reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Putování skřítka Hajáska [TV seriál]

Další název:
O Hajáskovi a Pišpuntovi
Rok:
1980
Délka:
9 minut, 13 epizod x cca 9 minut
Premiéra v ČR:
11.12.1980

Celkové hodnocení filmu Putování skřítka Hajáska

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.1.2008
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.1.2008
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.1.2008
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2011
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.12.2007
herzyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25099minih25099Život Davida Galea (2002) 
The Life of David Gale n
minih40368minih40368Dveře dokořán (2006) 
Breaking and Entering n
minih31961minih31961Druhá míza (2001) 
Crush n
minih39738minih39738Ztráta paměti (2004) 
The I Inside n
minih25699minih25699Občan X (1995) [TV film] 
Citizen X n
minih8447minih8447Homolka a Tobolka (1972) 
Homolka a Tobolka n
minih27746minih27746Tarzan, opičí muž (1981) 
Tarzan, the Ape Man n
minih17578minih17578Půlnoční kovboj (1969) 
Midnight Cowboy n
minih34503minih34503Tělo na tělo (2002) 
Ballistic: Ecks vs. Sever n
minih10326minih10326Knight Rider (1982) [TV seriál] 
Knight Rider n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45 %
3   - Faye
5   - dandysek
4   - extremek.c
7   - vecernice
5   - Kloby
3   - herzyn
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.265/0.246