reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.1.2017 a svátek má Doubravka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

R.S.C.

Rok:
1990
Délka:
84 minut
Premiéra v ČR:
29.4.1991

Celkové hodnocení filmu R.S.C.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.3.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.12.2008
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2007
romarikan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2317minih2317Když propukne peklo (1994/1) [Video] 
Open Fire n
minih34033minih34033Muž, který plakal (2000) 
The Man Who Cried n
minih47885minih47885Falco (2008) 
Falco - Verdammt, wir leben noch! n
minih52587minih52587Pravá blondýnka 3 (2009) [Video] 
Legally Blondes n
minih6133minih6133Děti na objednávku (1958) 
n
minih7308minih7308Elektrické sny (1984) 
Electric Dreams n
minih16080minih16080Podraz (1995) 
Cellblock Sisters: Banished Behind Bars n
minih43275minih43275Na břehu (1959) 
On the Beach n
minih3081minih3081Angličan, který vylezl na kopec a slezl z hory (1995) 
The Englishman Who Went Up a Hill, but Came Down a Mountain n
minih67045minih67045Lovná zvěř (2010) 
Fair Game n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52 %
6   - rosta12
5   - kovandos
7   - 10kacka10
7   - Alfonc
1   - romarikan

TV Program

ČT1 - Kde domov můj?

18:25 - 18:55

5 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Letem světem: Argentina

18:15 - 18:45

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

5 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

45 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140529
Osobností: 602544
Fotografií: 520668
Plakátů: 252156
Obsahů a biografií: 129562

Poslední komentáře

Pád Londýna (2015)

AKcna cukrova vata No II...

Pád Londýna
Pokracovanie solidneho akcneho   filmu sa odohrava v Londyne,co   nie je naskodu.Zmena   prostredia filmu prospela, ale   negativa zostali   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Lví srdce (2013) [2k digital]

Lví srdce
Silný severský snímek,   který nepostrádá vtip a   nadhled. Zároveň vás z   několika scén pěkně   zamrazí. Některé scény mi   připomínají více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 9 / 10

Pád Bílého domu (2013)

Akcna cukrova vata...

Pád Bílého domu
Akcny film so zaujimavym   napadom,ale jeho realizacia je   slabsia.
Celkovy napad   obsadenia "Olympu" hranici so   sci-tematikou a je plny patosu více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

PUSTINA....

Pustina
to je seriál hodný ocenění   a to mezinárodně;herecké   výkony jsou bez chyby s   plným nasazením a   syrovostí.Zde by byl   příklad pro ČT více >

Autor: Stan.K. | Hodnocení: 10 / 10

Předčítač (2008)

Předčítač
Silný, dramatický příběh,   který jsem sledovala   zpočátku s pusou dokořán.   Ještě větší silou však   udeřilla skutečnost, která   spoustu více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.325/0.306