reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Řeka smrti

River of Death

Rok:
1989
Délka:
103 minut

Celkové hodnocení filmu Řeka smrti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.4% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.8.2009
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.3.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
4.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.9.2009
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.4.2007
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.4.2006
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2012
olgpet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.12.2007
MILAN1961
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.3.2012
kopec682
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28563minih28563Rok draka (2001) [TV film] 
The Lost Empire n
minih105207minih105207Zázračná záchrana bílých hřebců (1963) 
Miracle of the White Stallions n
minih27567minih27567Vše o mé matce (1999) 
Todo sobre mi madre / Tout sur ma mére n
minih56844minih56844Hon na lišku (1966) 
Caccia alla volpe n
minih50777minih50777Giulia nechodí večer ven (2009) 
Giulia non esce la sera n
minih19836minih19836Studené štěstí (1992) 
Cold Heaven n
minih31233minih31233Vražda na úrovni (1979) 
Murder by Decree n
minih55462minih55462Bílá smrt (2009) 
Whiteout n
minih59537minih59537Sázkaři (2003) 
Bookies n
minih19426minih19426Sousedé (1981) 
Neighbors n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.4 %
4   - curil
5   - M.A.G.
5   - Charlie35
2   - Faye
6   - R.RICKIE
5   - Elementik
6   - Dex
8   - MILAN19611
9   - olgpet
8   - MILAN1961
4   - kopec682

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:50

35 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

20 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

5 minut již uběhlo
110 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139601
Osobností: 599605
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Sebevražedný oddíl (2016)

Ujetá šílenost

Sebevražedný oddíl
Nevím kdo co čekal, ale já   moc nečekal. A tak jsem nebyl   zklamán, naopak velmi   pobaven. Ano, je to   šílenost, a toho si cením,   páč více >

Autor: roox | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.47/0.447