reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Puščik jede do Prahy

Puščik jedet v Pragu

Další název:
Пущик едет в Прагу
Žánr:
Rok:
1965
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
5.11.1965

Celkové hodnocení filmu Puščik jede do Prahy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
11.9.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.9.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.3.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.5.2010
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.5.2010
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.10.2012
Fantomas0071
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.1.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44162minih44162Diagnóza vražda (1993) [TV seriál] 
Diagnosis Murder n
minih37880minih37880Gobseck (1985) [TV inscenace] 
Gobseck n
minih48249minih48249O princezně na klíček (1987) [TV inscenace] 
O princezně na klíček n
minih2387minih2387451 stupňů Fahrenheita (1966) 
Fahrenheit 451 n
minih16661minih16661Poslední zůstává (1996) 
Last Man Standing n
minih65524minih65524Krutá odveta (2006) [TV film] 
Answered by Fire n
minih40855minih40855Kráska a pirát (2006) [TV film] 
Störtebeker n
minih22823minih22823Bandité v Římě (1968) 
Roma come Chicago n
minih134660minih134660MI-5: Vyšší dobro (2015) 
Spooks: The Greater Good n
minih44137minih44137Kněz je poděs (2007) 
License To Wed n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.6 %
2   - curil
7   - clara.bow
3   - melakara
6   - rosta12
6   - POMAJZ
6   - ceskytulak
4   - Fantomas00

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

64 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

64 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

44 minut již uběhlo
116 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

49 minut již uběhlo
86 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599418
Fotografií: 517159
Plakátů: 250328
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.53/0.51