Duben
ohodnotit

Rambo 2

Rambo: First Blood Part II

Žánr:
Rok:
1985
Délka:
95 minut
„Žádný člověk, žádný zákon… žádná válka jej nezastaví!“

Komentáře k filmu Rambo 2

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 41
SvoKar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.8.2010
"Tam dole jsou muži, naši muži!"
Oproti jedničce mnohem   akčnější a   "výbušnější"   pokračování, kde už je   hrdina neprůstřelný a   nesmrtelný. Hodně scén je   značně nadsazených, ale   některé jsou   "cool"tovní:   broušení nože na začátku   (a při něm skvělá hudba),   chystání se na odvetu a   její provedení po smrti Co   Bao, "úkol je   splněn" a různé   další.
Trochu mi tu   chybí emoce, např. jak   vyskočil z vybuchující   lodi, měli se před jeho   vynořením Co a zachráněný   dívat trochu   "napjatěji", po   její smrti mohl ukázat něco   dalšího než jen   odhodlanost...
Po   uvedení filmu údajně   prohlásil tehdejší   prezident USA Ronald Reagan   něco v tom smyslu, že teď   ví, jaký by měl být jeho   další program.
V   některých, zejm.   exteriérových scénách, je   zvláštní   "měkké" světlo,   které jsem snad u žádného   jiného filmu nezaregistroval   - pro tento typické, a   rozhodně ne na škodu.
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.9.2009
Znovu do akce.......
......potrebujete udelat   spinavou praci?Zavolejte Johna   Ramba.
Takto by se dal   okomentovat tento film.
J.Ramba vytahnou z vezeni   a poslou do dalsi   akce.Samozrejme,ze ji splni a   udela i to,co ti kteri ho tam   poslali,ani nechteli.
Velmi pekne poveda   dvojka.
S.Stallone ve   sve roli opet nezapomenutelny.
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.6.2012
Rambo 2 : Rozkaz
Druhý díl série o   válečném veteránovi Johnu   Rambovi, Tentokrát je Rambo   vyslán zpět do Vietnamu ,do   tábora ze kterého utekl   během Vietnamské války   výměnou za propuštění z   vězení ,do kterého se   dostal po událostech z   prvního dílu. Za úkol   dostane prozkoumání   tábora,zda je prázdný a   nejsou tam drženi váleční   zajatci,v případě že   prázdný nebude má to tam   vyfotit. To se Rambovi   nelíbí,nechat tam své   bývalé spolubojovníky a tak   jednoho vezme sebou na místo   setkání při cestě zpět.   Tam ale na rozkaz Murdocha   vrtulník odletí a Rambo je   znovu zajat. podaří se mu   uprchnout ,ukrást   helikoptéru zachránit   zajatce , a vyřídit si   účty s Murdochem. Klasický   ,tvrďácký ,akční snímek   ,lepší než méně akční   ale zase více uvěřitelný   první díl
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.2.2013
Druhý díl Ramba opět   podívaná plná   akce,tentokrát z Vietnamské   džungle.Rambo se vydáva do   Vietnamu aby zjistil jestli   tam nejsou uvězněni   Američtí zajatci.Opět   dobře natočený   akčně,válečný snímek.
AGAMEMNON
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.2.2007
Ach bože ty vzpomínky, když   jsem tenhle flák vyděl   poprvé. Poločernobílá   kopie, český rychlo dabing,   kterému nebylo moc rozumět.   Špica.
Xpojntman
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.10.2018
Tak tady naopak od o něco   horsi jedničky mohu dat plný   počet hvězd. Výborný akcni   film se zabijim komoušů,   Rakosniků a i Rusaků.
Koimisto
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.11.2006
JOHNY RAMBO, se vrací domů!
Za FIRST BLOOD byl odsouzen a   pyká v ostře střežené   věznici, když z ničeho nic   přijede jeho možná jediný   přítel plukovník Trautman s   nabídkou, která se jen tak   neodmítá.Zdá se, že   překonal své noční můry a   hrůzy z Vietnamu a je plně   připraven pro úkol, který   dostal.
Logické   vyústění děje i celého   příběhu.RAMBO ve Vitnamu   opět ožívá a dělá si   téměř co se mu jen zlíbí   a tak ho chceme všichni   vidět!!!
Tento díl   je, jako všechny, perfektní,   plný akce a dojem dokresluje   hudba J.Goldsmitha, která je   naprosto úžasná.Kdo se chce   bavit u velmi dobrého   válečno-akčního filmu,   nemůže zvolit lépe ... :@)
frankleone
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.9.2010
Rambo: First Blood Part II
Tady není potřeba   komentáře. Ramba zná snad   každý a kdo ne, tak asi   žije na jiné planetě.   První díl mám sice raději   ale tohle je prostě akční   nášup a já kašlu na to,   že je to nereálné.   Nekoukám přece na filmy   abych viděl realitu ale   proto, že se chci bavit a   Rambo mě baví!
zami5
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.10.2010
Klasika
Všichni to znáte, tak jen   poznámečka. Všimli jste si,   jak málo krve stačilo   režiséru k navození akční   atmosféry??? Hodně dělá   hudba, ale je to něco, co se   neomrzí. I když je to   ptákovina. Pornografie má   svoji Jozefínu. Akční filmy   Ramba...
snackass
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.2.2016
To co nazýváte peklem je   jeho domov ;) tak asi tak   ...klasika, která nestárne,   skvělá hudba a ještě   lepší Sly
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.3.2022
Návrat Johna Ramba do   zeleného pekla. A nejedná se   ani tak o politický   idealismus mírového hnutí,   který byl zrazen, jako   především o lidský   idealismus oněch mladých   mužů, bojujících ve   Vietnamu za vlast (toto   rčení se ostatně používá   v každé americké válce   dodnes), která je nejen   nenechala vyhrát, ale ještě   se k nim po zmanipulovaném   příměří otočila zády.   Sylvester Stallone tímto   snímkem v podstatě změnil   dějiny se suverenitou sobě   vlastní. Rambo se má   vypravit do Vietnamské   džungle zjistit, jsou-li na   pravdě informace o   zajateckých táborech s   vězněnými Američany.   "Necháte nás tentokrát   vyhrát?", ptá se Rambo   plukovníka Trautmanna, který   za ním s takovým požadavkem   přišel do vězení. Ano,   zcela zásadní otázka.   Následující dění tak   vzalo za své, čímž se   názorně ukázalo, jaký byl   přístup americké vlády k   této válce a hlavně k   americkým bojovníkům,   které sama do této války   poslala. Pouhý rok před   uvedením už byl stejný   námět pojat ve snímku   'Nezvěstní v boji' (1984),   kde si hlavní roli střihl   Chuck Norris a tak je docela   nasnadě tyto oba snímky   porovnat. Zajímavé také je,   že na scénáři pracoval   James Cameron, který měl už   za sebou film 'Terminátor'   (1984). Sly však údajně asi   polovinu scénáře pozměnil.   K zadostiučinění s   americkou neslavnou válečnou   etudou tímto filmovým   počinem po morální stránce   došlo, čímž se Sly nijak   neodvrátil od myšlenky   autora knihy Davida Morrela k   postavě Ramba, podle které   vznikl první snímek.   "Chci od života jen   jedno. Chci to, co každý,   kdo prošel tímhle peklem.   Chci, aby mě Amerika milovala   tak, jako já miluji   Ameriku." Film pochválil   i samotný prezident Regan. On   ten film vůbec zasáhl do   americké politiky a   liberálové na toto dílo   politicky zaútočili, jako v   té době snad na nic. I   kritika na ničem nenechala   nit suchou. To je tak, když   se obyčejným filmem   šťouchne do politické   bolístky tak razantně, že   si leckdo ani neuvědomí, že   je to jen obyčejný film. Sly   měl tímto snímkem výrazný   komerční úspěch a dodnes   je nostalgiky hrdě   vyhledáván.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.7.2009
tento dil je opoznání   slabší ale opět ukázal   že američani zapomněly na   své valečné hrdiny a   nechaly je tam doslova hnít   jinak dobrý film z dobrým   obsazenim.
Misantrop
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.3.2011
Rambo bojuje zase v lese a   zase prakticky sám proti   obrovské přesile. Jeho   talismanem pro štěstí je   velký vojenský nůž. Druhý   díl je o stupínek horší   než první, ale stále   výborný.
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.3.2012
Rambo 2
Druhé vynikající   pokračování akčního filmu   o válečném veteránovi z   Wietnamské války Johnu   Rambovi, který se opět   vrací na místo činu, tedy   do Wietnamu. Film nabídne   vynikající propracované   akční scény, které svým   bravurním provedením   divákovi doslova vyrazí   dech. Opomíjena není ani   kritika války a amerického   vojenského systému, což mě   opravdu potěšilo. No a   nakonec Sylvester Stallone se   tu ukazuje v naprosto   parádní formě.
red.mann
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.7.2017
Trochu nostalgie prožívám u   Ramba 2. Je to první film,   který jsem viděl na VHS   kazetě s rychlodabingem. V   té době něco   neuvěřitelného. Nadupaná   akce, kdy nesmrtelný hrdina   ničí podlé ruské a   vietnamské vojáky.   Nezapomenutelné akce a lukem   a letecké souboje   helikoptér. Čistý   adrenalin. Po čase se k filmu   vždy rád vrátím.
killy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.1.2008
Film překypující akčními   scénami, snímek je   napínavý s dobrým   scénářem. Role Ramba se   skvěle hodí k hlavnímu   hrdinovi Sylvesteru   Stallonemu.
Rocky4
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.1.2008
Podle mě klasickej Rambo jak   by měl vypadat, dlouhovlasej   frajer s čelenkou,   zabíjáckej pohled, nahej do   půl těla kde nám ukazuje   vymakaný tělo, dejte mu ten   jeho nůž, dost slušnej   arsenál k tomu, dostatek   nábojů, rozkažte mu co má   dělat (on to nakonec udělá   stejně podle svýho),   vysaďte ho do jungle ve   Vietnamu, nechte ho ať se mu   vyvolají vzpomínky na   válku, k tomu mu zabíjte   jeho novou lásku a párádní   akce plná prošpikovanejch   Vietkongů může začít.
Dodatek: Za příběh a   celou akci dávám 80%. Za   vzhled a výbavu Ramba 10%.
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.8.2008
Rekl bych ze druhy dil je   stejne povedeny jako ten   prvni, jen prostredi a   protivnici se zmenili. Opet   akce, akce a akce. Jen vice   mrtvych se objevuje
AshT
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.12.2009
Rambo 2 pro mě lepší než 1   díl konečně Rambo ukazuje   jak je schopný a zachranuje   členy na misi pak je   ukázano,že je zrazen   vlastními lidmi.
Rendys
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2008
Pokračování Ramba není   vůbec špatné, ale přece   jenom za jedničkou   pokulkhává..... Tentokrát   se John Rambo musí vrátit   zpět do pekla vietnamské   jungle a zachránit zajaté   americké vojáky.
Ziidgaa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.10.2004
Rambo má možnost dostat se z   vězení, ale další cesta ho   zavede přímo do Vietnamu...   Rambo ovšem nabídky   využije, takže dostane   nějakou tu výstroj a   výzbroj + fotoaparát, aby   mohl vyfotit přeživší   válečné zajatce.
To   by ovšem nebyl Rambo, aby je   všechny rovnou neosvobodil...
McHead
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.2.2016
Rambo jak ho znáte
Toto je klasika. Kdo to   neviděl, tak musí. Když   není vaše žena doma a děti   už spí, tak si to pusťte a   neuděláte chybu.
Torision
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.12.2007
Trošku pomalejší začátek   a příprava k akci filmu   vůbec neškodí, protože   jsem měl čas se tak   připravit na totální   masakr. Pak totiž Johnny   Rambo začne se svejma   fintičkama s nožema,   samolama a desítkama jinejch   prostředků k zabíjení a   kosí jednoho maníky ve   Vietnamu za druhym. Filmu   graduje tempo takovým   způsobem, že na nějaký   přemejšlení o fyzikálních   zákonech typu gravitace atp.   neni čas, takže musím   říct, jsem se bavil   královsky. Ze všeho nejvíc   mě dostala vyvražďovačka   na lodi.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.11.2011
Větší nářez a oblíbená   džungle + vysvobozování   zajatců z jejího pekla,   druhý a stejně vydařený   film jako první. Opět kult   80. let co pro mě   nezestárnul.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.4.2009
Pokračování akční   podívané s Johnem Rambem,   který je požádán , aby se   pustil do záchranné akce do   Vietnamu. Nelíbí se mu, že   má zajatce jen fotit a nechat   je tam tak začíná akční   jízda o záchranu zajatců.
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.10.2019
Na filmech se Stallonem moc   kvality k vidění není.   Nicméně ty jeho holywoodské   spektákly vznikaly v době,   kdy byla naivita a   dobrosrdečnost lidí na   maximu. Takže se dalo prodat   i ho*no natřený zlatou   barvou, stačilo k tomu   opravdu málo. Vysekaný   tělo, tupej výraz a téma   alá trpící nevinní. Pro   mě jeho filmy mají velkou   nostalgickou hodnotu a asi   nebudu sám. Ale kdyby   natáčel něco podobnýho   dneska, tak si nevydělá ani   na suchej chleba. Obdobná   kvalita jako u prvního dílu,   ale stále se na to podívám   s chutí. Možná jsem stále   jen naivní kluk. 80%
JVSoolen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.10.2008
Akcni klasika, ktera nad nicim   zdlouhave nehlouba, jen se   zene kupredu v rytmu kulek z   kulometu a dokaze zabavit od   zacatku do konce.
martas_v
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.11.2009
Od jedničky bohužel   slabší, tentokrát se Rambo   vrací na místo činu.   Mrtvých bude přibívat   rekorním tempem. Jo,   vzpomínky na dětství jsou   spjaty s Rambem a dubingem   jednoho člověka.
Sparta33
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.2.2009
Luke
Podobné jako u jedničky   ...paráda,ale podle mě byla   jednička lepší. Ale i   dvojka resp.druhá část 1 je   dobrá.
kcobain
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.3.2008
Pohled na vypracovaného Slye   mě přivedl do časů mého   mládí, jelikož je to už   fůra let co jsem film   neviděl,z dnešního pohledu   už musím konstatovat,že to   není už takový kult   akčního hrdiny jako   dříve,ovšem do starého   železa ještě rozhodně   nepatří. Podle mě je 2 díl   o kapánek lepší než první   a celkově to člověk musí   sledovat se zatajeným dechem   až do konce.Nepatří mezi   špičku ovšem mezi klasikami   má své čestné místo...
Jarda6
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.11.2009
Sympatická změna oproti   prvnímu dílu.A notno   podotknout že k   lepšímu.Dvojka výrazně   přibyla na akčnosti, a Ramba   poprvé postavila proti   výraznější přesile.To jak   ke konci bez problémů a   pomoci vyhladí sám téměř   celý vietcong, je fakt   nezapomenutelné.
Prasoid
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.5.2008
Druhá tvář Ramba v celé parádě
Zatímco v prvním dílu se   Rambo zdál jako citlivý   chlapík, který nikoho   nezabíjí, jen varuje, tady   ukázal, že naopak   slitování nemá. Atmosféra   se podstatně změnila, z   dramatického nádechu se   přešlo k surové akci. I   když Rambovi přece jenom   nějaké ty city zůstaly,   ukázal, že srandu si z něho   nikdo dělat nebude, jinak   zničí počítače:-)
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.2.2021
Deň , kedy Sly rezignoval na herectvo...
Druhý diel Ramba vsadil   všetko na jedného koňa.A   tým je čistá akcia.Na jednu   stranu je Rambo strašne cool   a jeho gadget luk tiež.Na   druhú stranu akékoľvek   náznaky herectva Sly   nekompromisne podrezal, čo je   trochu škoda.Btw Julia   Nickson vyzerá úžasne.
Film je akčný nárez a   doporučujem ho.
Cash89
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.2.2008
Od začátku je zřejmé zcela   odlišné pojetí akčního   hrdiny. Zatímco první díl   vykreslil Ramba jako drsnou   mašinu schopnou dokonale   splynout s prostředím a   využít plodů přírody k   ochromení a zdecimování   nepřítele a k přežití,   díl druhý mu dává ihned do   rukou palebný arzenál,   který čítá nože,   granáty, moje oblíbené   explozivní hlavice šípů,   luk a Rambo dále vystřílí   tisíce nábojů ze samopalů   a sem tam to proloží šlehou   z pancerfanzu. Mizí tak ta   jeho selská chytrost a   nutnost okamžitého   rozhodování se. Přibylo   živých terčů a tak se   mrtvoly počítají po   desítkách. Moment, kdy   Rambova averze vůči   zavšiveným Thajcům   přeteče přes pomyslné   hrdlo, je krutý, ale   očekávaný. Stejně tak   očekávaná je jeho   následná pomsta, jelikož   až do této chvíle   nepřišla žádná   zapamatování si hodná   scéna. Závěrečné inferno,   které rozpoutá Rambův   ukradený vrtulník, je pak   dostatečným   zadostiučiněním za   občasná předchozí hluchá   místa. Potom si jen   poslechnu, jak se Murdock   trapně obhajuje, shlédnu   malé dramatické   představeníčko a druhé   Johnnyho dobrodružství   ocejchuji 7 body.
callaghan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.2.2008
Pokles úrovně oproti   prvnímu dílu je sice   zřejmý, ale na druhou stranu   tu jde o velmi svižnou   podívanou. Místo   propracovaného děje sází   Rambo II hlavně na akci a té   je tu víc než dost.   Soundtrack se mi zdá snad   ještě o něco lepší než v   jedničce.
artcrime
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.9.2005
rambo melo mit jen dve   pokracovani a tahle dvojka   mela vypadat jinak.bylo tam   vyplacano moc strelby a   zbytecnejch   dialogu,nesouhlasilo to s tim   o cem jednicka byla
mildaaxe
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.6.2009
No tak tohle už je podle mně   stoprocentní béčko, co   skvěle natočený jedničce   nesahá ani po kolena.Na   druhou stranu - pokud vám   nevadí vážně slabej   scénář a čekáte od filmu   akci a akci a Stalloneho   a...akci, asi nešlápnete   vedle.Je to dobrý jako   bezmyšlenkovitá oddechovka,   ale to je opravdu všecko...Po   tomhle zážitku už sem na   3jku radši ani nekoukal...
geojezek
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.5.2015
John Rambo
co jineho napsat. Kouleni   ocima, sverepy vyraz, slachy,   svaly...zrada. Oddechovka, nad   kterou se neda moc premyslet.   Logiky tu moc   nehledejte...proste   Rambo...
Vyslovene   blbiny: Rambovo luk vydava   zvuk jako vystrel z pusky. Mel   ctyri vybusne hroty-vystrelil   jich sest. A nejvetsi   hovadina...odpali v kabine   vrtulniku panzerfaust a muzi   za nim preziji.
halounak
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.11.2008
Typický akční film 80. let.   Bez keců a s tisícem   vystřílených   nábojnic....Rapidní   zhoršení oproti jedničce.   Tady je Rambo uz   nezničitelný stroj. Nic moc
Akana
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.10.2012
V době kdy to bylo těžce   "in" jsem   (bohužel?) neměl tu čest,   takže v mém případě   nostalgie nic nezachrání.   Oproti solidní a relativně   uvěřitelné jedničce je   tohle už vyloženě   srandovní. Trochu to sráží   i zásluhy tvůrců Žhavých   výstřelů 2, protože tenhle   jejich předobraz udělal v   sebezesměšnění půlku   práce za ně. Ale vzhledem k   tomu, že jsem se při tom   slušně bavil, čtyři   hvězdy si ten svalnatej   naturščik zaslouží.
hvezdyn
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.4.2018
Tohle je legendární film z   doby, kdy se obdobné hovadiny   dabovaly jedním hlasem.   Neprůstřelný americký   hrdina se vydá mezi   vietnamské diletanty, aby   jich tam několik desítek   zastřelil, či usmažil.   Lítá tam jak lejno ve   vířivce a nikdo se ne a ne   trefit. On vystřelí jednou a   deset potencionálních   stánkových prodejců padne k   zemi. Američané mají z   Vietnamu velký mindrák. To   je válka, kterou prohráli. A   tak takový filmeček je   flastříčkem na ztrápenou   duši. Ten fil musí trochu   vyznít vlastenecky. I když   hrdina toho moc nenamluví,   tak na konci nějaký ten   vlastenecký blábol plácne.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih69914minih69914Tři mušketýři (2011) 
The Three Musketeers n
minih18695minih18695Setkání v červenci (1978) 
Setkání v červenci n
minih26536minih26536Tajemství loňského léta: Rok poté (1998) 
I Still Know What You Did Last Summer n
minih31778minih31778Vzpomínka na Titány (2000) 
Remember the Titans n
minih21070minih21070Titanic (1997) 
Titanic n
minih2392minih2392Dalších 48 hodin (1990) 
Another 48 hrs n
minih26511minih26511Minority Report (2002) 
Minority Report n
minih6884minih6884Drsný Harry (1971) 
Dirty Harry n
minih66708minih66708Týden bez závazků (2011) 
Hall Pass n
minih27720minih27720Nepřítel před branami (2001) 
Enemy at the Gates n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Rambo: Poslední krev (2019)

 Rambo: Poslední krev (2019)
Rambo: Poslední krev n
Rambo 5: Last Blood
Žánr: akční / dobrodružný / thriller
Země: Spojené státy americké / Španělsko / Bulharsko
Režie: Adrian Grunberg

(pokračování)

Rambo: Do pekla a zpět (2008)

 Rambo: Do pekla a zpět (2008)
Rambo: Do pekla a zpět n
Rambo
Žánr: akční / drama / thriller / válečný
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Sylvester Stallone

(pokračování)

Rambo 3 (1988)

 Rambo 3 (1988)
Rambo 3 n
Rambo III
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Peter MacDonald

(pokračování)

Rambo (1982)

 Rambo (1982)
Rambo n
First Blood
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Ted Kotcheff

(pokračování)

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

11:30 - 12:00

8 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Rozluštěné poklady (2012) [TV ...

11:05 - 11:55

33 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Rizzoli & Isles: Vraždy na pit...

10:55 - 11:45

43 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

8 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190541
Osobností: 697819
Fotografií: 763956
Plakátů: 376533
Obsahů a biografií: 178268

Poslední komentáře

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Studené štěstí (1992)

Studené štěstí
Nečekejte žádný filmový   skvost, ale když na tenhle   titul narazíte, uvidíte   docela zajímavý film,   natočený podle velmi   solidní více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Dračí princ (2015)

70%? To jako vážně? :-D

Dračí princ
Po dlouhé době bude mé   hodnocení úplně jinde, než   u zbytku uživatelů. Cca 70%,   tedy nadprůměr, je opravdu   velký přestřel. Ruská   verze více >

Autor: Karius | Hodnocení: 2 / 10