reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Rekviem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.10.2012
Yontalcar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.10.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.9.2009
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.10.2010
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.10.2010
sansiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.2.2009
ickov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.5.2007
los_carlos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
Lucaso21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.2.2010
scheescha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.11.2007
kopec682
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
Bruno27
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9864minih9864Kalifornie (1993) 
Kalifornia n
minih71658minih71658Bastardi 2 (2011) 
Bastardi II n
minih20209minih20209Šimon a Matouš jedou na Riviéru (1975) 
Simone e Matteo: Un gioco da ragazzi n
minih128963minih128963V/H/S: Viral (2014) 
V/H/S: Viral n
minih37040minih37040Dokonalá loupež (2002) 
The Hard Word n
minih19048minih19048Slídilové (1992) 
Sneakers n
minih6567minih6567Dobrodružství rabína Jákoba (1973) 
Les aventures de Rabbi Jacob n
minih63408minih63408The Haunted World of El Superbeasto (2009) 
The Haunted World of El Superbeasto n
minih34878minih34878Flora (1989) 
n
minih17753minih17753Recept na vraždu (1995) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.2 %
7   - Robinson
6   - Yontalcar
7   - R.RICKIE
9   - sakro
7   - ASPHALT
6   - sansiro
7   - ickov
6   - los_carlos
7   - Lucaso21
6   - scheescha
6   - kopec682
9   - Bruno27

TV Program

ČT1 - Konec semestru (1974) [TV insc...

14:45 - 15:45

49 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

15:05 - 15:35

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

14 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

44 minut již uběhlo
86 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.216/0.194