reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Quo Vadis, Baby?

Quo Vadis, Baby

Žánr:
Země:
Rok:
2005
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu Quo Vadis, Baby?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.7.2008
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
psichy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45433minih45433Na území žen (2007) 
In the Land of Women n
minih58116minih58116Dohoda je dohoda (2008) 
Three and Out n
minih27783minih2778328 dní (2000) 
28 Days n
minih50049minih50049Twilight sága: Zatmění (2010) 
The Twilight Saga: Eclipse n
minih42873minih42873Kvaska (2006) 
Kvaska n
minih3671minih3671Batman (1989) 
Batman n
minih28717minih28717Simpsonovi (1989) [TV seriál] 
The Simpsons n
minih24918minih24918Moucha (1958) 
The Fly n
minih18998minih18998Sladký život (1960) 
La Dolce vita n
minih39633minih39633Grandhotel (2006) 
Grandhotel n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.3 %
7   - Justik66
4   - Rendys
5   - uriel
3   - opl
7   - sekkos
6   - psichy
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139585
Osobností: 599573
Fotografií: 517322
Plakátů: 250405
Obsahů a biografií: 128917

Poslední komentáře

Příchozí (2016)

Příchozí
Když to po těch dvou   hodinách skončilo, nějak   jsem měl potřebu se zeptat   vedle sedící kamarádky, o   čem že to vlastně bylo.   Solidní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

Velká vánoční jízda
Vtipná záležitost, jejíž   krása tkví především v   detailech. Já osobně jsme si   zamilovala sestříhanou   bradku Santova syna Stevea do   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

A Bitter Draught (2016) [TV epiz...

A Bitter Draught
Regina sklízí, co kdysi jako   Zlá královna zasila. Ono se   určitě pár dalších   kostlivečků najde. Christo   mě nepotěšil, byť ho hrál   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.132/0.112