reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu R.E.M. / Imitation Of Life

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.2.2010
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.5.2007
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.2.2010
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.12.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007
dx23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.11.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
kocur1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
bubenec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.8.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41282minih41282Honeymooners (2005) 
The Honeymooners n
minih37302minih37302Bionicle: maska světla (2003) 
Bionicle: Mask Of The Light n
minih40404minih40404Lev v zimě (2003) [TV film] 
The Lion in Winter n
minih34022minih34022Moje tlustá řecká svatba (2002) 
My Big Fat Greek Wedding n
minih28798minih28798Fotr je lotr (2000) 
Meet the Parents n
minih15653minih15653Periskop nahoru a dolů (1996) 
Down Periscope n
minih36806minih36806Chyťte tu holku (2004) 
Catch That Kid n
minih58759minih58759Depeche Mode: The Videos 86>98 (1999) [DVD] 
Depeche Mode: The Videos 86>98 n
minih28960minih28960Incident (2002) 
Changing Lanes n
minih7291minih7291Electric Blue 19 (1985) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
7   - Justik66
8   - R.RICKIE
6   - MaKy92z
8   - Strength
6   - Indiana.Jo
5   - uriel
5   - kovandos
4   - 10kacka10
7   - opl
9   - mirisek
8   - dx23
10 - kocur1
5   - Ladik80
10 - bubenec

TV Program

ČT1 - Soudkyně Amy (1999) [TV seriál...

14:00 - 14:45

2 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Zapomenuté výpravy: Za kmenem ...

13:40 - 14:05

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:00 - 15:00

2 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:20

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140624
Osobností: 602762
Fotografií: 520980
Plakátů: 252273
Obsahů a biografií: 129651

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.239/0.217