reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Robinzoni z Kronborgu [TV seriál]

Rok:
1979
Délka:
30 minut, 5 epizod
„Televizní seriál pro děti podle románu Františka Běhounka.“

Celkové hodnocení filmu Robinzoni z Kronborgu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.3% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.10.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.8.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.3.2014
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.2.2008
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.4.2010
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.3.2011
soptik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.8.2005
Alex.Denim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.8.2014
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.12.2013
adalpri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.3.2015
PAVELLLLL
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.11.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41250minih41250Křest ohněm (2005) 
American Soldiers n
minih7733minih7733Francouzská spojka 2: Dopadení (1975) 
French Connection II n
minih5702minih5702Čtyři pokoje (1995) 
Four Rooms n
minih18703minih18703Severní hvězda (1943) 
North Star, The n
minih39909minih39909Marie Antoinetta (2005) 
Marie Antoinette n
minih11223minih11223Profesionál (1981) 
Le professionnel n
minih8276minih8276Hlad (1983) 
The Hunger n
minih27804minih27804Talentovaný pan Ripley (1999) 
The Talented Mr. Ripley n
minih43185minih43185Nevěřte mužům (2005) 
Trust the Man n
minih9719minih9719Joe kontra sopka (1990) 
Joe Versus the Volcano n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.3 %
7   - Edward52
7   - Omnibus
6   - Faye
9   - New
7   - melakara
7   - brnvl2105
5   - Obivan
6   - sakro
9   - soptik
5   - Alex.Denim
7   - ceskytulak
9   - adalpri
10 - PAVELLLLL

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:50

31 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

16 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

1 minut již uběhlo
114 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139601
Osobností: 599605
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Sebevražedný oddíl (2016)

Ujetá šílenost

Sebevražedný oddíl
Nevím kdo co čekal, ale já   moc nečekal. A tak jsem nebyl   zklamán, naopak velmi   pobaven. Ano, je to   šílenost, a toho si cením,   páč více >

Autor: roox | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.191/0.168