reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Queen v Hammersmith Odeon

Queen live at the Hammersmith Odeon, London 1975

Další název:
živě z Hammersmith Odeonu v Londýně 1975
Rok:
1975
Délka:
67 minut

Celkové hodnocení filmu Queen v Hammersmith Odeon

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.9.2009
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.6.2010
Jarda1744
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.6.2013
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
vohralda015
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.12.2009
Kalfino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.4.2010
Analikp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih78711minih78711Poslední kulka (1962) 
Last on the Draw n
minih46889minih46889Europe - Rock the Night (2005) [DVD] 
Europe - Rock the Night n
minih43038minih43038Abrafaxové - Pod černou vlajkou (2001) 
Die Abrafaxe - Unter schwarzer Flagge n
minih32217minih32217Bytost z hlubin (2001) [TV film] 
She Creature n
minih32726minih32726Partneři (2000) 
Partners n
minih52510minih52510Bubáci a hastrmani 2 (2006) [DVD] 
n
minih46643minih46643Bratz - Kouzelná křídla (2006) 
Bratz Fashion Pixiez n
minih43756minih43756Ghoulies II. (1987) 
Ghoulies II. n
minih2811minih2811Alice tu už nebydlí (1975) 
Alice Doesn't Live Here Anymore n
minih56502minih56502Blesk v ráji (1994) [TV seriál] 
Thunder in Paradise n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77 %
9   - Edward52
7   - REKBRIT
10 - satyr
9   - Jarda1744
6   - uriel
4   - mirisek
2   - Collie
10 - vohralda01
10 - Kalfino
10 - Analikp
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.348/0.326