Zari
ohodnotit

Ragú

Žánr:
Země:
Rok:
2011
Délka:
7 minut

Obsah filmu Ragú

 
Animovaný izraelský krátkometrážní snímek Ragú vypráví o dřevorubci žijícím v malé zapadlé vísce. Své dny tráví prací a těšením se na svačinu, kterou mu poctivě každé ráno připravuje jeho manželka. Ta je však nespokojena s manželovou posedlostí, kdy se drvoštěp snaží schraňovat veškeré potraviny na horší časy. Proto si žena nemůže dovolit vyvařovat podle svých představ.

Snímek používá nezvyklou tvorbu animace, která není v Hollywoodské produkci běžná, díky čemuž se mu podařilo probrat se na nezávislou scénu.

Film vznikl jako režisérská souhra dvou začínajících kamarádů, izraelců Alona Askarova a Morana Lachmana. Ti prezentují své...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Alon AskarovAlon Askarov  
Moran LachmanMoran Lachman  
hudba:
Yuval Yuval "Janja" Kroin  
Emil EIiindenEmil EIiinden....."Balkan suite"   
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
beze slov
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Ragú >
Typ filmu: Krátký

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.5.2013
Ragú
Uvedeno na mezinárodním filmovém festivalu   Kaunas, Litva 2012.
Pixar a DreamWorks, pod   kterým je nyní i Disney, nám přinášejí   stále stejný typ animace. Pokud tedy chceme   vidět nějaký rozdíl, nezbývá nám, než   zapátrat na internetu. Na Youtubu je toho díky   dnešní době sdílení mnoho, dopátrat se však   nějaké kvality dá strašně zabrat. Proto jsem   uvítal pásmo krátkometrážních animovaných   filmů, které mi trochu pomohlo podívat se na   to, že se to dá dělat i jinak.
Je to jako s   fireshow. Když vše začínalo, rozhodli se   první skupiny prezentovat své představení s   temnou atmosférou. To znamená těžká hudba,   tančící vypadají jako démoni. Je to efektní   a tak se jejich následovníci tohoto tématu   také chopili. Dnes je podobných organizací   bezpočet, ale každá nabízí to samé. Že by   někdo zariskoval a pokusil se nám představit   nějakou svou alternativu, to zřejmě nehrozí. A   tak je to právě i s animovanými filmy. Proto   jsem vždy za statečnost filmařů vděčný a i   jejich snímkům pak lecos odpustím. Mimochodem,   Ragú je značka italské omáčky na   těstoviny...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Ragú (2011)Ragú (2011)Ragú (2011)Ragú (2011)
Reklama