reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Punťa a čtyřlístek

Žánr:
Rok:
1955
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
15.4.1955

Celkové hodnocení filmu Punťa a čtyřlístek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2006
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.12.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.5.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.11.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.7.2011
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.6.2011
J.Zaborsky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9883minih9883Kamarádi (1971) [TV film] 
Kamarádi n
minih113755minih113755Marta a Věra (2014) [TV seriál] 
Marta a Věra n
minih44009minih44009Jack Holborn (1982) [TV seriál] 
Jack Holborn n
minih28417minih28417Já, mé druhé já a Irena (2000) 
Me, Myself and Irene n
minih58763minih58763Z melodie do melodie aneb Televizní samoobsluha (1979) [TV pořad] 
Z melodie do melodie aneb Televizní samoobsluha n
minih25625minih25625Hnízdo (1970) 
Hornet's Nest n
minih42492minih42492Všichni možní sběrači a já (2000) 
Les glaneurs et la glaneuse n
minih15395minih15395Páni mají radši blondýnky (1953) 
Gentlemen Prefer Blondes n
minih15089minih15089Osmnáctiletá (1939) 
n
minih41316minih41316Gang (1977) 
Le gang n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.4 %
7   - clara.bow
6   - georginaa
8   - melakara
6   - rosta12
9   - miroslav22
5   - skukum
9   - J.Zaborsky

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

94 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

94 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

74 minut již uběhlo
86 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

79 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139539
Osobností: 599422
Fotografií: 517171
Plakátů: 250329
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.364/0.345