reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Red Force 6

Di xia bing gong chang

Další název:
Forbidden Arsenal; In the Line of Duty 6
Žánr:
Země:
Rok:
1990
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Red Force 6

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.9.2009
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.2.2010
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2011
tomast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.12.2006
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2009
KATO77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.7.2009
goose
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17404minih17404Přichází Satan! (1976) 
The Omen n
minih16198minih16198Poklad hraběte Chamaré (1984) 
Poklad hraběte Chamaré n
minih38515minih38515Předčasná úmrtí - Jedna báseň (?) [TV film] 
n
minih42069minih42069Merillovi záškodníci (1962) 
Merrill's Marauders n
minih32634minih32634Pavilon žen (2001) 
Pavilon of Women n
minih32682minih32682Pekelná ženská (2001) 
Saving Silverman / Evil Woman n
minih34629minih34629Návrat presidenta dr. Edvarda Beneše do Prahy (1945) 
n
minih40475minih40475Sklapni a zastřel mě (2005) 
Shut Up and Shoot Me n
minih40123minih40123Extrémní Trucky (1998) 
Extreme Trucks Big Rigs and Heavy n
minih30954minih30954Osudný záběr / Osudné video (1990) 
The Fatal Image n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
7   - R.RICKIE
6   - Elementik
4   - MaKy92z
6   - luan66
7   - tomast
6   - rosta12
7   - kreator23
10 - KATO77
10 - goose

TV Program

ČT1 - Zvon Lukáš (2003) [TV inscenac...

13:05 - 14:00

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

13:00 - 13:25

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

33 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

23 minut již uběhlo
102 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599405
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.205/0.184