reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.1.2017 a svátek má Doubravka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu RKO 281

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 79% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.3.2010
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.5.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.8.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.11.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2014
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.11.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.11.2010
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.5.2006
menderly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.7.2013
Mgb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40249minih40249Nevinnost (2004) 
Innocence n
minih41578minih41578Královský gambit (1974) [TV inscenace] 
n
minih14089minih14089Neříkej mi majore! (1981) 
Neříkej mi majore! n
minih39820minih39820Výlet do Říma (2002) [Video] 
When in Rome n
minih9472minih9472Jeden z nich je vrah (1970) 
Jeden z nich je vrah n
minih55360minih55360Toulavý anděl (2006) [TV film] 
Hidden Places n
minih24900minih24900Naše slečna Fred (1972) 
n
minih44855minih44855V roli kaskadéra (1980) 
The Stunt Man n
minih12127minih12127Matador (1986) 
Matador n
minih46259minih46259Záhada jezera Lochness (2004) 
Incident at Loch Ness n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

79 %
8   - curil
9   - Lienocka22
8   - Faye
8   - satyr
8   - Kycky
7   - Petak69
7   - rosta12
8   - Darkman7
8   - menderly
8   - Mgb

TV Program

ČT1 - Legendy kriminalistiky: Stodol...

00:10 - 00:40

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Tajné životy (2014) [TV seriál...

23:20 - 00:20

54 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Zákon a pořádek: Útvar pro zvl...

23:40 - 00:25

34 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

23:40 - 00:35

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140523
Osobností: 602531
Fotografií: 520596
Plakátů: 252145
Obsahů a biografií: 129556

Poslední komentáře

Do útoku (1987)

Do útoku
Emoční snímek o vztahu mezi   otcem a synem, mezi láskou a   nenávistí, pokroku k novým   horizontům, naději a   ambicím. Příběh je prostý   a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Tajný agent Jack T. (1997)

Jack T

Tajný agent Jack T.
Pre mna super film. Klasicky   Seagal. Ziadne extremy. Celkom   dobry dej filmu a aj celkova   pointa, ktora niekde chyba...

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 10 / 10

Kameňák (2003)

Kamenak

Kameňák
Tato komedia mi uz pride dost   trapna...
Nula   bodov....



















Q

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 1 / 10

Kameňák (2003)

Kamenak

Kameňák
Tato komedia mi uz pride dost   trapna...
Nula   bodov....

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 1 / 10

Absolvent (1967)

Absolvent

Absolvent
Film, který neví, zda chce   být komedie nebo spíše   drama, a tak ani jedna ze   složek nějak nevyčnívá.   Několik úsměvných situací   a více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.454/0.43