází do   věčných lovišť. Šeď a   špínu ulic chudých čtvrtí   vystřídal noblesní dům,   spousta barev a nažehlené   hadry. Chvílemi se zdá, že   i Rocky podstoupil mozkovou   operaci a že už to není ten   osobitý "hlupák" s   dobrým srdcem.
Ba.tista
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.3.2008
Rocky po vítězství na   dapollem se stal mistrem   světa v těžké váze.   Užívá si klidného života   v bohatství do kud se   neobjeví další a ještě   větší hrozba Clubber Lang.   Ten Rockyho v zápase porazí   formou KO už ve druhém kole   a na to ještě Nick umírá.   Nečekaně ale rockyho   podpoří a začne ho   trénovat dávný protivník   Appolo Creed.
Rocky4
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.12.2007
Tak od dramatu více k   akčnějšímu žánru.   Správná volba, hned na   začátku upoutá super   skladba a povedený sestřih   Rockyho zapasů. Velmi mě zde   bavil Hulk Hogan a celí ten   wrestling zápas, Mr T je   hrozivý, člověku je líto   Micka ale zahřálo mě   přátelství Rockyho s   Apollem. Z Adriany se stala   skutečná dáma a Pauli je   jako vždy originální. Rocky   žije, 75%.
Bill_Goldberg
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.11.2007
Tip na výsledek ??? Jatka !!!
Tak tenhle díl Rockyho mě   baví úplně nejvíc . Mr. T   jako ten největší tvrďák   a ty jeho hlášky ... to fakt   stojí za to ! Dobře jsem se   bavil i u tréninku na odvetu   kde ze sebe Rocky společně s   Apollem ždímají úplně   všechno ... Ukřižuju tě !   Pojď si pro to !!! Odveďte   tu opici ! he he - 9 !
smíšek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Rocky 3
Třetí díl zcela ztrácí   poetiku prvních dvou filmů,   ale skvěle poukazuje na   změny v životech sportovců,   kteří jsou najednou slavní   a topí se v penězích.   Slabota, ale potěšilo mě   nové přátelství, které   vzniklo mezi bývalými rivaly   Rockym Balboa a Apollem.
dave86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2007
Mr. T je tu hrozivý. Nechtěl   bych ho potkat v noci venku.   Další dobré pokračování.   Akorát ty zvuky úderů jsou   směšné. Ale co. Je to   Rocky, ten si může dovolit i   horší chybky a stejnak na   něj nezanevřu
Koimisto
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.10.2006
Trojka???No naprostá   bomba...comeback je vymyšlen   velmi pěkně a opětovné   zařazení CARLa WEATHERSe   uvítal snad každý, kdo má   rád perfektní těla.Je to   radost pohledět na něho a na   ROCKYHO, při tréninku v   takové formě.Prostě trojka   je perfektní a pokaždé   když se na ní dívám, tak   jen trnu v kolikátém kole   půjde soupeř HŘEBCE k zemi   ... mimochodem stejně tak   jako při každém dalším   dílu !!!
nash
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.2.2005
Trojka Rockyho sice upevnila   kult této série, ale   rozhodně to už není taková   sláva. Samozřejmě nápady   pomalu docházejí, už se tak   trochu vaří z vody, ale   pořád je to poctivý   nadprůměr.
Kecka1
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.2.2005
Bohužel Rocky ustoupil   ještě o kousek dolu.   Jednička byla super a té se   asi nic nevyrovná. Taky fakt,   že by každý člověk po   ranách, které dostanou oba   boxeři, byl mrtvej, je věc   jiná. Autenticita tady trpí   na úkor atraktivnosti.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih100140minih100140Vzestup černého vlka (2010) [TV film] 
The Rise of Black Wolf n
minih36335minih36335Post Coitum (2004) 
Post Coitum n
minih145957minih145957Sloboda pod nákladom (2016) 
Sloboda pod nákladom n
minih20593minih20593Tanec s vlky (1990) 
Dances With Wolves n
minih43292minih43292Velkej biják (2007) 
Epic Movie n
minih56468minih56468Mojsejovci (2005) [TV pořad] 
Mojsejovci n
minih87733minih87733Zita na krku (2011) [TV seriál] 
Zita na krku n
minih115050minih115050Letadla 2: Hasiči a záchranáři (2014) [2k digital] 
Planes: Fire & Rescue n
minih30732minih30732Telefonní budka (2002) 
Phone Booth n
minih23422minih23422Zabil jsem Einsteina, pánové... (1969) 
Zabil jsem Einsteina, pánové... n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Creed (2015)

 Creed (2015)
Creed n
 
Žánr: drama / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Rocky Balboa (2006)

 Rocky Balboa (2006)
Rocky Balboa n
Rocky Balboa / Rocky VI
Žánr: drama / sportovní / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Sylvester Stallone

(---)

Rocky 5 (1990)

 Rocky 5 (1990)
Rocky 5 n
Rocky V
Žánr: akční / drama / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: John G. Avildsen

(---)

Rocky 4 (1985)

 Rocky 4 (1985)
Rocky 4 n
Rocky IV
Žánr: akční / drama / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: Sylvester Stallone

(---)

Rocky 2 (1979)

 Rocky 2 (1979)
Rocky 2 n
Rocky II
Žánr: akční / drama / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: Sylvester Stallone

(---)

Rocky (1976)

 Rocky (1976)
Rocky n
 
Žánr: akční / drama / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: John G. Avildsen

(---)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190378
Osobností: 697528
Fotografií: 763185
Plakátů: 375846
Obsahů a biografií: 178001

Poslední komentáře

Deník malého poseroutky: Výlet z...

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze
Narozdíl od předchozích   dílů,tohle byl propadák.   Nesympatičtí herci,   stupidní námět, špatný   scénař, žádný humor,   absolutně nepochopitelné   scény. Prostě bída...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 2 / 10

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10

Býčí oko (1990)

Býčí oko
Ona je to obsahově vlastně   úplná pitomost, ale je to   taky docela nápadité,   vtipné a má to správný   švih. No a když vám tu   pitomost více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Expend4bles: Postrad4telní (2023...

Návrat v dobrej forme...

Expend4bles: Postrad4telní
V nejakom článku som čítal   vyjadrenie Dolpha Lundgrena o   sklamaní zo štvrtého   pokračovania   Expendables.Určite mal na   mysli finančnú více >

Autor: pigal | Hodnocení: 8 / 10