reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Robinson Crusoe

Žizn´ i udivitel´nyje priključenija Robinzona Kruzo

Země:
Rok:
1972
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
8.3.1974
„Sovětský barevný film. Přepis slavné knihy Daniela Defoea.“

Celkové hodnocení filmu Robinson Crusoe

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Petra.Barbie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.5.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.8.2011
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.5.2008
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.7.2011
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.7.2012
trampnet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.4.2012
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.2.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2009
leona73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4667minih4667Bronzová těla (1991) 
Abbronzatissimi n
minih17539minih17539Psycho Cop 2. (1993) 
Psycho Cop Returns n
minih41383minih41383A tou nocí nevidím ani jedinou hvězdu (2004) 
Durch diese Nacht sehe ich keinen einzigen Stern n
minih57726minih57726April in January (2002) [Video] 
n
minih40363minih40363My všichni školou povinní (1984) [TV seriál] 
My všichni školou povinní n
minih5167minih5167Cizinec v zrcadle (1993) [TV film] 
A Stranger in the Mirror n
minih30772minih30772Přátelé zeleného údolí (1980) [TV seriál] 
n
minih102690minih102690Zpátky do ringu (2013) 
Grudge Match n
minih3212minih3212Argentinské tango (1992) 
Tango argentino n
minih5463minih5463Čelisti 2 (1978) 
Jaws 2 n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Crusoe (1988)

 Crusoe (1988)
Crusoe n
 
Žánr: dobrodružný / adaptace
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Caleb Deschanel

(jiná verze filmu)

Hodnocení filmu

82 %
10 - Petra.Barb
8   - Kuvik
7   - AGAMEMNON
8   - nick4
5   - ponorka.ba
9   - POMAJZ
10 - trampnet
8   - ceskytulak
8   - tvo
9   - leona73

TV Program

ČT1 - 168 hodin (2006) [TV pořad]

10:00 - 10:30

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Neznámá Indonésie

09:55 - 10:45

17 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Koření (2005) [TV pořad]

09:45 - 10:35

27 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Láska ve hře (2004) [TV film]

10:05 - 12:00

7 minut již uběhlo
108 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140622
Osobností: 602755
Fotografií: 520977
Plakátů: 252270
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Rodokaps (2016) [TV epizoda]

Rodokaps
K obrazovce si každý pátek   usedne divák, který si   oblíbil nový seriál o   četnících, zdá se, že se   povedl přímo vzorně.   Obyvatelé více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.426/0.395