Duben
ohodnotit

Resident Evil: Zánik

Resident Evil: Extinction

Další název:
Resident Evil 3; Resident Evil: Afterlife
Rok:
2007
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
15.11.2007
„Geneticky vylepšená Alice dále bojuje proti společnosti Umbrela, zodpovědné za rozšíření T-viru, který ničí celý život na Zemi.“

Komentáře k filmu Resident Evil: Zánik

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 64
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.8.2019
Tenhle třetí film nějak   ubral na tempu ne? Ale i tak   jde o solidní řežbu, jen   už trošku okleštěnou.   Bohužel se tu neobjevilo nic   nového, takže hodnocení jde   pomaličku dolů.
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.8.2010
Resident Evil: Extinction
Moc často se nestává, že   by třetí díl dosahoval   velkých kvalit a už vůbec   se nestává, že by překonal   první díl a přesně to je   případ třetího   pokračování Resident Evil:   Zánik. Práci režiséra   Russella Mulcahyho neznám   nebo vlastně viděla jsem od   něj Modlitby za Bobbyho, což   je zcela odlišný žánr od   RE, to ovšem nemění nic na   tom, že tohle byla slušná   jízda. Začátek se nese v   klidném duchu, což nebude   trvat dlouho, akce střídá   akci, příběh a celá ta   realizace je mnohem hlubší a   vážnější než se na   první pohled může zdát,   protože tohle není   čistokrevná řežba. Ničeho   není moc ani málo, je to   přesně v té správné   kombinaci, efekty jsou   perfektní. Postav tu je po   málo, tedy těch hlavních,   některé známé a některé   zase ne, v hlavním centru   dějí je Alice, což nemůže   nikoho překvapit a opět   úžasná Mila Jovovich,   která ze své role nevypadla   ani přesto, že Resident Evil   3 vznikl o tři roky později.   Spolupráce Paula   W.S.Andersona a Russella   Mulcahyho rozhodně přinesla   ovoce, protože jde zatím o   nejlepší díl této série.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.11.2011
Lepší než druhý díl, ale   čekal jsem asi větší   jízdu. Pár scén dobrých,   výtvarně působivé, ale jen   průměr a trochu   nastavované.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.4.2021
A jdeme do dalšího kola,   tentokrát se odehrávající   v nevadské poušti během   cesty na Aljašku. A tak tu   máme postapokalyptickou   atmosféru jak vystřiženou   ze slavné filmové série   'Max Max', avšak s   westernovým nádechem, což   dokazuje oblek Milli Jovovich,   která tak působí jako Clint   Eastwood ve svých slavných   spaghetti westernech. Celý   dějový koncept se opět veze   ve značné jednoduchosti, kde   má každá postava své   místo a ani hlavní postava   Alice, právě s tváří   Milli Jovovich, se nad nikoho   nepovyšuje. Tvůrci   tentokrát dokonce použili i   citace nejrůznějších   snímků jak tématicky   podobných, tak i zcela   odlišných. Takže tu máme   výborné odkazy na snímky   'Úsvit mrtvých' (1978), 'Den   mrtvých' (1985), 'Vetřelec:   Vzkříšení' (1997),   'Hellraiser 2' (1988),   'Ptáci' (1963), Plane´ta   opic´ (1968) a další. Děj   je tradičně účelový,   takže stejně jako ve   videohře se jde stále   kupředu a odráží se útoky   zombie. Nic víc, nic míň.   Snaha o lepší pokračování   viditelná je, ale i tak celá   etuda nabývá dojmu určité   stereotypnosti. V tomhle nemá   cenu hledat nic významného.   Prostě jen akční film v   řadě a to je asi tak vše.
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.9.2009
Nezklamal
Ani třetí film o T- viru   nezklamal. Obdivuju tvůrce,   že jim nedocházejí nápady   a buďme za to jenom rádi.
Noví, chytřejší   zombíci a naklonovaná Alice,   no zkrátka opět velká   jízda.
Petra.Barbie
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.7.2008
Přehnané!
Tomuto filmu se nedá upřít   snahu o vytvoření   absolutního dramatu s akčím   pojetím. A výsledek by snad   ani nebyl nijak špatný,   kdyby těch   "dálničních"   scén, rámusu, skřípění   brzd a dunivé hudby nebylo   přece jen už trochu moc.   Méně je někdy více. Ten   "kravál", co   provází většinu filmu,   úplně diváka odvádí od   hlavní linie příběhu,   bortí se ušní bubínky a   jen z pouhé zvědavosti jej   odtrpíte do konce. Mila   Jovovich je ve své roli velmi   dobrá, ani scénář není   špatný, ale to celkové   zpracování opravdu odrazuje   od dalšího shlédnutí.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.3.2011
dobry film,s herni predlohou   to krome viru G a T, Claire   Redfield a alberta Weskera to   moc nema. ale jako akcni bijak   to vubec neni spatne ale jako   horor bych to nenazval
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.8.2009
Každý kdo viděl Mad Max   musel tu vnímat některé   podobnosti což se mi líbilo   a upřímně se mi třetí   akční resident líbil   zevšech nejvíce Milla je   opět dokonalá a bojové   scény jsou úžasné . Dle   konce by jsme se mohli dočkat   ještě čtvrtého   pokračování , které by se   mohlo odehrávat v Japonsku.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.2.2012
Kŕdeľ havranov neveští nikdy nič dobré
Takže nečakajte žiadne   ťažké filozofovanie,   hľadanie zmyslu života ani   bilancovanie životnej púte.   Tu sa budete musieť   uspokojiť so sexi Millou a   kopou zombie, krve,   naháňačiek a lomičiek so   nemŕtvymi. Niekedy slušný   masaker. Oddychová   brutalitka, zrejme na   pobavenie. Ale ak sa to takto   berie, dalo sa. Ostatné diely   som nevidel, tak moc tú   sériu Resident Evil a príbeh   nepoznám, len som sa k tomuto   náhodne dostal, tak som bol   zvedavý a ako som už   spomínal v pohode oddychovka.   Plusové body za to slušne   upadnuté Las Vegas (dobrá   atmosféra) a za tých   brutálnych zombie psov (či   čo to vlastne bolo)
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2013
Třetí díl v pořadí opět   nezklamal,tentokrát už se   virus rozšířil po celé   zemi a zbylo jen pár   nenakažených kteří se   dají dohromady a putují   pouští kde v každém   obydlí číhají nenasitný   zombie.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.7.2009
vcelku velmi slušné akční   horor jak má bít děj je v   celku
propracovaní   a mně osobně to překvapilo   čekal jsem že to nedopadne   nejlíp ale paráda
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.4.2008
Jedním slovem   nářez!Russellovi Mullcahymu   se po dlouhé době povedl   skvělý film.Akce střídá   akci s určitou dávkou hrůzy   a Milla kosí zombíky jako na   běžícím pásu v   postapokalyptickém   prostředí.
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.6.2008
Čekal jsem bezmozkovou   akční zábavu a dostalo se   mi akorát nudné podívané   se špatnými triky, nudnou   akcí a špatnými herci.
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.4.2014
Pokračování jakéhokoliv   seriálu navazující na   počítačové hry nemá více   než na 60 %, a pokud má, tak   je to spíše výjimka (Lara   Croft), i když mne zaujala   třeba M.Jovovich když v   jedničce byla lepší.   Nekonečné seriály   založené jen na akci nebo na   katastrofách prostě nemusím   a určitě je vysoko hodnotit   nebudu.
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.7.2018
Žiadne veľké prekvapenie   neprišlo, v tejto sérii to   je už klasicky tupé,   scenáristicky plytké a až   moc priamočiare. Zatiaľ   najviac som sa bavil pri   dvojke teda na Apokalypse,   aspoň že sa dá pozerať na   tú Millu Jovovich ináč by   to bolo fakt zbytočnosť už   100x videná.   ║Rozpočet$45milionov║Trž   by USA $50,648,679║Tržby   Celosvetovo $147,717,833▐   Tržby za predaj DVD v USA   $34,292,397 //počet   predaných kusov 1,841,736║   aspoň že to je stále veľmi   ziskové /45%/
goranchorvat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.1.2008
Průměr
No myslím že třetí díl je   lepší než velmi slabá   dvojka ale za jedničkou   pokulhává.Film mi přijde   trochu nesouroodý,zombie ve   mě spíš vyvolávali smích   než hrůzu vše tak   zachranuje poměrně dobrá   kamera která maskuje jinak   100x omleté klišé   filmu.Průměr
rankinfitch
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.4.2010
Třetí díl, těžící   hodně záběrově z dílu   prvního, nenabízí podle mě   zdaleka takový megaakční   nářez jako jeho   předchůdci, nicméně jde o   vizuelně povedenou   apokalyptickou sci-fi, kde se   Alice vrací ke svým   přátelům, aby s nimi   spojila síly a zničila   Umbrella Corporation.
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.3.2008
Presunutie pribehu do   postapokalyptickeho sveta sa   podaril na vybornu.Zostali   dobre veci z predchadzajucich   dielov a nove prostredie   posobi velmi osviezujuco/aj   napriek hromade zombies   :)))/.Seria sa vydala dobrym   smerom,zostali naznaky   svedciace o dalsom   pokracovani,ale aj obava,ci sa   podari udrzat latku dostatocne   vysoko.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.5.2009
Resident Evil: Zánik
Skvělý akční horor, který   velmi promyšleně navazuje na   dva předchozí díly. Akce   byla docela ucházející.   Nechyběly ani triky, které   už známe z předchozích   dílů. Líbilo se mi, že   tvůrci nechali svět   ovládaný zombie proměnit v   pustinu, která působí   sklíčeným dojmem a   zlepšuje celkovou atmosféru   filmu. Zombie působili opět   krvelačně, ocenil jsem také   nový druh   inteligentnějších, zato   nevyzpytatelnějších zombie.   Moc mě pobavili i zombie   krkavci. Doufám, že   otevřený konec filmu slibuje   další vynikající   pokračování.
Snura
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.5.2009
Klasická béčková zombie   vyvražďovačka, která má   ale navíc krásnou zelenookou   Millu, která to noži,   mačetami, sekerou a zkrátká   se vším co řeže a seká,   umí náramně a tak stíná   zombíkům hlavy nebo je   půlí na dvě části jedna   radost. A když nestíhá, tak   jsou tu ještě lasery, které   padouchy rozkouskují na   gulášové kostky, nebo   kamarádi, co alespoň pomocí   střelných zbraní dokáži   udělat taky pěkné díry do   hlavy. No nekoukněte se.
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.6.2014
Určitě
lepší než dvojka,možná i   jednička,ale sedm opravdu   nedám:-)Malinko šílený   Max,ale kvalitně natočený a   možná i proto se mi líbil   tento díl zatím nejvíc.Jen   člověk nesmí moc vnímat   přehnané scény a nelogické   věci:-)
Tom_Hardy
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.9.2007
Resident Evil: Zánik je   oproti rozporuplné dvojce   podstatně kompaktnější a   hravější. Russell Mulcahy   se vytáhl a po dlouhých   letech podává sebejistý   režijní výkon –   prostředí pouště je   vyždímáno na maximum a   scéna s ptáky, případně   boj v kulisách bývalého Las   Vegas jsou nejen dynamické,   ale především   <b>opravdu</b>   napínavé. Je celkem škoda,   že se na konci scenáristé   opět (stejně jako ve dvojce)   uchýlili k bitce s větší   příšerou, ale ono to tak   nějak k herní RE sérii   patří, takže kdo hry zná,   toho to zas tak nevyruší.   Dějově to není úplně   nejchytřejší, ale rozhodně   to <b>je</b>   zajímavé a pokud tvůrci ten   konec mysleli vážně, vyšla   by je čtyřka pěkně draho.   Shrnuto a podtrženo, slušná   trojka, která sice   nepřekračuje béčkové   vody, ale dokonale se v nich   orientuje…
JVSoolen
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.1.2009
Klasicky strizene becko, ktere   je napinave, zrucne natocene a   ma dobrou atmosferu. Bodejt by   ne, kdyz to tocil reziser   Highlandera.
killy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.4.2008
V poslední době se nějak   roztrhl pytel s filmy se   zombikama. Dějově tento film   postrádá originalitu.
kali.4
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.10.2007
Vůbec jsem nečekal, že to   bude „tak“ dobré.   Výborným tahem bylo   umístění děje do   postapokalyptické pouště,   která je atmosférická a   chtě nechtě divákovi   připomene kultovního   Šíleného Maxe. Režisér   navíc velmi dobře zvládl i   akční scény, z nichž   stojí za zmínku zejména   útok vran nebo   naturalistická bitka s   nemrtvými v Las Vegas. Avšak   „velké finále“   připomíná spíš Uweho   Bolla, protože monstrum se   bohužel nevyvedlo a zatoulalo   se sem asi z jiného filmu. Do   té doby jsem se ale solidně   bavil a místy jsem byl, řekl   bych, opravdu   "zažraný" ;-)).
davidek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.6.2008
Nemyslím si že většina   pokračování filmů je   lepší než jednička nebo   dvojka, ale "zánik"   je myslím nejlepší z   trilogie Resident Evil. Scéna   s nakaženými ptáky je   úchvatná.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.6.2018
Milla Jovovich hrát moc   neumí a asi proto je   obsazována do filmů na jedno   kopyto. Vždy ukáže aspoň   na okamžik svoje neduživé   tělíčko nahé a pak už   začne krev stříkat a   Violet...teda   Leeloo....vlastně Alice kulí   oči a zachraňuje   civilizaci...vždycky.
bobo336
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.1.2013
Zanik.
SUper resident.naj   efekty.spravne akcny.zombici   su o dost   inteligentnejsi.hlavy lietajy   krv nechyba alice na motorke   final boss good a super film   je postarane.samozrekme koniec   na 4
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.4.2009
Tentokrát celý svět   nakažený T-virem.Přežila   jen malá skupina lidí a   Alice,tentokrát napúl stroj   řídici Umbrelou.Ale oni ji   neovládají,dokáže se   vymikat kontrole.Zánik je   vynikajíci díl,který je   určite úspěšným   konkurentem prvního a   druhýho dílu.
Peykka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.8.2010
Miluju celou Resident Evil   sérii, ale tenhle je podle   mě nejlepší. Jak po   dějové stránce tak po   vizuální, tím myslím   efekty. Zombíci jsou   perfektně vytvořeni. Jsem   ráda i za Ali Larter, která   se objeví i v dalším   pokračování, na které se   btw mooooc těším!! ;)
Clockwork
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.10.2007
Takze oproti 2 dilu si myslim   ze o 100% lepsi. Ve srovnani s   prvnim dilem je to spis o 100%   horsi. Ja si myslim ze svetlo   sveta mel spatrit pouze prvni   dil a konec. Zbyle 2   pokracovani akorat nici a kazi   prijemny pocit z 1cky. Holt   vune penez vitezi nad   zamyslenim se jestli by nejake   pokracovani vubec melo byt !!!   V tomto pripade NE.
mikee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.5.2008
Jak už zde bylo   nesčetněkrát řečeno ,   dalo se z daného námětu a   lokace dostat ještě více ,   ovšem to co nám pan   režisér servíruje se dá   označit za prozatimního   vítěze celé trilogie a   velmi slušnou zombie   řezničinu , která bude   podle otevřeného konce zcela   jistě pokračovat. Musím se   přiznat , že snímek   značně připomíná svou   lokací (až na zombíky)   apokalyptického Mad Maxe,   kterého nahradily tenokráte   dvě hlavní hrdinky a musím   říct , že to byl nápad   nadmíru dobrý. Nejvíce mě   zklamal závěrečný souboj   doktora s Alice , který byl   odfláknutý a velmi rychlý.   Taktéž by filmu prospělo   více akce a méně dialogů.   Nicméně Milla je skvělá ,   Ali v roli vůdkyně konvoje   taky velmi dobrá , akce je   natočená velmi libově ,   zombie jsou skvěle   namaskované , dostatečně   krvelačné a rychlé a nebýt   toho již zmiňovaného   závěrečného souboje s   doktorem , volil bych zřejmě   ještě vyšší hodnocení.   78%
Steve997
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.10.2009
Můžu říct že třetí díl   mě narozdíl od dvojky vůbec   nezklamal, má to atmosféru,   spád, pár vážně dobrých   scén (třeba ta s havrany),   zajímavé prostředí   pouštní krajiny, prostě   zajímavý děj který   nenudí. Ani Milla tu už   nevypadala tak blbě jako ve   dvojce, i když kus ženský   to taky moc není.
Naki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Pokud bych měl zde něco   vyzdvihnout, tak především   atmosféru prostředí, kterou   jsem vnímal vším. Čím se   lišil tento díl od obou   ostatních? Více   myšlenkářství a už   zmiňované pusté, krásné   písečné pouště, které   mě uchvátily. Po pár   filozofických myšlenkách   přišly vždy také velké   akční bomby a ty měly   grády a jasný drtivý konec   zombielandu. Scény havraních   útoků byly lahůdkou a   novinkou a co potom to   závěrečné cigárko   "no coment". Co je   pro mne trochu zklamáním,   ale bohužel bylo to dá se   říct nevyhnutelné, tak   konečná bitka, která byla   nevkusná. Konec byl tak   trochu opakovačkou a   stereotypem, takže trochu   omrzí.
Ivett
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.11.2007
Nebylo to špatné. V relaci s   ostatními RE dokonce velmi   dobré. atmosféra   chátrajícího světa je   velmi působivá. pár   dobrých lekaček....ale to je   asi tak všechno. Teda kromě   Jovovich, které to opravdu   sluší.
AcidBurn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.10.2007
Hnůj, póvl, sračka - tato   tři slova dokonale vystihují   Resident Evil 3. Pokud se   totiž autoři sníží k   vykradení slaboduchého Mad   Maxu, pak je jasné, že   Resident Evil 3 - i přes Milu   Jovovich - poslouží leda   jako účinné projímadlo po   opulentní večeři s pěti   chody a mentolovou waflí jako   dezertem.
Překonají   se autoři a natočí ještě   RE 4?
Steawi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.12.2010
Pokud se jedná o tuto   ságu,hodnotím tento jako   nejvíce vydařený.Jestli to   bylo tou pouští   nevím,nicméně jsem   Residentu nikdy nevěnoval   nějakou valnou pozornost,až   po tomto díle jsem se začal   do toho více ponořovat a   dnes si nedokážu svou   sbírku hororů bez tohoto   představit.
Nikotyna
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.4.2011
Třetí díl residenta evila   mě velice mile překvapil.;)   Efektivně, dokonce i   příběhově, je fajn neni to   ani tak přehnané jako   například jednička,   samozřejmě nějaká ta chyba   a přehnanost by se taky   našla, ale podle mě   nejpovedenější díl ;)
martas_v
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.11.2009
Potkáte svoje starý známý   z předešlých dílů.   Apokalypsa planety je   dokončena, málo   přeživších se musí   bránit jak lidským, tak i   zvířecím zombie. Nehledě,   že scéna se zombie vránami   má svoje kouzlo :).
frenky
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.1.2008
Čekal sem vic. Tenhlete   filmecek se urovni nedotahuje   na predchozi dili, ale i tak   se ho oplati videt. Akcni   sceny jsou docela povedene,   ale dej je dost pruhledny.   Jako odychovku muzu odporucit.
cackles88
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.5.2008
Zombie:!!
tento film je podla mna uz len   vsetko co sa udialo v 1 a v 2   resident evil je tam urcite   nieco nove vo filme nie je zly   mne sa celkom pacil ...v tom   filme sa mi zdalo malo zombie   efektov
cakal som viac   od filmu ale v celkovom   zuctovani sa mi pacil   ....davam z 10 bodov   najvysieho hodnotenia za film   a vsetko co bolo v nom pouzite   schopnu 8:)
Sparta33
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.2.2009
Luke
Výborné!!!!!!!! Jedním   slovem výborné!!!!! Už ted   se tesim na další   pokračování!!!! Resident   evil:zánik je naprosto   skvělej počin!!!!
julo
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.11.2007
O.K.
tesim sa na   stvorku.SUPER.jednicka bola na   rozbehnutie,uvodna.dvojka to   trochu rozbehla,drzala v   napeti,a trojra to dorazila.
ergotoxin
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Musím říct, že   "falloutářská",   postapokalyptická první   část filmu mi skutečně   sedla. Bohužel o to více   jsem byl zklamaný ze   skutečně absurdního, na   hlavu postaveného   závěru...

Celkově se postava Alice   (Milla Jovovich) vyvinula   poněkud nešťastně.   Telekinetické schopnosti -   proč? Za nejsmutnější ale   považuji její věčně   vyretušovaný obličej,   který se do zničené krajiny   skutečně nehodí.
wolvie95
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.6.2014
Pre mňa rozhodne najlepší   diel. Hororovej atmosféry   stiesnených priestorov v   podzemí centrály Umbrelly   pobudlo, vynahrádza to ale   prostredie, v ktorom sa film   väčšinu času odohráva, to   navodzuje filmu skvelú   postapokalyptickú atmosféru.   To bolo z hľadiska tvorcov   rozhodne dobrým ťahom, zmena   prostredia a hlavne zobrazenie   púštneho Las Vegas im   mimoriadne vyšlo, akčné   scény so zombíkmi skvelé a   Milla Jovovich ako vždy je   správne chrumkavá a túto   akčnú rolu a celkový   charakter akčnej hrdinky jej   neskutočne žeriem, neviem si   už predstaviť nikoho iného   v tejto roli .
JaPa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.11.2007
Resident Evil mi přijde ze   všech dílů nejvíc   "odfláknutej",   potěšujícím faktem je, že   hlavní hrdinkou je stále   Milla. Pro Residenta by bylo   asi nejlepší, aby trojka   byla posledním dílem, což   se nejspíše nestane,   jelikoř mi přišel konec   takovej bez konce
saimon.1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.12.2007
Výbornej filmek parádní   scény a slušnej   příběh.díly do sebe dobře   zapadají sem zvědavý jak se   jim povede čtyřka doufam   že bude ještě lepší
Thomax
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.3.2008
Oproti slaboučkému druhému   dílu velký posun směrem   nahoru. Změnilo se   prostředí (prázdné ulice   jsou už nuda), přibylo akce.   Prostě solidní zábava - jen   nad tím moc nepřemýšlejte.
ratchetka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.7.2010
Všechny tři díly super.   Samozřejmě se to nedá   srovnávat s hrou. Ale podle   mě to jsou nejlepší zombie   filmy vůbec. A Milla je   naprosto úžasná. Už se   těším na čtyřku. :o)
Ancient
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.8.2008
Jako fanoušek   post-apokalyptických   námětů jsem předem   věděl, že se mi Resident   Evil:Zánik bude líbit. Už   od začátku jsem měl pocit,   že vlastně sleduji Mad Maxe   2 trochu jinak, ale na druhou   stranu není to přesně to,   co od takových filmů   očekáváme? Zánik považuji   za nejlepší prozatimní díl   série Resident Evil, snad jen   škoda, že se vše točí   kromě Milly Jovovich a   ostatní postavy tak nedostali   pořádný prostor.   Například sympaťák Carlos,   který přestal být plochou   postavou teprve když se   rozhodl umřít :-)
Ba.tista
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.2.2008
Dost dobrý filmeček. Asi   nejlepší ze všech tří   dílů i když ti zombie sou   pro srandu. a jen mně štve   že tentoi film moc   nepřipomíná hru sice   námět a některé postavy   ano ale to je asi vše. Ale   jinak supwer podívaná
Worech
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.10.2011
Trochu MadMax, fajne biják,   žádná zásadnost. Ale   stojí za to v rámci série   shlédnout. A co na to Jan   Tleskač?
Utah79
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.10.2007
Tento horor se mi líbil jako   předešlý, zase z jiného   prostředí, ale ten konec,   to vypadá na pokračování,   ale vidím to tak že to bude   už asi dost přeplácané, no   uvidíme.
cheirones
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.11.2007
Je to pohádka u které   vypneš mozek a čučíš, jak   se Milla vyžívá v   jatkách.Jsem zvědavej   ,jestli se pustí do čtyřky   tak o čem asi tak bude????
ApexTwin
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.11.2007
...
Mile pokracovanie :) Asi   najlepsi diel, az na koniec,   ktory a mna posobil ako kopia   Matrixu, co ma dost nastvalo,   no toe jedno :) Celkovo   nenarocny film na dlhe zimne   vecery
jet20
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.11.2009
residenty hraju uz od roku 96,   a myslim si ze tvurci filmu by   si nejdriv meli hru zahrat a   prozit ji, pak neco zacit   delat naprosty ZKLAMANI cela   filmova serie.
mp94
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.12.2009
Treti film z predeslych je   nejlepsi,pak jednicka a   dvojka.)
Je to bomba   ,proste super film na ktery se   musite podivat!!!
Dubov
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.12.2007
Lepší průměr. Film je   postavený jenom na rychlém   střihu a na scénách kdy na   vás něco vybafne.   Zachraňují ho jenom dobré   akční scény
eto
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.11.2007
Tento díl byl vskutku dobrý   a zevšek dílu nejlepší   zároven doufam že režisér   tohoto filmu bude ve vykonech   pokračovat a vytvoří   další díl který bude   ještě lepší...
bartcz
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.10.2007
Zatim asi nejslabsi Resident   Evil z cele dosavadni serie.   Coz se dalo u 3 dilu vcelku   ocekavat. Neprinasi mnoho   novych napadu, tedy lepe   receno nic noveho (po psech   prisli ptaci a po lidech klony   lidi), ale i tak dale rozviji   sagu Resident Evilu. Skoda ze   tvurci neprisli s nejakou   inovaci, napadem ci divokou   kartou, ktera by vse ozivila a   zpestrila dej. Nicmene, porad   je to dobra akcni-SF podivana   s Millou Jovovich ;-) proto   asi hodnotim 7z10 kdo ale neni   fandou R E tak s bidou 6.
brngy
Hodnocení:
Přidáno: 15.11.2007
Další kousek materiálu pro   ty co ocení dobře   vypadající holku se   zbraněma u boku,dobré efekty   a spoustu akčních scén   našlapaných do 90 minut.Dá   se říct že je to velmi   zdařilé pokračování   příběhu a můžem jen s   nadšením očekávat další   díl.
WiRuS
Hodnocení:
Přidáno: 5.11.2008
+mno tady mohu jen ocenit to   ze tam byly fantasticky   namaskovani herci a nozna este   prostředí v kterém se boje   odehrávaly ale to je vše co   mohu k tomuto filmu dodat!

-Mno ja si myslim   že je tento film velmy   nerealný a nepovedený je tam   málo scén se zombikama a   hlavně ti zombici jsou vo   ničem jsou pomaly 1 krok za   minutu to je HRUZA!!!!!!
Jo a jeste neco vubec jsem   se nelek..zadna scena u tohoto   filmu mne nevidesila tento   film je o prdu!
Master7
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.7.2008
Podle mě je 3ka nejlepší z   celé trilogie. Film je   určitě zdařilý a stojí za   to se na něj podívat.   Apokalyptická lokace   prostředí, výborné akční   scény, perfektní zombie...
Diaemus
Hodnocení:
Přidáno: 27.10.2007
Tak tohle neni snad ani možný!
...Jestli se tenhle film   někomu líbí tak bez   urážky to musí bejt   strašnej konzument nebo magor   ..že se něco takovýhleho   někomu může i líbit.. film   bez logiky natočen podle   původní hry kterou tím   uplně znehodnotil..   "Duchovní otec Resident   Evil - Shinji MIKAMI nejspíš   z toho blije" ..sem na   jednom fóru našel tento   úryvek.. a vykuazuje to   pravdu protože já blil   sním.. takovouhle slátaninu   nikdo nenatočil od dob co   člověk věděl co to je   filmová kamera!.. Jak se   může z planetu behem pár   let stát poušť ..? .. jak   můžete mrtvému vrátit   vědomosti?.. či částečnou   inteligenci?.. uplný   blbosti.. navíc nějaký   nadpřirozený schopnosti   Alice.. ?.. :D ..na tuhle   slátaninu přišli jak?..   snažily se spojit Resident   Evil s Jeníčkem a   Mařenkou?.. :D ..či nějakou   jinou pohádkou která s RE   nemá vůbec co dělat .. jako   BLBOST ROKU 2007 toto!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih2530minih2530Adam a Eva (1940) 
n
minih15523minih15523Pat a Mat (1976) [TV seriál] 
...a je to! n
minih38706minih38706Království nebeské (2005) 
Kingdom of Heaven n
minih27789minih27789Tři králové (1999) 
Three Kings n
minih24191minih24191Zvíře (1977) 
L'animal n
minih118437minih118437Tri stromy (1993) [TV film] 
Tri stromy n
minih19596minih19596Starci na chmelu (1964) 
Starci na chmelu n
minih42125minih42125Zlato! (1934) 
Gold n
minih19250minih19250Smrtonosná past 3 (1995) 
Die Hard: With a Vengeance n
minih166826minih166826Průsmyk (2018) [TV minisérie] 
Der Pass n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Resident Evil: Poslední kapitola (2016)

 Resident Evil: Poslední kapitola (2016)
Resident Evil: Poslední kapitola n
Resident Evil: The Final Chapter
Žánr: akční / horor / sci-fi
Země: Spolková republika Německo / Kanada / Austrálie / Francie
Režie: Paul W. S. Anderson

(pokračování)

Resident Evil: Odveta (2012)

 Resident Evil: Odveta (2012)
Resident Evil: Odveta n
Resident Evil: Retribution
Žánr: akční / horor / sci-fi
Země: Spolková republika Německo / Kanada
Režie: Paul W. S. Anderson

(pokračování)

Resident Evil: Afterlife (2010)

 Resident Evil: Afterlife (2010)
Resident Evil: Afterlife n
 
Žánr: akční / sci-fi / thriller / horor
Země: Velká Británie / Spolková republika Německo / Francie / Kanada
Režie: Paul W. S. Anderson

(pokračování)

Resident Evil: Rozklad (2008)

 Resident Evil: Rozklad (2008)
Resident Evil: Rozklad n
Baiohazâdo: Dijenerêshon
Žánr: animovaný / horor / sci-fi
Země: Japonsko
Režie: Makoto Kamiya

(spin-off)

Resident Evil: Apokalypsa (2004)

 Resident Evil: Apokalypsa (2004)
Resident Evil: Apokalypsa n
Resident Evil: Apocalypse
Žánr: sci-fi / horor / akční
Země: Velká Británie / Spolková republika Německo / Kanada / Francie
Režie: Alexander Witt

(pokračování)

Resident Evil (2002)

 Resident Evil (2002)
Resident Evil n
 
Žánr: akční / horor / sci-fi / thriller
Země: Spolková republika Německo / Francie / Velká Británie
Režie: Paul W. S. Anderson

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376613
Obsahů a biografií: 178289

Poslední komentáře

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10