Duben
ohodnotit

Ro(c)k podvraťáků

Další název:
Rock podvraťáků / Rok podvraťáků
Rok:
2006
Délka:
104 minut
Premiéra v ČR:
2.11.2006
„O muzice, penězích a gangsterech amatérech.“

Komentáře k filmu Ro(c)k podvraťáků

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 48
enejčel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.10.2011
Nejlepší film Karla Janáka
Na tenhle film se klidně   můžu podívat ještě druhý   den. Skvělé obsazení,   srandy, příběh a hlavně ta   muzika. Nejvíc se mi líbí   "Only the strong   survive".
Nejvíce   mě dostaola scéna v té   benzínce, když se Kotek   zeptal té prodavačky na   lopatu...
Ondrej_pribehar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.11.2009
Příjemné překvapení
Od tohoto filmu jsem nic   zvláštního nečekal, ale   velmi příjemně mě   překvapil. Nevadí ani   herectví Jiřího Mádla -   zřejmě zejména proto, že   dostal roli šitou naprosto na   míru a je stoprocentně   věrohodný.
Ro(c)k   podvraťáků je hlavně   komediální a po této   stránce mu nelze nic   vytknout; jedná se o   oddychovou komedii, trochu   černou, některé scény mě   dokázaly mohutně rozesmát a   to se přece musí u komedie   počítat na prvním   místě.
Vybrat pro   komentář Vojtu Kotka je   tradiční, ale nemůže   zklamat, jakkoliv je jinak   celkem průměrný herec,   kterého mám osobně ve   velké oblibě, jako dabér je   excelentní a i komentáře   dokáže podat tak, jak se to   zrovna očekává a aby byly   zároveň zajímavé.
Naprosto mě ovšem   odboural Pavel Rímský jako   gorila Igor. Český Stallone   v poloakčních kreacích   působí místy až šíleně,   ale dokonale; skvělá   parodie...
Janáku,   Janáku, můj nepříliš   oblíbený režisére, zdá   se, že také dokážeš   natočit film, kterým si u   mně vysloužíš pochvalu. Za   tento počin ti plným právem   náleží.
Petr1984
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.12.2008
Já nemůžu souhlasit. Ze   všech tří filmů s dvojkou   Mádl a Kotek je tenhle film   prostě nejlepší. Baví mě   ta drsnost, poněkud   brutálnější černé   vtípky, Mádl a Kotek jsou   správní řízci. K tomu ten   mafián v podání   Postráneckého je naprostá   bomba. Tenhle film má vše,   co správná komedie nabízí   - umí bavit! To je to   hlavní. Chtělo by to víc   takové super zábavy pro   mladé.
bud.spencer1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.6.2009
Parádní komedie s Vojtou   Kotkem A Jirkou Mádlem   (tentokrát kapánek   černější). Skvěle   propracované akce a tvrdší   humor. Jedna z těch   nejlepších komedií této   české dvojice, která   vždycky ví, jak pobavit.
Jarda6
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.10.2009
Kupodivu, mě se tenhle   filmík líbí víc než tolik   oblíbený GYMPL a obdobné   píčoviny.Tady je alespoň   vidět že lidi jde bavit   jinak než záběry na   otravné idioty.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.1.2010
Takový průměrný filmek,   čekal jsem, že bude trochu   lepší. Dost se mně líbila   hudba - tento styl můžu. A   některé scénky taky nebyly   vůbec špatné. Výbornou   roli měl ovšem Hrušínský   - nalitý starosta :-).
Dobrá byla jeho hláška,   když mu vytáhl ten   zásobník z pistole : Nemáš   to nabitý! Dyť to nemá   nabitý! - to jsem byl mrtvý   smíchy.
Dodatek -   Čím víckrát tu komedii   vidím, tak se mně líbí -   čím dál víc :-).
A   Pedrag Bjelac jako chřestýš   a ( máma ) :-) byl   nezapomenutelný.
Petra.Barbie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.5.2008
Navýšila jsem své hodnocení.
Původní komentář:
Je fakt, že třetí film   Karla Janáka je nejslabší z   celé série. Kotek a Mádl se   převtělili v tvrdé rockery   a ze začátku děj   pokulhává a postrádá   rozjezdový vtip a gagy, jako   u předchozích dvou filmů.   Naštěstí do děje vstoupí   skvěle zahraný mafián v   podání Václava   Postráneckého a už se   začne něco dít. Druhá   půlka filmu je rozhodně   lepší než začátek, ač je   to morbidní, u vycpaného   vyžehleného psa se   zasmějeme i proti své vůli.   Je to prostě film pro mladé   lidi a pokud to někoho   pohoršuje, nemusí se na to   dívat. Když nic jiného,   pořád je to aspoň   zábavnější nežli   politické hrůzy typu Kolja,   Pelíšky, Obecná škola   atd.

Dodatek:   Po dvou odpočinkových   shlédnutích tohoto filmu v   poslední době musím tento   komentář doplnit a   hodnocení upravit. Viděla   jsem ho poprvé krátce v   návaznosti na oblíbené   Snowboarďáky a Rafťáky.   Tyto filmy jsou si hodně   podobné, s podobnou   zápletkou. Podvraťáci jsou   už trošku jiní a Vojta   Kotek s Jirkou Mádlem v   rolích rockerů mi tak nějak   nesedli. Proto jsem   zezačátku film dokoukávala   vyloženě s nemastným,   neslaným pocitem. Teď, s   odstupem času, jsem si ho   náhodně pustila a   hle...přišel mi vtipný,   zábavný, krádež   mafiánského psa, jeho   sešití (no, je to trošku   brutální, ale zavřeme obě   oči) po vylisování,   zejména pak sám velký boss   v podání pana   Postráneckého...to vše mě   ohromně pobavilo.   Přibližně po měsíci jsem   dostala chuť vidět film   znovu, opět jsem si výborně   odpočinula. Tím pádem zde   nemohu nechat uvedených 5   bodů a navyšuji na 8. Dá se   říct, že jsem k tomuto   filmu "dozrála", i   když puberťácký věk mám   dávno za horizontem. Ale   což, každý jsme tak trochu   dětmi ve svém nitru, ne?
Cash89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.1.2008
Ačkoli český filmy nemám   rád a Kotka s Mázlem fakt   nemusim,tak mě tenhle film   opravdu mile překvapil.Skoro   celý film jsem měl   roztaženou hubu od ucha k   uchu a na konci filmu mě   bolelo břicho smíchy.I   přesto mi v tomhle filmu   něco chybělo,něco co třeba   měli Snowborďáci,ale i   přesto to nebyl špatný   film.
brnvl2105
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.2.2008
Kotka a Mádla mám rád.   Vždy zahrají skvěle i kdyby   to byla největší blbost.   Jen se mi zdá,že toto je   trochu přitažený za vlasy i   když smíchu sem si užil   dost. tak jen kvůli hochům   moje hodnocení.
Komparsista11
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.8.2009
Ač už asi rok mám tenhle   film na dývku, viděl jsem ho   poprvé až teď v telce. Brzo   napravím a dývko si pustím,   protože už jsem se dlouho   takhle dobře nepobavil.   Úchylně ujetá komedie se   správnýma klukama v   dredovejch parukách, Venda   Postránecký jako mafián   vůbec nemá chybu a korunu   všemu nasadí vylisovanej   pes. Asi je to trochu   zvrácený a zvrhlý, ale fakt   jsem se bavil.
halushka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.5.2008
musím s mnohými nesouhlasit.   tento film je sice kravina,   ale o tom komedie přece jsou.   najde se jen málo komedií,   které mají příběh, který   má hlavu i patu. pak je   opravdu můžeme zařadit mezi   ty nejlepší. ro(c)k   podvraťáků je blbost,   která vás však dokáže   spolehlivě rozesmát. dávám   8
Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.5.2019
Tak jsem se tomuto filmu   statečně vyhýbal, stejně   jako těm dvěma dalším   (Snowboarďáci a Rafťáci),   ale stejně na něj došlo.   Neuhádnete kvůli komu. Jo,   kvůli T.Voříškové a to   jsem ji tam vůbec nezahlídl.   Očekával jsem něco jako   moderní operetu s hnusnou   hudbou, co se nebude dát   poslouchat, debilním dějem a   blbými řečmi adolescentů.   Proto jsem zpočátku moc   bedlivě nekoukal, ale film   mne začal zajímat víc a   víc a pak už jsem se vezl.   Uznávám, že těch vulgarit   mohlo být méně, ale co,   když tak mládež mluví, tak   ať to tam je. Všichni   věděli, co hrají, a já se   nepokrytě bavil. Zatím   dávám sedmdesát, ale   určitě to chci vidět   znova. 
 
 
Souhlas s mým   loňským komentem.  
 
 
20200228
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.8.2009
Vojtěch Kotek a Jiří Mádl   v černé komedii s celkem   slušným dějem,pár hezkými   kaskadérskymi kousky a se   spoustou mafiánu,kterých   šéf vlastně celý film   hledá psa,kterého tahle   skupina podvraťáku ukradla a   ješte na tom zarobila,ale ne   na dlouho.
veverka-zrzka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.1.2008
Přijde mi to jako omílačka   pořád dokola! Nejdřív   Snowboarďáci, pak Rafťáci   a teď tohle! To už měli   dát aspoň jiný obsazení!   Nedá se pořád dívat na   jedno a to samý!
volam.sa.pistik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.3.2012
Po pár špekoch nastupujú vždy "super" nápady
No mať kapelu je na jednej   strane starosť a drahý   špás, na strane druhej   niekedy poriadna prča.   Najlepšie, keď máte dokonca   fajnovú skúšobňu, to je   potom jazda a niekedy slušné   peklo. Ale zas nie je to taká   turbulencia ako v tomto filme.   Baby až tak neletia,   aparatúra špatná, furt   čosi nefunguje, rockové   hviezdy z vás stále nie a   nie, posúvate sa pomaly, ak   vôbec. Dosť chlastáte (čo   samozrejme nie je dobré, ale   čo už), nie preto, že to   patrí k rockovým hviezdam,   ale vždy to príde akosi   samo, navyše tu u nás je to   často o život a je to tu   vlastne taký normálny zvyk,   heh. Ale to všetko je   vyvážené mnohými   zážitkami (niekedy i rozum   stál) a hlavne často bola   fakt prča. No a k filmu. Tak   priznám sa, čakal som   totálny odpad. Ono tieto   pubertálne komédie sú   väčšinou na plač. Ale   tiež sa priznám, mýlil som   sa. Ono to fakt nie je až   také zlé, dokonca by som   povedal, že to je ok   komédia, kde som sa pár   krát i dobre zasmial. No nie   je to zas žiadny film   storočia, ale účel zabaviť   a pobaviť sa to zrejme   splnilo. A u mladých a   pubertiakov to bude mať   úspech zaručený. Treba na   lepšiu aparatúru, tak   skusíme troška povydierať   miestneho mafiána. Tak ten   bol brutálny, ale psíka mal   fakt rád. A jeho pobočník   detto. Ďalej bol super   starosta, skvelé zahraný   alkoholik, ktorý abstinuje,   ale syn mu prebral milenku,   tak sa napil (hele, von to   nemá nabitý). Nesmieme   zabudnúť na brutálne týpka   Chrestýža, borec čo vám   všetko zoženie. No   všetkému kráľoval Petr   Janda, ktorý si tu strihol   rockovú hviezdu, bol božský
BinLADIN
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.7.2009
Parádní komedie skvělé   obsazení moc seto povedlo   pěkně zvolená lokace na   Kladensku co dodat jeto moc   skvělé
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.10.2007
No, musim uznat, že mě to   celkem překvapilo. Čekal sem   trapnou blbost ale bylo to   celkem koukatelný. Rozhodně   to není nějaký trhák nebo   tak ale občas jsem se i   pousmál (vypreparovanej pes   neměl chybu) a to už je co   říct. Škoda, že se film   až moc často tváří jako   cool podívaná i když mu to   moc nejde (gangsteři mají ve   většině případu   uspávací šipky než   opravdový bouchačky).
Rocky4
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.5.2008
Film jsem neviděl ani   pořádně celej, neměl jsem   čas to kloudně sledovat.   Taková pitominka, s   jednoduchým příběhem a   zápletkou. Atmosféra taková   ponurá. Musím se na to   podívat pořádně ještě   jednou na DVD. Do třetice   dvojice Mádl-Kotek, kolem   nich Písařík apod. Za   nejlepší film Janáka stále   považuju Snowbordáky.
Wish
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.7.2008
první dojem strašnej -   nepovedenej pokus o českej   akčňák bo co?:) ale po   druhým zkouknutí se mi to   začalo líbit...některý   fláky tam jsou   dobrý...takovej film na   nedělní odpoledne, když se   nudíte:) Hrušínskej co by   starosta je super:))a Janda?   tak to snad radši no   comment:D
klasifikátor
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.12.2023
Tak tohle byla sotva   průměrná podívaná s   hodně rozpačitým   scénářem a příliš jí   nepomohla ani úporná snaha   některých dobrých herců,   protože je-li špatný   příběh, pak ho nezachrání   ani sebelepší herecké   výkony. Tady už režisér   Karel Janák začínal z   tvůrčího hlediska poněkud   šlapat vodu.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.11.2011
Třetí film s dvojicí Mádl   + Kotek a do třetice všeho   dobrého?? Průšvih to dle   mého nebyl a pár scének a   vtipů funguje na předešlé   komedie s touto   "dvojkou" to však   nemá.
decepticon
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.7.2012
(ko)Kotek a Madl v dalsej   hovadine o nicom jedine co   stalo za to boli hlasky   Chrestyse a starosty inak   velmi slabe. Co sa tyka hudby   tak keby nespievali [vobec] s   "vybornou"   anglictinou tak by sa to aj   pocuvat dalo.

/x2006/
/23.7.12/   [pip] nuda
rimmerova-motorka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.5.2019
Pár dobrejch hlodů se tam   najde, ale proč boha všichni   chtějí zpívat   "čengliš"? To je   fakt hrozný poslouchat. No a   Mádl jako don Chuan? Těžko   uvěřit. Eurosvazákovi   Hrušinskýmu to jako   zpiťarovi seklo...aspoň by   nic nezkazil.
BlackElvis
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.12.2007
Docela mě to potěšilo,   páč jsem čekal něco   opravdu otřesného. Kotek by   rozhodně mohl trochu   rozvíjet své herectví a ne   hrát v těhlech kravinách.
Didinka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.11.2012
Když nechcete moc přemýšlet
Tento víkend Podvraťáci   konkurovali Avataru a Indianu   Jonesovi a máte-li už po krk   dokonalých filmů a chcete   vypláchnout zaneřáděnou   hlavu ještě nejlépe   většíma sračkama, jsou   Podvraťáci správná volba.   Bylo tu pár správných   gagů, u nichž jsem se fakt   zasmála. A dokonce i pár   překvapivých momentů. Tak   trochu remake Kamarádů do   deště jsem měla dojem, ale   moc mi to nevadilo. Vadili mi   neuvěřitelní bodyguardi se   samopalama u dveří,   vražedné množství kokainu   a Janda, který je skutečně   překvapivě špatný herec.   Všechno ostatní se dá   považovat za nadsázku, tento   film si své nadšené diváky   najde, i když to žádný   skvost kinematografie není.
Mary.Elwood
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.8.2008
Ikdyž některé momenty   trochu zavánějí trapností   tak sarkasmus a morbidita je   namístě poměrně   často,takže jsem se i   pobavila.Nejvíc se mi líbil   Chřestýš v podání   Predraga Bjelace a mafián   Václav Postránecký.Ovšem   nejvymakanější scéna je s   ,,vycpavačem'' a jeho psem u   toho nejde se nesmát!
JohnCoffey
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.5.2010
Fu(c)k podvraťáků
Zbabraný amatérský únos   milovaného psa   profesionálnímu mafiánovi -   máte snad lepší nápad na   zápletku černé komedie? To   by se ovšem tématu nesměli   chopit Češi, konkrétně   režisérský mrzák Karel   Janák. Jeho filmy jsou   ušité podle jedné fazóny,   takže tomu odpovídají   znetvořené prvky. Pojďme si   je rozebrat. Hlavní   protagonisté jsou vše, jen   ne herci. Známí panáci   Mádl & Kotek tu   konkrétně   "ztvárňují"   hudebníky. Tento fakt se   odbude Mádlem břinkajícím   do bubnů a Kotkem   šmrdlajícím kytaru   (samozřejmě že ne do rytmu   hudby z repráků), který se   občas zašklebí před   mikrofonem, zatímco za něj   zpívá playback. Tito   hlupáci vymyslí, jak sami   uznají, směšný plán na   únos, a i když je nemožný,   povede se jim. To mafián,   který svého psa bedlivě   střeží, je vlastně nakonec   za vola. Určitě stojí za to   zmínit se o humoru. Pokud   vás rozesměje vulgarita   doslova za každým slovem,   souložení doslova za   každým rohem a paka aka   hudebníci, užijte si to.   Nazávěr proberu ještě   logiku, resp. to, co je místo   ní. Jak už jsem řekl, těm   pitomcům to kupodivu vyjde, a   zatímco se stávají   chytřejšími (asi jim   končí puberta), mafie   hloupne. Na rádoby vtip s   traktoristou a obojkem budu   dlouho vzpomínat... Suma   sumárum, má slova ze   začátku - další blbost s   českými idoly dětí a   idiotů...
Karius
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.10.2012
Nebejt nadrženýho   Mádla,Václava   Postráneckýho a Pavla   Rímského,tak by se film   topil na dně kanalizačních   vod. Díky těmto třem   pánům a nějakému tomu   občasnému humoru, se film   ještě nad smrdutými   splašky našich kanalizací   udržel,nicméně ten zápach   ho přeci jen neminul. Námět   nápadně se podobající   klasice z roku 1988, Kamarád   do deště, ale od dost hůř   natočeno. Pro slaboduchého   teenagera možná hit roku,pro   mě jen další ukázka   toho,že už to v ČR moc   nefunguje. Kvalita české   kinematografie šla za   posledních 30 let dolů, jak   cena za kilo banánů. Nevim   no,chvílema to vtipný i   bylo,nějaká herecká kvalita   tam taky byla a tyto aspekty   udrželi film někde kolem   průměru. --->40%
Rene1
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.2.2008
Podle mě film značně   klipového charakteru, což mi   vadí. Nějak moc jsem toho od   něj nečekal a ničeho moc se   taky nedočkal. Šílené   teenagerky na to šly do kina,   neboť tam byla jejich   nepostradatelná dvojice   Kotek-Mádl. My ostatní ten   film postrádat můžeme, i   když se dnes v čechách   točí daleko horší a   děsivější filmy.Tohle se   ještě shlédnout dá.
hlavsa5
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.7.2013
Další nepovedená komedie se   spoustou známých herců,   kteří se snaží a snaží a   zase nic. Sem ta se řekne   dobrá hláška, ale to je tak   všechno..
TSZ
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Pokus o Podfu(c)k po česku?
Mám velice rád filmy Guye   Ritchieho (alespoń první   dva:-)) a byl sem upřímně   zvědavý na nový snímek   Karla Janáka,který mě s   dvojcí Kotek&Mádl   dokázal při svých   předchozích filmových   představeních dokonale   pobavit (a to jsem tomu před   každým z filmů   nevěřil).Tentokrát se   bohužel stalo to,co se stát   muselo a celé bych to mohl   přirovnat třeba k fotbalu a   rozhodující   penaltě:všichni čekají,že   ten kdo penaltu proměnil již   několikrát předtím ji dá   zase,pomalu už zvedáte ruce   k oslavě,ale střelec se   ukopne a míč letí až na   tribunu mezi diváky.Ti jsou   rozpačití,všichni sice ví   že hráč chtěl dát   gól,ale bohužel se tak   nestalo.Karel Janák snad   nejen že překopl branku,ale   celý stadion a míč letí   neznámo kam.Doufejme že bude   trénovat a příště se   vrátí v lepší formě   (rozhodně bych doporučoval   změnit drez a asi i   základní sestavu)
petrph
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.6.2007
Kriminální komedie po   tisící a prvé. Parta   kamarádů potřebuje nutně   peníze na nástroje pro svou   kapelu. A protože poctivá   práce příliš nevynáší,   a ani se do ní moc nehrnou,   nezbývá než najít jiné   řešení. To které zvolili   nevypadá příliš rozumně,   protože krást psy za   účelem vydírání se   prostě nemá, a když už,   tak si mohli vybrat někoho   jiného, než šéfa místní   mafie. Není divu, že mají   brzy za zády bandu   zkušených zabijáků,   připravených udělit jim   poslední lekci.
Nepříliš originální   téma, podané novou generací   našich herců.
flufit
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.4.2007
nicmoc film ...
Bara.40
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.5.2008
Nuda
Film je nudný, ale přeci jen   o málo lepší než   Rafťáci. Filmy
kde   hrají Mádl& Kotek jsou   určeny náctiletým a těm se   určítě líbí.
hejtman
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.5.2008
A je to tu zas,další   příběh, u kterého   zůstává rozum stát,další   blbost jejíž smysl zůstane   většině diváctva   utajen.Proboha co to mělo   být ! Nebylo se čemu   smát,nebylo co obdivovat,nuda   a nepochopení smyslu děje   mě provázela celým   příběhem.Ztráta času !

Film byl dle mého   natočen pěkně,z herci   nemám vůbec žádný   problém a vlastně díky   nim(Postránecký,Mádl) jsem   viděl film celý,tedy zkoro   celý,jelikož zhruba po 60min   jsem na pár minut musel   přepnout jinam,abych se   trochu vzpamatoval,bohužel   však zvědavost   zvítězila...
xmafianx
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.9.2008
Tak tohle byla hrozná   kravina, přišlo mi, jako by   si češi chtěli hrát na   američany, takovýhle filmy   teda ne..:) ale čest   tvůrcům, že se jim to   chtělo točit..:-D
karlosphonic
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.8.2009
Je rozdíl mezi rockem a rockem
Jako je vtipné duo Pat a   Mat,Tom a Jerry,nebo Laurel a   Hardy,snaží se být vtipné   duo Mádl a Kotek.Bohužel   tento humor je více než   trapný.
Ro(c)k   podvraťáků mě vůbec   nezaujal.Příšerné   dialogy,žádné   nápady,prvoplánovité   gagy,nic originálního.Celá   komedie mi přijde,že je   postavena jen na   profláknutých tvářích   populárních teenagerů a   úspěch se nějak automaticky   dostaví.
Film   doporučuji všem,kteří   ještě nikdy neviděli   žádnou komedii,nebo ještě   lépe všem,kteří nikdy   neviděli žádný film.
P.S. Nejsem žádný   puritán,když se mluví ve   filmu sprostě,vůbec mi to   nevadí a je to i dobře,když   to tam sedí,ale když   idolové našich dětí,jen   tak říkají   píčo,atd.,snaží se být se   svojí dětinskou tváří   rockový tvrďáci plných   vulgarismů,to je opravdu tak   strašně laciný odpad!
ValaMalDoran
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.5.2008
Kde jsou ty doby,kdy český   film něco znamenal.To co se   dneska točí,nemá cenu   komentovat.Něco jako   tohle.Ani jednou jsem se   nezasmála.Zase na druhou   stranu,mnoho dnešních   pubertáků se v tom   pozná.Ale já jsem tomu filmu   na chut nepřišla.Naprostá   nuda.
weitinger
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.5.2008
Samozřejmě, že   "tvůrci" tohoto   zázraku si nedávali větší   ambice, než pobavit   puberťáky...Ale?!? Takhle   má vypadat zábava pro   náctileté? To pobíhání   partičky budižkničemů po   různých pražských   smetištích by mohlo stačit   na menší klip jmenované   hudební skupiny. Ale na celý   film? To rozhodně nestačí,   zvláště, když do hlavních   rolí angažujete takový   prkna, co vystupovali v tomhle   zázraku.
Honza35
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.10.2009
Řečeno slovy klasika:   "Co tím chtěl básník   říci?"...mým   hodnocením jsou dvě z   deseti, jelikož za celý film   jsem byl schopen dvakrát ze   sebe vydat něco, co se   podobalo smíchu. Jen to   dokázalo mou dávnou   domněnku, že spojení   Mádl-Kotek-Janák není až   tak zázračné, jak si   minisvět českého filmu   zřejmě myslel a ač jsem   nebyl nijak nadšený ani ze   Snowboarďáků, tak proti   této snůšce špatně   uspořádaných vět a vtipů   to byl ještě balzám pro   filmovou duši. Je na čase se   rozejít pánové a dále   nezahlcovat českou   kinematografii zbytečnými   kilometry filmového   materiálu.
Pardal
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.5.2008
Že Jánákovi filmy nemíří   dál než na páteční večer   na televizi Nova to víme   všichni moc dobře ale to co   předvedl rokem podvraťálů   to už byl vrchol, film je   naprostej opruz a navíc   hodně okatá kopie...   (Krádež psa a výbuch   auťáku plnýho peněz tady   už jednou byl a hlavně   lépe). Kotkův vypravěčskej   um byl doslova na zblití a to   i pro puberťáky a jako   třešinka na dortu byl   směšnej střih kterej se   občas objevoval, vůbec   nevíc kde vzal Janák   "inspiraci" pro   tohle...
Naki
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Tohle je pro mne doslova   anti-zábava a na ty dva   blbečky jsem už většinu   času velice alergický.... S   českou kinematografii to jde   hodně z kopce ať si každý   říká kdo chce co chce.   Herecké vlastnosti většiny   herců byly až neherecké a   sahaly k vrcholům nudy.
Nikotyna
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.3.2011
Fakt jeden z nejhorších   českých filmů, který jsem   doposud viděla. Film který   je absolutně o ničem,   absolutně pitomý příběh,   o ukradnutém psu, o   vydírání mafiana. Viděla   jsem jednou, a už nikdy,   podle mě je to zbytečná   hodina a půl života. a to   slisování toho psa,   nechutný.
Ondra44
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.5.2008
ODPAD
Totální úpadek české   kinematografie, zvratky,   hrůza a spousty dalších   slov by nestačily na   vyjádření tohoto ..jak to   vlastně nazvat? Není to   nadsázka, není to ironie   není to nic než vrchol hnusu   a nevkusu. Prostě je to   filmový septik.
Henry123
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.5.2010
Při této "komedie" jsem se zasmál. Blbosti příběhu
Již od začátku jsem měl   strach, že zase jednou   uvidím hloupost. Ale něco   takového jsem opravdu   nečekal. Příběh je   nevtipný, postavy   nesympatické a nelogicky se   chovající a trapně   vystupující. Scénář   překypuje nápady, i   dvouleté děcko by vymyslelo   lepší. Konec příliš   nepřekvapí, nadruhou stranu,   díky bohu, že nějaký je. O   rock tu moc nejde,   maximálně, kdyby se film   jmenoval pes podvraťák -   možná. Faktem je, že   postavy byly podvraťáci   představující se hloupími   hláškami a řezáním do   kytary. Smrt psa možná   trochu zaskočí, ale opět je   to velice nemožné. No nic,   další vyhozené peníze za   hloupý film...
bušt
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.10.2010
Shit!!!Ale naprostej.Nechápu   a lituju toho,že jsem za   tohle dvd mohla utratila 49   korun.Co se taky dalo čekat   od dvojce Mádl - Kotek !
Thomax
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.5.2008
Další trapný pokus o   komedii. Je třeba říci si   to na rovinu. Mezi mladými   českými herci se asi nenajde   nikdo, kdo by byl schopen   slušně pobavit.   Puberťácký Kotkův výraz   je už ohraný. Výkony   dalších rádoby herců   nestojí ani za zmínku. A   hlavně pasovat Pavla   Rímského do role zabijáka a   Mádla do role svůdníka   všech žen v Kladně, to už   chce opravdu hodně odvahy.
grunge1492
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.9.2007
hrůza a běs, čekal jsem   něco otřesného a přišlo   něco mnohem horšího,   hlavně role Mádla a Jandy,   jestli to takhle půjde dál..   :(

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih120101minih120101Signál z neznáma (2014) 
The Signal n
minih75548minih75548Konečná (2013) 
The Last Stand n
minih47451minih47451Transformers: Pomsta poražených (2009) 
Transformers: Revenge of the Fallen n
minih45232minih45232Velmi křehké vztahy (2007) [TV seriál] 
Velmi křehké vztahy n
minih8401minih8401Hodný, zlý a ošklivý (1966) 
The Good, The Bad And The Ugly n
minih53865minih53865Avengers (2012) 
Marvel’s The Avengers n
minih47102minih47102Neuvěřitelný Hulk (2008) 
The Incredible Hulk n
minih16079minih16079Podraz (1973) 
The Sting n
minih28250minih28250Želary (2003) 
n
minih16343minih16343Pomáda (1978) 
Grease n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

09:00 - 09:45

1 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Afrika z výšky

08:30 - 09:25

31 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:40 - 09:40

21 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:55 - 09:20

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10