reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Robocop: Prime Directives [TV minisérie]

Další název:
Robocop 4
Žánr:
Rok:
2000
Délka:
376 minut, 4x94 minut (složeno ze 4 filmů)
„Vrátil se zpět silnější než kdykoliv předtím! Robocop slaví 10 narozeniny a vrací se v TV minisérii !“

Celkové hodnocení filmu Robocop: Prime Directives

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.10.2009
whack
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.4.2012
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.9.2007
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.5.2007
jeromeklapkajerome
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.5.2014
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.7.2008
SWAT0013
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.2.2013
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.8.2010
ickov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.5.2007
MikeZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.1.2009
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.11.2007
PetrB.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
greenarrow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.2.2014
Merry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32698minih32698Ples příšer (2001) 
Monster's Ball n
minih24669minih24669Studentská máma (1935) 
Studentská máma n
minih50067minih50067Alive or dead (2008) 
n
minih39240minih39240Škola zlodějů (1986) 
Scuola di ladri n
minih20419minih20419Tajemné zlo 2 (1994) 
The Hidden II n
minih32061minih32061Eric Clapton - Live in Hyde Park (1997) 
Eric Clapton - Live in Hyde Park n
minih9776minih9776Jsem zvědavá žlutě (1967) 
Jag är nyfiken - en film i gult n
minih62366minih62366Mistr Eckhart (2010) 
n
minih41843minih41843Jak Felix zachránil Vánoce (2004) 
Felix The Cat Saves Christmas n
minih15599minih15599Peklo Manitoby (1965) 
Die Hölle von Manitoba n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
4   - R.RICKIE
9   - satyr
1   - whack
7   - smíšek
7   - Strength
10 - jeromeklap
8   - Raptor150
2   - SWAT0013
4   - fidelio
8   - ickov
1   - MikeZ
6   - eso
9   - PetrB.
7   - greenarrow
7   - Merry

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

56 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

56 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

36 minut již uběhlo
124 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

41 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599417
Fotografií: 517159
Plakátů: 250328
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.351/0.329